Отиди на
Форум "Наука"

Гърция ще потъне, България отново ще остане на три морета


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Фружин може би заспа, но инспектор Спандев - никога!!! :)

Свръхсензитивът Йорданка Николова: Гърция ще потъне, България отново ще остане на три морета

Йорданка Николова е избрана за един от седемте член-кореспонденти на Международната академия за информация в Москва. В края на миналата година Българската национална асоциация “ Феномени” ѝ връчи Златната статуетка и Диплом за особено големи заслуги в резултат на нейните свръхсензорни способности.
Йорданка е една от малцината в света, която има дарбата ЧЕНЕЛИНГ (проявила се при нея от 2000 г.): Това ще рече, че 40-годишната медицинска сестра от Стара Загора е “включена” в постоянния информационен поток на всемирното знание от известната на учените Ноосфера или Енергоинформационна сфера, която древните народи са наричали Акаша. Така чрез автоматично писане на чист български език (различно от принципите на т.нар. контактьорство) тя е в “денонощен - 24-часов канал” за знания от божествения разум.
За нея председателят на асоциация “Феномени” инж. Стамен Стаменов казва: "Тази информация не може да се намери в нито една библиотека на света, защото е необикновена. В повечето случаи тя се отнася до изключително важни за човечеството и цивилизацията събития, за които официалната наука или не разполага с точни данни, или те са твърде нищожни и противоречиви."

Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС, твърди Николова.- Как успя да запишеш азбуката на траките?
- Уникалното е, че тракийската азбука ми се даде не един, а цели три пъти. Първо, след като разбрах, че азбуката на траките не е известна на никой историк, помолих тя да ми се даде свише. Получих я, записах я и я изпратих на един изключителен специалист - траколог.

- Почакай, как ти “отговори” Бог?
- Така както го и питам - със зададен въпрос върху белия лист и под него следва с автоматично писане на ясен български език отговора му. Всяко едно човешко дело се записва в Акаша (В Книгата на живота, Всемирната информационна база) и човек оттам може да черпи неограничена информация, стига да бъде подходящ съсъд, канал. Аз имам неограничен достъп до такава информация по всяко време на денонощието и при всякакви обстоятелства, независимо от обкръжаващата ме обстановка. Мога за абсолютно всичко да питам - от всяка сфера на живота в това число и личната. Достъпът ми е неограничен.

- На “Розовата долина” край Казанлък й казват още “Долината на царете” заради множеството тракийски могили с гробници, в които са били погребвани тракийските царе. Миналото лято археологът Китов направи там истински фурор с откритията си - имаш ли коментар?
- Когато бях на разкопките на “Голямата Косматка” край Казанлък, видях, че третата ниша е изградена само от един каменен блок. Една цяла стая със стени - гладки като да са изрязани с лазерен лъч. Попитах Висшият разум как това е ставало и ми се даде следното: Траките са използвали слънчевата и мисловната си енергия като компютър, с помощта на който са построили тази стая. Каменният блок е стигал до място, където е бил “обработван” от едно друго съоръжение, което е представлявало тръба, от която излиза слънчев лъч, който реже като масло камъка.
Тръбата е била изработена от следната сплав - желязо, никел, злато и сребро в определено съотношение. А вътре пък в тази тръба, на определени разстояния и под определен ъгъл, са били подредени в следния ред скъпоценните камъни - рубин, диамант, рубин. И слънчевият лъч влязъл от единия край на тръбата - излиза от другия край като перфектен режещ инструмент, много по-силен от днешния лазерен лъч. Изобщо цялото строителство на тези гробници, както и на пирамидите в Египет е ставало по този начин.

- Излиза, че древните цивилизации са били далеч по-силно развити от нас днес и сякаш ходът на историята върви назад, а не напред?
- Каза ми се, че ние - човечеството, нямаме земен произход. Тоест наследници сме на няколко цивилизации - една от които идва от съзвездието Плеядите. В това време около Слънцето е кръжала и т.нар. десета планета, която е носила името Фаетон. Тя е била населена. Но в стремежа си да черпят огромно количество енергия фаетонците правят това там, откъдето не трябва - и в даден миг сами взривяват планетата си. Но преди това оттам тръгва флотилия и идва на Земята. Присъствието им тук на Земята става по договорка с хората от Плеядите, които са вече тук. И кръстоската между тези две космически цивилизации раждат нашите Адам и Ева.
В Рила и Родопите също е имало много лаборатирии на древните (на хората от Плеадите) Даде ми се, че траките пък са преки наследници на Атлантите, тъй като Ной е бил атлант. И ми се каза, че ноевият ковчег трябва да се търси около Рупите и че не е “заседнал на планината Арарат”, както много билейски изследователи допускат.

