Отиди на
Форум "Наука"

Теория за базовата същност на Вечността


Recommended Posts

  • Потребител

Изходна база за анализа:

1. Без маса и движение няма и не може да има : енергия, импулс, ускорение и сила, вглючително и при гравитацията.

2. Всяко ускорение е конкретен израз на разлика от две скорости, включително и при гравитацията.

3. Всички фундаментални /природни/ закони , произтичащи от базовата същност на Вечността, състояща се от неделимо и съхранимо/ вечно / триединство от: пространство - матерерия-движение са в сила при всички възможни условия.

На тази база общата формула за силата е : F = m/v-v1/, при гравитацията F =m/c-gt/ в резултат на което :

При v1 =0 имаме: F = mv , при гравтацията F = mc , където "с" е скоростта на гравитацията, а "m" e масата на гравитоните.

При v1 =0 имаме: F = 0 , съответно при gt = c също имаме: F =0.

На базата на този обективен анализ на закона за силата , на базата на относителността на всяко движение, съответно на всяка скорост , при анализа на формулите за зависимистта на масата от скоростта , залегнали в теорията на относителността , на базата на пустолат КАНСТАНТНА сила, каквато сила, която създава движение няма , се установява, че формулите на Айнщайн за зависимостта на масата от скоростта имат математическа достоверност, но нямат и не могат да имат физическа достоверност, защото във всемира няма и не може да има констатна сила по отношение на всички отправни системи, при относителността на движението, като част от базовата същност на Вечността, необяснимо с нищо друго ,освен със собствената си същност.

Повече подрабности в дискусията " ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ"

д-р Г.Михов

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...