Отиди на
Форум "Наука"

Да ви е вкусно!


Recommended Posts

  • Потребители

То и в България ядем разни щуротии - бели бъбреци, мозъци, бахур, нормални бъбреци, в саздърмата се слага и бял дроб и пр.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Фружине, нищо лично, но нещо по-сериозно от Шок/Шоу, световния ционистки заговор и извънземните четеш ли?

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Разбира се че чета.Сега чета например Марк Солонин. И някой други интересни книги. В период на препрочитане и осмисляне на книгата "Организация, въоражение и комплектуване на българската армия през втората световна война 1939-1944" -твърде интересна книга, и се чудя как да запозная с ния и останалите членове на форума. Попаднах и на някой други добри книги които са ми в полезрението. Примерно "Иностранние армии" военен учебник от 1922. http://www.infanata.com/info/guide/1146136115-spravochnik-inostrannye-armii.html Дръпни я оттук, статията за България е доста интересна. Няма да е лошо да се хвана и да сравня статиите за България и нейните съседи, да се види къде сме ние.

Колкото до Шоу, извънземните, ционисткия заговор и Азис (защо забрави това твърде интересно явление), да следя тези теми ми е хоби за отмора. Трябва да изнамеря едни стари теми да ти ги покажа. Диктатора на Габон през 2006 беше заявил пред света че ще прати слон в космоса. На такива дивотии се смея от сърце, и не виждам нищо лошо и вие да се посмеете.

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Добрата приспособимост на хората се дължи не малко и на способността им да се нагаждат към всякаква храна. Зависимостта от един вид храна може да докара вида до изчезване, ако тя изчезне. При добре приспособимост - трябва да изчезнат всички видове храна.

:hmmm: Тъй че интереса към тези деликатеси е доста показателен за способността на нашия вид да оцелява.

Редактирано от Galahad
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...