- Какво ще се случи на нашата цивилизация?
- Земята предстои да премине в друга - духовна област. Това ще стане след едни много бурни катаклизми. Те като време започват от 2006-2007 г. - тогава ще паднат всички маски. Всеки човек ще застане с истинската си душа пред околните. Душата буквално ще “бъде видима” за всички и никой няма да може да скрие вътрешната си грозота. Ще се отворят духовните очи на хората. “Ще видите и ще чуете звуци и сигнали, които не сте чували. А тежките грехове ще теглят надолу, тъй като и оста на земята ще бъде променена на обратната й страна. Това ще стане и във физически, и в духовен план, но първо ще започнат физическите промени у хората.” Казва ми се още: ”Трябва да се олекотите” - не в телесно, а в духовно отношение, макар че в този процес на предстоящи катаклизми, успоредно с изместването на земната ос хората ще претърпят и мигновени анатомични промени.
Тези, които се променят (и физически), ще издържат с много малко храна. Ще станат вегетарианци. Вътрешните им органи ще претърпят големи промени. Ще станат в много по-голяма степен едни духовни същества. А след 2009 г. децата ще започнат да се раждат с умственото развитие на 5-годишно дете.

- Как да се разбира това?
- Цялата Вселена сега е отправила поглед към Земята, предвид предстоящата трансформация на физическото и на енергийното ниво на човеците. И тук, в България, ще бъде Първата порта към преминаването в това ново измерение.
И за да се отвори тази наша порта, ще трябва да се наредят седемте “ключа” един до друг на тракийските царе-жреци. Един от тези “своеобразни енергийни ключове” е откритата от археолога Китов Златна маска при разкопките на “Светицата” .
Но най-интересното е, каза ми се дословно: ”Никой не открива това, което не е заровил!” И в подкрепа ми се изясни, че археологът д-р Китов е прероденият тракийски цар-жрец Севт Трети и именно поради тази причина точно той открива същровищата, които е заровил. Но на мен ми се каза и още, че той тепърва предстои да открие гробницата на Севт Трети, тъй като тази, която откри и смята, че е на Севт Трети, не е на този владетел. А човекът пък, по чийто образ е направена уникалната Златна маска, в минало прераждане е бил сегашният шеф на казанлъшкия исторически музей Косьо Зарев, който тогава е бил цар Терез. Сега се връщат душите на тези царе в сегашния си земен образ именно заради предстоящата трансформация, която ще настъпи с големите катаклизми на Земята в периода на 2013-2014 г. За тракийските царе единственият им шанс е да влязат в другото измерение на вечния живот за да се преустановят преражданията им. Всеки от нас е стигнал дотук именно за това преминаване. Тъй като с изместването на земната ос актът на прераждане на душите приключва веднъж завинаги, който успее да мине през Портите - печели вечността на живота. И не е случайно, че тук, в България, прииждат и все повече ще идват чужденци да изкупуват земите ни. Каналите на тази информация са стигнали и до тях и затова бързат. А и на Америка съвсем не й остава много живот.

- Как, чака я терористичен акт, ядрен удар, война или катаклизъм?
- Катаклизъм! Всичко ще стане бързо и сигурно, както се размества тесте карти от опитен картоиграч! Процесът ще протече за 250 дни и 249 денонощия, пак казвам - това става през 2013-2014 г. Тогава Европа ще се отдели от Азия. Северна и една втора от Южна Америка (северната й част) ще потънат. Африка ще се обедини с Азия. Европа ще остане самостоятелен континент. Гърция ще потъне. България отново ще остане на три морета. Средиземно море ще дойде до Южните Родопи, а Турция ще се откъсне и ще отиде на юг. Българите няма да бъдат избити и заличени; защото сте народ, идващ от древността, за да поведете хората към бъдещето. Тук ще се зароди най-напред шестата раса” - това дословно ми го написа Висшият разум - Господ.

Истинските съкровища са в българския ген

При посещение в Кърджали Йорданка Николова отиде до загадъчните разкопки в двора на храма „Св.Спас” в кв. „Резбарци” и потвърди някои от вече направените от нейни колеги хипотези за оставените от нашите прадеди там следи и знаци.

