Отиди на
Форум "Наука"

Дизайн и изкуство - това съм аз :)


Recommended Posts

  • Потребител

Здравейте,

Искам да споделя с Вас моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам Ви да влезете направо галерията и да не си губите времето да четете другите глупости, които съм писал, защото има много за гледане и дано имате търпение :) - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува.. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат, а аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн от време на време, което все пак е основа на професията ми. Скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика са ми едно ново занимание, с което мога да покажа способностите си в моделирането и скулптурата. Изработката на детайли и промишлени изделия го правя, първо защото мога и второ, защото падат пари :). Екстравагантни отливки и фигури е много общо казано, но и тук не си оставам длъжен :). Аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства или накратко казано тунинг правя понякога, но разбира се , които плати добре. Седалки, стъкломатови мебели, малки обекти, прототипи, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. , а и още много неща в сферата на дизайна, моделирането и продуктите го правя, защото има какво още да се предложи като услуги на пазара. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

С Уважение:

дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com

skype: pavence

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Браво! Супер си! Не се ли продават твоите модели чанти някъде щото си харесах няколко?

Чантите са супер - т.е. бродериите и мотивите по тях са супер(супер, че използваш бабини, български мотиви и бродерии), обаче иначе самите чанти са като плажни торби де...може да се твърди, че са много хубави, но моделите не са нищо ново в света на торбите . но украсата "цепи мрака" :) Имаш способности да създадеш къде, къде по иновативни и същевременно съчетани с бг-мотиви чанти - мисля, че ще си изхарчат като топъл хляб и ще пищи дамския потребителски кръг за още и още:)

Леле, ама ти наистина си много продуктивен! Наистина големи адмирации :)

На мен като потребител някои от твоите цветови решения някак не ми хармонизират с вътрешните ми критерии за хармония, но все пак това е супер субективно. Например якето за мен е направо гавър с кожата...и идеята за кожено яке изобщо, но това си е до избор - т.е. за всяко цветово съчетание си има пазар!

Дано имаш много поръчки :)Кажи как да си купим чанта по твоите модели =). - На ПМ естествено, щото ъъ иначе ще е реклама!

Редактирано от Lion Queen
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...