Отиди на
Форум "Наука"

Ъпдейт на форума 2022


Recommended Posts

  • Администратор

Системата, която използваме вече близо 20 години има много голям ъпдейт и трябва да променим целия сървър и да сменим много от системите, които използваме.

В следващите една две седмици ще се правят промени по сървъра на форума и ъпдейт на форума до по-нова версия, която ще има доста по-големи възможности. Поради тази причина предупреждвам, че може да има леки спирания и някакви бъгове от време на време. Тук отново ще напиша когато окончателно работата е завършена.

Сървъра, който използваме не поддържа новите изисквания на форумната система и трябва да се ъпдейтне. За тази цел трябва да се смени целия сървър, защото той също е доста стар и не поддържа тези нови функции. 

Това, което трябва да се направи е да се замени сегашния сървър с нов и да му се направят нужните настройки спрямо изискванията на форума. 

Искам да блогодаря на всички потребители, които подкрепиха форума финансово и без тяхна помощ нямаше да можем да направим тези промени.

Ако някой има желание може да ни подкрепи от този линк:

https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=BQ2TSFGSYV24U

  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...