- Кои са нашите прадеди – траките и каква мисия са имали?
- Те са преките наследници на Ной, който е имал пряка връзка с висшите светове, благодарение на което оцелява и дава началото на нашия род. Те не са дошли от Тибет, а тръгват от нашите земи в четирите посоки на света, за да възстановят българския ген, разрушен след избухването на Атлантида. А той е бил много важен за човечеството, тъй като носи специфичната светлинна конфигурация в 3-ия, 5-ия и 7-ия ДНК набор, която не се среща при никой друг народ и може да записва историята на Земята и Космоса. А тъй като тази светлинна верига е вписана и в Акаша, то тя е неунищожима и има за цел да запази генофонда на човечеството.

- Откъде идва това предназначение на траките?
- Това е закодирано в техния, т.е. в нашия произход, в който е посято доброто творческо начало и който е коктейл от звездни цивилизации. Това е съхранено в руната, знака на Тангра /IYІ/, в която са изобразени двете звездни цивилизации от „Плеяди” и от съзвездието „Фаетон”, които са били двуполови същества. После се включва и гена от „Сириус”- С и от „Орион”.

Животът е възникнал край бреговете на тогава сладкото езеро, сега Черно море,

и Адам и Ева, като успешни клонинги, са били родоначалници на атлантите и оставят своите поколения по нашите земи, които впоследствие тръгват навсякъде по света. Неслучайно Ной идва след Потопа тук и по-точно в Рупите, където е бил един от духовните центрове, както и лабораториите на Плеядианците, които са възстановили живота. Ной не просто е натоварил един куп животни в „кивота”, а е донесъл генетичен материал и с него се възстановява живота в тези пирамиди-лаборатории. В египетските пирамиди също са живеели нашите прародители. Е- означава „Космос”, ги- означава „древните”, а пет – петте български племена, които след промяната на климата потеглят за нашите земи. Мойсей е бродил по нашата Сакар планина, а не в Сахара, бил е „пътник” в смисъла на трупащ познание ученик в т.н. „Златен град”, в който се е възстановил генезисът на новото поколение след ядрения взрив на Атлантида. Така че Древният Египет е около Черно море, тогава Тракийско /Йонийско/.

- Като толкова специални, нашите прадеди, навярно, са имали и специално познание и специални технологии?
- Траките запазили за дълго висшите познания, духовните съкровищници на Атлантида, предадени им от Ной и съхранени от тракийските царе и жреци. Векове наред те са ръководили ½ от Земята чрез немислими за нашите представи средства.

Най-просветените им хора – жреците, са имали телепортационнни центрове,

намиращи се по върховете на българските планини. По-късно ги унищожили, за да не се злоупотреби с тях в резултат на спада на духовното познание и на отслабените връзки с Космоса. Траките са имали и забележителни холографски технологии. Не са имали нужда от писменост, защото са изпращали своите „писма” чрез холографски образци и със звук, с т.н. „Кивот”, но все пак за по-обикновени неща са използвали йероглифи. Прабългарите също имали такъв вид техника, макар че и те използвали подобно на днешното секретарско писмо. Нашата писменост наистина е боговдъхновена и в нея има много послания и космически закони.

Траките изрязвали с лазероподобно оръдие, работещо с насочващ лъч, преминаващ през диамант-рубин-диамант, своите скални ниши, които били тип „пощенски кутии” за холографска свръзка с различни точки на Земята и Космоса. Този тип „писмо” може да се разчете и днес, ако се възстанови машината, отправяла „лазерния” лъч. Тракийските мистерии също са били един начин за свързване с Космоса и с различни негови обитатели. Жреците са обменяли информация, техники, стоки и чрез изкривявания на пространството са създавали силни енергийни вълни.

Философският камък също е спомен от времето на траките,

с който сякаш от нищото са създавали желаното, било то съкровище или младост. Владеели са добре и химичните процеси. Чрез механизъм, подобен на черен камък, са навлизали в други светове и пространства за енергиен обмен. Този център на желанията има свой аналог и в човешкото съзнание. Представлява малко като топлийка топче в големия мозък в дясната полусфера, което се развива чрез вяра, но без воля атрофира и тогава започват проблемите. Веществото, отделяно от него, се командва от душата, не може да се изолира и стимулира. Този „камък” е в пряк контакт с Бог и висшия духовен елит. Затова винаги ще се търси и малцина ще го намират.

- Навярно и Перперикон е бил някакъв важен за траките център?
- Неговото начало е поставено от бесите, но не в 8 век пр.н.е., а в 10 век пр.н.е. и тогава името му е било Изидонолос, от името на тракийската богиня на дома и благоденствието Изида. Перперикон е бил град на Изида. Едва през 7 и 8 в.пр.н.е. е наречен Перн. Неговата овална зала не е храмът на Дионис, а на Перун. Храмът на Дионис е на 2 км северно от Перперикон в подножието на Родопите и е на 3 нива, там има и винарски линове. Намира се до село, свързано с виното, с винарско име /б.а. наблизо има село Винево/. Виното се смятало за по-ценно от живота, служило за лекарство и при мистериите.

