Отиди на
Форум "Наука"

Извънземните и човека


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, НО КОГА?

Любовта трябва да се изживее!

Ще имаме ли възможност да разберем най-сетне истината:

Кои сме ние и как сме се появили на този свят?

Какво е сънят?

Какво е любовта?

Има теория, че човекът е изобретен от полу - човеци, полу- богове т.н. анунаки.(извънземните от планетата Нибиру)

Кои са анунаките:

http://dalida.blog.bg/history/2009/03/23/vselenata-i-quot-onezi-koito-sliazoha-ot-nebesata-quot.312260

И така:

Човешките същества са били създадени (тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Тези извънземни познати като "Ануннаки” и до сега управляват Земята.

Фактически анунаките са "изобретили" хората толкова съвършено, че и досега не могат да проумеят своето появяване и съществуване на този свят.

Чрез религия, наука и други форми на индоктринация (системно обучение – т.е. мозъчна промивка), анунаките - рептилии направляват човечеството в точно обратната посока на истината – до точката където концепцията за извънземен господар / създател се счита за най-лудата фантазия.

Умишлено заблуждение и избирателно мислене

Един много важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама.

Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на анунаките - рептилии и на други високо интелигентни, жадни за власт същества. Макар, че има теория която предполага, че именно анунаките са тези, които са ни "наляли" мозък в главите и че именно те са тези, които непрекъснато ни помагат в най-трудните моменти от нашия живот.

Но научния метод не взима предвид концепцията за умишлената измама.

Анунаките са създали всички земни религии както и науката. Появиха се противоречиви тенденции,които изправиха наука срещу религия. Тези противоречия промиват допълнително мозъците на "непослушните" и непроменящи мнението си хора.

За нещастие атеистите са достатъчно глупави да мислят че науката е на тяхна страна. За това някои се опитват да съпоставят доктрината като науката, за да открият реалната истина за действителността, което е смешно и показва, че те игнорират концепцията за умишлена измама, (а игнорирането на концепцията за умишлена измама е селективно мислене).

Според науката умишлената измама не съществува, конспирациите не съществуват, извънземни не съществуват, а управляващия елит е доброжелателен (и разбира се това е защото се приема, че рептилиите са създали науката.

Днес, много са малко хората, които наистина се интересуват как е бил създаден човека и защо толкова теории не могат да докажат своята правота.

Днес парадоксално и фрапиращо е нашето поведение, независимо как и защо приемаме нещата от живота по този начин.

Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко.

Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми.

Повече медицина, но по-малко здраве. А, самите лекари казват : "Ако ние можехме да лекуваме болните и те да оздравеят,тогава какво щяхме да правим ние след като всички болни станат здрави? ... - Щяхме да "умираме" от глад. Защото нямаше да има кого да лекуваме. Така разсъждават лекарите, затова в цял свят болните не оздравяват, а само временно закрепват своето здраве.

А, живота ни е АД!

Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия, седим пред компютрите до зори и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си.

Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.

НАШЕТО ВРЕМЕ - модерен свят

Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове.

Как да се променим?

Промяната е нещо сериозно. Откажете се да я подлагате на Контрол. Няма да стане. Още отсега ви го казвам, насила няма да промените нищо. Нито една частичка от себе си няма да промените, ако прилагате "разум" и изобщо всякакъв тип груб контрол над ситуацията. И света ще си остане същият, както и вие... не работете за Илюзиите, ами ги приемете като такива.Приемете живота такъв, какъвто е в действителност.

Истината е, че промяната просто се случва и вие нищо не можете да направите по въпроса...- тя, просто се случва.

Начинът ни на мислене:

Последните 300 и повече години, светът си е мислел, че всичко се състои от атоми, „строителите на вселената”.

Великия Нютон бе този, който затвърди нашето впечатление, че атомите изглеждат като билярдни топки.

Но, брилянтния Макс Планк, героят на Айнщайн, разбули някои изключително обезпокоителни открития, които той е направил докато се е опитвал да разреши проблемите отнасящи се до радиацията на енергията.

Планк бе принуден да направи заключение, че материята на най-фундаменталните си нива не е непрекъсната, не е твърда. Няма никакви мънички билярдни топки. Когато разчупите един атом, получавате един електрон, протон а може би и неутрон. Но то се върти и това не е най-малката частица в никакъв случай. Можете да продължите да разчупвате до безкрай, до W частиците и до много други „подозрителни” частички. Това е едно трепване на окото, премигване и е извън съществуващото.

Какво е премигването........... - то е квантова нестабилност.

Ядрото и електрона.

- Какво има между ядрото и електрона?

- Нищо!

- И от какво са направени ядрото и електрона?

