Отиди на
Форум "Наука"

ВИДЕО - Из България с влак


Recommended Posts

  • Администратор

В това видео Ви показвам, по-малко от месец след възстановеното влаково движение в участъка от линия 8 от Михайлово до Оризово как вървят ремонтните дейности между Чирпан и Оризово. Пожелавам Ви приятно гледане, и ако това видео Ви харесва , абонирайте се за канала ми за да не изпускате предстоящите такива видеа.

 

 

 

Дойде ред и на Втора Главна железопътна линия № 2 София – София-север - Левски - Горна Оряховица - Синдел - Варна от Националната железопътна мрежа на България е двойна (с изключение на участъка Ресен – Горна Оряховица), електрифицирана и с нормално междурелсие (1435 mm). Дължината ѝ е 543 km, което я прави най-дългата железопътна линия в България. Видеото е заснето от локомотив 80-037 Хан Кардам на влак 2611. Пожелавам Ви приятно гледане и ако Ви харесват подобен тип видеа оставете по един, коментар и се абонирайте за канала ми за да не изпускате новите интересни видеа които Ви очакват съвсем скоро!

Вижте всички видеа в канала: https://www.youtube.com/@NikolaiKozarski

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...