От този храм е ставало изпращане на хора в Космоса и са били посрещани инопланетяни.

Тук са извършвали ритуали, подобни на тези в Белинташ, горели са огньове с омайни треви, пиело се е вино с омайниче, беладона, мак и 1-2 зрънца татул. Имали са връзка с Космоса и затова залата им е била открита. На големия овален камък жрецът е пиел и изливал вино 9 пъти. 99 жреци в бели одежди са танцували около огньовете, които са били от 27 до 33. Тримата жреци са пророкували около главния камък по пълнолуние всеки месец. Там са предсказвали и на Александър Македонски.

В околностите на Перперикон ще бъде открита и библиотека в средата на един лабиринт.

В нея има много древна книжнина, една малка част от изгорялата в Александрийската библиотека. Но засега е по-добре да си стои под земята. Когато се изпълни времето, нейното откриване ще даде голям тласък на българската история. На 2-3 км от южните врати на Перперикон, в т.нар. местност „Тепето” се е намирала много важна тракийска школа, в която са преподавали Учители от земен и неземен произход. Ходили са с дълги раса с качулки, от които лицата им не се виждали, тъй като не са имали съвсем човешки вид. Самият Исус е бил в тази школа и е подготвял ученици за своята мисия.

- Може би и тракийските съкровища не са били това, което са те сега за нас?
- Тъй като духовните значения за траките са предшествали материалните, съкровищата им са имали преди всичко сакрално значение. Те са били свързани в специална система, нещо като днешния СОД. Ако едно съкровище не е на мястото си, това създава голяма енергийна дупка и просто крещи, а пък в новото му място се създават центробежни сили и горко на тези, които са го изместили. Траките са заравяли съкровищата си на границите на земите си за плодородие и богатство и малко в чуждите земи, за да завземат нови територии. За царе са избирали тези, които през последните 7 години са имали най-много ясновидски, лечителски и пророчески прояви. Така се отсявали най-изявените хора, говорещи с боговете и Космоса. Претендентите за поста около 22 юни заспивали на открито след третата нощ от пълнолунието и този, който най-точно откривал заровеното съкровище, ставал цар за 7 години. Останалите претенденти в ритуала оформяли жреческия съвет. После новият цар също заравял съкровище в границите на земите си.

Някои от новооткриваните съкровища ще бъдат „ключове” за първата енергийна порта към новото измерение на човечеството. Но, за да се отвори, трябва да се наредят един до друг седемте „ключа” на тракийските царе-жреци. Един от тях е намерената от д-р Китов „Златна маска”.

В България ще бъде първата порта към преминаването в новото измерение.

Затова тук идват много чужденци, техните тайни общества знаят тази информация.

- Неслучайно, казвате, чрез българския език се разгадава етимологията на много имена, чиито значения досега не сме доразбирали. Кои от тях?
- Не само имената, но и вложените в тях значения, предаденото чрез тях знание. Повечето от достигналите до нас имена, всъщност не са имена. Ето, например, Ной не е самият човек, а служителят на Бога, на Светлината. С „но” атлантите са наричали светлината, а „й” е означавало служител. Затова някога са наричали Йсус с “й”. Това наименование е и цяла философия и означава истината и успеха, тъй като е и Любов. С Христос пък се означава Х-хромозомата, която е божествена и чрез нея стоте слънца във Вселената са обитавани от носещите я същества. Христос е седмото прераждане на Светлинното същество от Сириус-С, което е било тук учител много преди Исус.

И между 2009 и 2010 г. отново ще бъде превъплътен.

Чрез Х-хромозомата в себе си, която пази информационния блок, всеки един от нас е един малък бог. Много ми беше любопитно да разбера, че Учители от рода на Исус и на Дънов, които са били част от Духа, не са имали нужда от душа, за да получат откровенията на Твореца. Орфей също не е име, а от „орфе” и „й” означава Божи служител в храма на хармонията, музиката, красотата. Интересна е и етимологията на „Корана”. На всички езици се произнася по един и същ начин, за да се запази основното му послание. С думата „Ана” в него е назована бабата на Исус, която е била тракийска жрица, внесла познанието, проповядвано от Христос. Знае се, че след Исус Дева Мария има други свои деца и вторият й син е Исмил, просветен тракийски жрец. Става Исмаил по-късно, когато се отправя на юг, където фонетиката е друга. И той, и другите му братя и сестри са имали задача да разнасят учението на Исус. Мохамед също произтича от този наш древен род. Всички днешни просветени хора, независимо от коя религия са, знаят, че коренът на всички тях е единен. Затова ще дойде времето, когато това деление ще отпадне, времето на групите мина, сега всички „потоци” трябва да се слеят в общия „океан”.