- От малки късчета енергия, които никак не са солидни, а всъщност са въртящи се частици светлина.

Всички спорове и аргументи са измама, защото цялата ни история, химия, физика по-точно - наука е изградена на - тези, хипотези и теории, без ни най-малкото доказателство, че има ядро. То, с просто око не се вижда, няма начин, защото е много малка частица и

не е сама.

СЪЗНАНИЕТО НИ -

За да се разбере разликата между различните състояния на съзнанието, трябва да се върнем към първото от тях – сънят.

Той е съвършено субективно състояние на съзнанието. Човекът потъва в сънищата си, независимо дали запазва или не спомен за тях. Дори, ако някакви реални усещания стигат до спящия – такива като звуци, гласове, топлина, студ, усещане за собственото тяло, те предизвикват в него само фантастични образи - нереални, недействителни, в друго място и в друго време.

След това човек се събужда - физически. На пръв поглед, това е съвсем различно състояние на съзнанието. Може да се движи, да разговаря с другите, да крои планове, да съзира опасности, да ги избягва и прочее. Изглежда правилно да кажем, че е в по-добро състояние, отколкото когато спи. По време на сън е пасивен, което означава, че не би могъл да направи нищо, защото когато спи, човек е паралезиран. НО, в състояние на бодърстване, той може непрекъснато да действа, а резултатите от действията му се отразяват както върху него, така и върху околните.

Обаче не си спомня за самия себе си. Той е машина, всичко му се случва отвън. Не може да спре потока на мислите си, не е в състояние да контролира въображението си, чувствата си, вниманието си, или ако успее, то е за кратко и после отново се връща на старите мисли.

Живее в субективния свят на „обичам – не обичам”, „харесва ми – не ми харесва”, „искам – не искам”, тоест в света, състоящ се от онова, което му се струва, че обича или не обича, иска или не иска. Той не вижда реалния свят. Реалният свят е скрит от него посредством стената на въображението му. Той живее в сън. Онова, което нарича „ясно съзнание” е само сън – и то далеч по-опасен от нощния сън в леглото.

И двете състояния на съзнанието – сънят и бодърстването – са еднакво субективни. Едва когато започне да си спомня за себе си, човекът наистина ще успее да се пробуди. Тогава целият живот около него ще придобие съвсем различен вид и смисъл.

Какво имам в предвид? Когато човек си даде сметка - какво е постигнал досега, как го е постигнал, какво е пропуснал и защо го е пропуснал - тогава ще му стане ясно, кой е той в същност и каква е неговата цел в живота - за какво се е родил.

Може ли човек да обича безрезервно?

За любовта се говори много, но само се....говори.

Знаят ли поетите как се обича?

Знаят ли писателите как се обича?

Знаят ли художниците как се обича?

Отговорът е - НЕ! Нито поетите, нито писателите, нито художниците знаят какво е любовта, защото те са се вглъбили в своето творение, без да го чувстват. Те, писателите и поетите, просто пишат за него, но в действителност, душата им е празна. Когато са нещастни, те пишат за любов. Когато са щастливи, не пишат нищо, защото са щастливи.

Защо мисля така?

Ето защо:

Вижте, няма нищо лошо за връзките между хората. Никаква атака срещу общуването между половете. Това го има и е част от живота. Моят призив е да се разбере правилно, че любовта никога не може да е в друг човек, освен в нас. И ако ние досега не сме го разбрали, и още чакаме да се появи човек, че да я изразим, значи ние сме едни бедни души, много жалки хора, останали без истинско знание за това кои сме в действителност. По някакъв начин сме оставили системата да изтиска и последната капчица адекватност и истинска чувствителност и сме й се отдали, вярвайки на простотиите й.

Не е любов това, което е на книга записано. Не е любов това, което е на хартия нарисувано.

Любов е това, което е вътре в нас, вътре в душата ни, любовта е прегръдка, тя е целувка и е една старомодна дама, която непрекъснато е в нас и с нас, тя се ражда с нас още с майчината пъпна връв. Не си мислете, че като отрежат физически пъпната връв, любовта се изпарява. НЕ. Тя никъде не отива, тя просто си е вътре в нас. И, само действията - любов, са категорични и истински. Всичко друго - написано или нарисувано е ИЛЮЗИЯ - измама.(виртуално и нереално)

Запомнете и казвайте по- често "обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете, душата ви да е изпълнена с любов.

Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно защото един ден този човек може и да не е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

източници: "Епохални времена", "Животът такъв какъвто е....."

11.04.2011 г.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Необятен е интернет... в него могат да се намерят и прозрения като горното където са вързани анунаки, любов, сън и още нещо ...

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...