Отиди на
Форум "Наука"

Максим Кац на турне в Европа


Recommended Posts

  • Администратор

Максим Кац е популярна обществена фигура, видео блогър и журналист.

В канала си в YouTube с над 2 милиона абонати Максим ежедневно публикува видеоклипове, отразяващи исторически и текущи събития. През есента на 2023 г. Максим Кац за първи път се организира публични лекции в Европа и събра зрители на своя театрален спектакъл!

„Мислех дълго време как да говоря с публиката на живо, а не просто да отговарям на въпроси, но да направя нещо интересно. И така измислихме това. В готини театри из цяла Европа ще се срещнем с вас и ще видите шоу в три части: „Ще бъде нещо като шоу с мое участие, където ще погледнете зад кулисите на нашия канал, след което ще запишем видео заедно за следващия ден и след това отговарям на въпроси."

https://www.youtube.com/@Max_Katz

Билети: https://maximkatz.com/

Аз вече съм си купил билети за Милано и на 26-ти ще съм там.

  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Следя отдавна канала му ... Би било благословия ако Руският народ си избере подобен ерудиран , интелигентен и смел младеж за ръководител на значим държавен пост (за президент ?!? ... не - не смея да мечтая !)

 Бих го и гледал на живо ... но имам киселото усещане ,че в България не би бил спокоен относно собствената си безопасност ... 

  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Да, избягва балканите ;)

Имаше в Кипър, но Милано ми е по-удобно :)

И аз не смея да мечтая за там, но е интересен човек, който следя.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Съмнявам се някой тук да го нападне. Копейките просто не го знаят, те си цокат само от строго определени пропагандни канали и не гледат независими медии и журналисти относно Русия и войната. Чак до Милано не бих се разкарал за едно предаване, но може да помислим как тук да се организира такова приятие.

 

 

Редактирано от Warlord
  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Преди 16 часа, Р. Теодосиев said:

Да, избягва балканите ;)

Имаше в Кипър, но Милано ми е по-удобно :)

И аз не смея да мечтая за там, но е интересен човек, който следя.

Беше ходил в Северна Македония преди войната.
Специално в България - тук няма голяма руска политическа емигрантстка общност (тези хора се броят на пръстите на ръцете на 5 човека), макар и да има много експати от типа "по-скоро опортюнисти".
Не твърдя, че всички те са почитатели на Путин , просто многото не са политически изявени, или странят умишлено от политиката в РФ,

Хора, движени от мотивите:
"тук имам имот", "климатът е много добър", "екологията е добра" (според някои - сравнено с РФ, в България е рай!), "нямам голям проблем с езика и местните", "няма полицейски произвол", "спокойно е" (в сравнение с Рф, тук на Балканите имаме ниска битова престъпност), и други такива.

Гледам канала на Екатерина Садула, жената със сигурност харесва демокрацията и членството на БГ в ЕС. Умна е, и сигурно е наясно с това, което се случва в Русия, но не взима отношение към тези въпроси, а страни от политиката . Предполагам, че това и поведение е продиктувано от прагматични мотиви 
 - да не я репресират ако отиде там по разни дела ( режимът наказва строго , т.е може да накаже строго всички подръжници на украинската кауза и всички противници на Путин)
-да не изгуби клиенти от РФ.

  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Не мисля, че някой нещо ще му направи тук, но очевидно няма смисъл за него. Все пак, той си има конкретна аудитория, която не е по нашите ширини.

А Италия винаги е добра дестинация за всичко :)

  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...