Отиди на
Форум "Наука"

5+1 предизвикателства пред бизнесите през 2022 [Аудио]


Recommended Posts

  • Администратор

Слушайте съдържанието на тази статия под формата на аудио запис:

Чуйте и останалите ни статии в SoundCloud, Spotify и Apple Podcasts.

Къде Ви заварваме в момента на четенето на тази статия? Пътувате към офиса, правите кратка пауза между работните задачи или пък обмисляте нова идея за стартиране на собствен бизнес? 

Възможностите да работим за себе си са безкрайни, още повече когато разполагаме с точните ресурси, умеем да ги използваме правилно и имаме смелостта да превърнем идеята си в реалност. Но ако неизвестността от новото начинание Ви спира да стартирате мечтания бизнес, елиминирайте вероятността от провал, като се запознаете с основните предизвикателства пред всеки предприемач.

Така ще се подготвите за възможните рискове и ще си осигурите половин успех, още преди да сте дали начало на бизнеса си. Нека минем по същество и да маркираме най-големите предизвикателства пред собствениците на бизнеси днес.

Цялата статия: https://blog.superhosting.bg/6-business-challenges.html

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...