Отиди на
Форум "Наука"

Теория на конспирацията


Recommended Posts

  • Потребител

Тва е адската глупост! Първо използва пропагандни методи за да шокира и да подготви емоционалната почва за посявянето на ерес, а после се мешат напълно несъвместими факти за да се "докаже" псевдонаучната теория.

Например, да се докаже връзката между Христос и слънцето се използва астрологическа графика, на която слънцето е в центъра! Всички знаем, че хелиоцентричният модел идва с Коперник през 16-ти век, следователно това е долна спекулация! А това че древните са знаели периода на прецесиятя..... no comment

Разпространението на такива материали преди се е наказвало с изгаряне ня клада, а сега тази ерес е както религиозна така и научна. Заблудата е опасна и такива филми трябва да бъдат спирани!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Оххх, не се връзвайте на всички глупости!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...