Отиди на
Форум "Наука"

Заснеха призрака на лейди Даяна (снимка)


Recommended Posts

  • Потребител

И аз да пусна нещо такова,пък и ще е интересно.

Група китайски туристи заснели видео на запотен прозорец в Глазгоу, без да осъзнаят, че това е призракът на лейди Даяна.

снимката и новината тука

http://www.novini.bg/news/44857-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B4%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%28%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0%29.html

Едва по-късно, преглеждайки няколко пъти записа, китайците разпознали флуоресциращия й образ и предали копие от филмчето на експерта по паранормални явления Майкъл Коен. Той от своя страна заяви, че клипът не е монтаж и размазаното изображение наистина е на покойната принцеса.

"Учените искат да ни убедят, че духовете не съществуват, коментира Коен. Но хората по всички краища на света продължават да се срещат с тях. Което идва да покаже, че покойниците или техните призраци, имат още неща за уреждане с нас живите!", казва Коен.

Той е убеден, че китайското филмче е неопровержимо доказателство за съществуването на паранормални явления. То било и едно от най-ярките свидетелства, което му е попадало. Защо лейди Даяна се е появила точно в Шотландия? Според Коен майката на покойната принцеса е живяла дълго време тук и дори е починала на шотландска земя. Клипчето ще бъде включено в следващ епизод на телевизионната поредица "Paranormal mysteries"

Редактирано от loop
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Някой знае ли какво е.Какво е обяснението на този случай и на други такива.Е естествено,че е фалшификация , но кажете и други възможности :P Кажете си вашите мнения.

Редактирано от loop
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Преди време ангел небесен бе слязъл в един турски стадион. Или беше в кааба? Няма значение.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...