Отиди на
Форум "Наука"

Щабът на инопланитяните е при Варна


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Най новия бисер. http://www.blitz.bg/news/article/111875

Извънземните с щаб край Варна? коментари/13

26 юни 2011, 15:02

София, България

изпрати на приятел

Разпечатай

Христо Христов открил, че Мадарският конник е навигационна карта на Сърта, Провадийско

Вечната загадка Мадарски конник и до днес предизвиква спор между учени и любознателни българи относно своя произход, значение и функция. Според едни той е звездна карта – хороскоп на държавата, според други отбелязва подвига на велик владетел, а според жители на околните местности крие големи тайни. Какви са те разкрива местен жител, родом от село Блъсково, район Сърта на Провадийското плато.

След многобройни наблюдения, сравнителни анализи на изследователски трудове, както и сателитни снимки мъжът стигнал до извода, че Мадарският конник може да е навигационна карта на Сърта. Налагайки скалното изображение върху картата, той открил, че точно лъва е плато с две обърнати с върха надолу и вкопани в земята пирамиди, като тази на Джосер в Египет. Тогава се сетил, че докато в цял свят търсят щаба на извънземните, той се намира точно тук. За пирамидите казват, че силата им изтича през върха, а когато той е към центъра на земята, значи някой там се нуждае от нея. Духовната наука предупреждава, че Сатаната действа от подземните невидими царства, за да повлече към тях душите на хората. Дали пък силите на злото не създават илюзията за НЛО, питат се мнозина.

Дори предположенията да не са верни, те поне могат да предизвикат международен интерес към Варна и региона както във връзка с туризма, така и с кандидат-членството ни за културна столица.

Христо Христов

Чужди цивилизации може би са под лъва

Моят роден край Сърта е бил населен още от VIII-VII хил. пр. Хр. Всеки е свободен да тълкува някои факти и никой не е длъжен да му вярва, освен ако лично не се убеди. Заех се с това изследване, защото искам да повдигнем завесата на истината.

Стигнах до извода, че Мадарският конник е вид навигационна топографска карта на Сърта със символи. Напоследък се говори, че в цял свят търсят щаба на извънземните. Може да е просто земна база или предавателна станция. На Рояшкото плато има възвишение, което горе е равно - т.нар. Блъсковско кале (Птиче плато - Куш тепе). Предполагам, че е точно там.

Ползвал съм трудове на Спас Мавров, Ерих фон Деникен, Богомил Герасимов, Мария Мандаджиева, Милан Миланов, описали енергийните и мистичните особености по нашите земи. Открих, че и у нас има образувания, подобни на пирамидите. Те могат да бъдат обърнати с върха надолу, както е при Блъсковското кале. Казват, че в този обратен вариант пирамидите изсмукват енергията на всичко, което попадне в тях, докато в нормално положение я повишават. Някои автори свидетелстват за тайни подземия и тунели в определени местности, но е факт и че, който тръгне да ги изследва, рядко се връща. Може би има неща, за които още не сме готови и трябва да останат скрити, докато не узреем, за да ги разберем.

Релефът бил изсечен в чест на древен атлант

Върху трудовете на доста учени се е опрял Христов в своите изследвания. Един от тях е Александър Кузев. „Из Сърта и днес личат следи от множество стари селища и крепости от IV, V и VI в. от н.е.“, пише той. Д-р Васил Добрев пък разчете име на египетски владетел върху каменен скарабей в село Любча. Оттам излиза, че египтяните са били тук преди 4000 години. Ванга пък е говорила за посещения на извънземни, според други източници.

Други смятат, че Мадарският конник е изсечен от нашите прадеди в чест на последния владетел на Атлантида. Защитниците на теорията вярват, че той е бил потомък на извънземна цивилизация, а зад скалата имало цяла система от тунели със скрити летателни, строителни и транспортни апарати на атлантите.

Радиестезистите пък установили в района места, които могат да лекуват или да убиват. Доказват ги чрез енергийните потоци от мрежите на Кюри и Хартман. Имат предвид още космичните лъчения и връзката им с територията. Съществува и спор дали Мадара е била морско дъно заради мидите, които някои виждат по скалите.

Според духовната наука всички древни цивилизации произхождат от едно и също място – изчезналия континент Атлантида. Именно неговите жители са тези, които са пренесли мистерийните знания в следващите епохи - древноиндийска, древноперсийска, египетско-халдейска, гръко-римска, съвременна, шеста и седма – предстоящи. Теоретиците твърдят, че българите са едни от първите преселници след потопа, погълнал древния континент. В няколко посоки са тръгнали оцелелите, описани в Библията като обитатели на Ноевия ковчег. Явно, българските земи са имали възлово значение в преселенията, става ясно от несекващите находки, които излизат по тях. Според учените те свидетелстват за стари окултни умения и практики – една от предпоставките за водещата роля на народа ни в бъдеще според пророчествата.

Има ли всъщност НЛО?

Спорен е въпросът за това има или няма извънземни цивилизации и пришълци. От десетилетия се снимат неидентифицирани летящи обекти, откриват се тела на човекоподобни индивиди, разпространяват се фотоси и видеа.

Езотериците обясняват явлението с факта, че силите на злото търсят всевъзможни начини и форми, за да се изявят в човешкия свят. Хората допълнително им помагат, въвличайки събратята си в заблуждение. А истинските „извънземни“ са съществата от ангелските йерархии и те не демонстрират себе си, плашейки хората, напомня църквата.

Процесът се засилва все повече в навечерието на Второто Христово пришествие, което вече е започнало. Точно на това явление иска да се противопостави Сатаната. Чрез свои служители той създавал визуални измами, за да отклони вниманието от най-важното – идването на новата епоха на любовта.

в. "Народно дело"

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...