- Отдавна има такива стремежи, но само с човешки сили не се случва. Може би по някакъв друг начин?
- Това ще стане скоро заедно с прехода на планетата ни в друга духовна област и с физическата и енергийна промяна на земната ос. Земята вече е подготвена за този преход, който ще се осъществи през 2012-2014 г. Магнитната ос на Земята беше обърната през декември 2007 г. А на 5 януари 2008 г., когато стана катастрофата с българския кораб в Азовско море, се завъртя и земната ос. Това стана, след като на срещуположната точка на мястото на катастрофата/ някъде около островите „Бах”/ се създаде пумпаловидно движение. Енергийният „клапан” /Азовско море/ е бил „отворен” доста преди катастрофата, за да се освободи енергия за вътрешното ретрансформиране на земните тектонични плочи. Сега следва тези енергийни тласъци, дошли от Космоса, да преструктурират и земните нива. С разширяването на тази „клапа” постепенно Трансуралската плоча ще се приплъзва към Индийския океан и това ще доведе до разделянето на Близкия изток от Европа. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в едно. Турция ще се отдели от България, тъй като тя е в един земен шелф с Изтока. А Гърция ще потъва с по около 500 м. за 3 години. Между 2012-14 г. ще има голям катаклизъм и в Америка. Северна и ½ от Южна Америка ще потънат, а Африка ще се обедини с Азия. След 2009-10 г. и нашият Пирин също леко ще потъва, за да влезе оттам нова светлина. Родопите също ще претърпят корекция и постепенно климатът в тях ще стане тропически. Тези промени бяха причината през 2008 г. да умрат много хора, тъй като започна бърза трансформация на нашите тела, нива и мозъци. Това е необходимо, за да се обърнем към самите нас и към света с много любов, прошка и да не си въобразяваме, че имаме много време.

Нямаме време да живеем постарому,

за негативните си мисли и чувства, за страховете си, иначе имаме безкрайно много време за доброто и красивото, което ни очаква. Да се слеем в името на Бога през последния етап на човешкото зло, в който ще паднат бариерите на религиите, които са осакатили истинското учение за Бога. Добре, че ние българите чрез своя атеизъм сме се опазили от това зло.

- Вероятно вече сме си изплатили тежкия ”дълг”?
- Да, сега следва наградата ни. Въпреки тежките и катастрофални последствия от прехода, България ще си остане едно сигурно място. Ние ще имаме проблеми само с житото и зърнените храни. Ще се открият доказателства за по-голямата древност на траките от елините и веднъж завинаги ще спре спора за това чий е Орфей. Не само за света, но и за нашата история фактите ще се обърнат на 180 градуса. България ще бъде потресена от скандали и дълго скривани истини. Ще излезе наяве и истината за Руско-турската война, за І-та и ІІ-та Световни войни. Ще има много неоспорими изобличения. А причините за стабилността на България по време на прехода е в това, че и Исус, и Дънов се молят и се застъпват за нейното благополучие.

http://www.burgasnovinite.bg/Yordanka-Nikolova.html

Чудя се защо съответните лечебни заведения не си ги прибират такива своевременно...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ама уречените дати са минали вече. К'ват' била - била.

Бравос, даже си го и прочел :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Прежалих се. Във фацебука ми го препоръчаха няколко пъти на което учтиво отвърнах с пренебрежение, но научността на този форум ме убеди, че е ценно четиво :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Прежалих се. Във фацебука ми го препоръчаха няколко пъти на което учтиво отвърнах с пренебрежение, но научността на този форум ме убеди, че е ценно четиво :grin:

Всяка простотия и идиотщина, щом е благословена и низпослана от благодатна модераторска ръка, се превръща в свещена реликва на нАуката.

:wavetowel2:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

За извор е даден silverunicorn.org. Но там няма нищо подобно, освен бижута...

Трябва да е много стара статия, понеже говори за събития които ще се случат в 2008, 2010 и тнт. За 2013 и 2014, хммм още не са минали. Ще видим.

Впрочем Гърция наистина потъва! Икономически....:-)

Редактирано от Skubi
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...