Отиди на
Форум "Наука"

Показват извънземно в София


Recommended Posts

  • Администратор

В момент, в който цялото общо събрание на БАН е подготвило подписка за увеличаване парите за наука излиза подобна новина и сваля доверието от учените.
 

Quote

В петък в София започва тридневна международна специална научна сесия, посветена на извънземните цивилизации, съобщи пред в. "България днес" доц. д-р Лъчезар Филипов от Института по космически изследвания към БАН.

Поканени са лектори от Руската академия на науките, Института SETI-Калифорния и ДЖЕЙПАН-Френската космическа агенция.

Джейми Маусан от Мексико обещава, че в неделя ще покаже уникални заснети кадри на едно същество. То е открито преди 2-3 години в Мексико и досега бе държано в тайна. Става въпрос за малък мумифициран хуманоид. Мексиканците дори идват с цял екип и ще препредават цялата конференция за Латинска Америка.

Двама лектори ще са от Ирландия и Норвегия. В Норвегия имат много интересни резултати около загадъчни обекти.  Д-р Емон Ансбро от Ирландия  е шеф на Дъблинската обсерватория. Те са напреднали в осъществяването на ментални контакти с извънземни.

Българите ще говорят за деца индиго и извънземни артефакти. За първи път ще бъдат представени две български теории за образуването на житните кръгове, които досега си остават загадка. На обществеността трябва да стане ясно, че това не са фантасмагории и болни илюзии, а си е наука.

Доц. д-р Лъчезар Филипов ще представи два доклада. Единият е свързан с влиянието на евентуалните идвания на извънземни. Това са артефакти и неща, които са свързани с наблюдения на извънземни около вулкани, геокатастрофи, наводнения. Втората лекция, която е заключителна, е за т.нар. катастрофи на извънземни.

pokazvat-izvynzemno-v-sofiq-336003.jpg

 

http://m.novini.bg/news.php?id=314708

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Абе няма ли най-накрая тоя идиот, глезен син на партийно величие, да го вкарат в лудницата. А за БАН- е не може да се позволяват такива неща, яка реформа трябва в това блато, дето е Академията.  

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Вероятно става въпрос за това (в коментарите под видеото пишат, че прилича на малка маймунка).

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Лъчезар Филипов е един от моите кумири, заедно със Стамен Стаменов. Нямате си на идея какви глупости говори Филипов, който е професор от БАН! Ако започна да пускам в този форум неговите интервюта и изследвания ще се хванете за главите как тоя човек е в БАН!

Заповядайте!

http://vbox7.com/collection:2025624

Това ако е наука, аз съм нобелов лауреат.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Ами в БАН заплатите не им стигат дори и да се пропият, та е нормално да са отчаяни и да търсят популярност и инвестиции по всякакъв начин.

Ше е забавно да послушаме и историите на чуждестранните хаховци, освен нашия Лъчезарчо да видим и мексиканците какво чучело от реквизит на евтин хорър филм ще донесат.

Конференцията дали ще е публична и дали ще пускат вътре с пуканки и бира? От статията става ясно, че ще започне днес, ама нито дума за това къде ще се проведе. Явно ще е строго секретна и само най-просветените ще присъстват.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
11 hours ago, Warlord said:

Ами в БАН заплатите не им стигат дори и да се пропият, та е нормално да са отчаяни и да търсят популярност и инвестиции по всякакъв начин.

Отчаяни друг път. Има академици и член-кореспонденти, дето са на 70 и кусур години и взимат поне 3000 евро за месец( от проекти+заплата+пенсия+фирма на свое име+... т.н.). Отчаяни са редовите служители. Ма то и сред тях няма много млади хора. И лошото е, че този проблем няма да се реши с наливане на пари в тая каца без дъно. Бъдете сигурни, че нашите велики учени ще поемат и всичките пари на света и ще питат за още, а БАН няма да се подобри. Без сериозна реформа и преструктуриране няма да го бъде, най-вече трябва да се премахне еднаквото заплащане там, като се отчита научната продукция. Също трябва да си идат и тези като наш Лъчко, които не са хич малко там. Чак тогава ще може БАН да ми я хвалите с чисти очи. 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Събитието е в Руския културно-информационен център. Не изглежда толкова фрапантно, колкото го изкарват медиите, ако се разглежда като забавно-развлекателна част от сериозната конференция, която го предшества,.

http://www.space.bas.bg/BG/subitia.html

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
3 hours ago, Doris said:

Събитието е в Руския културно-информационен център.

Руснаците винаги са били на върха, що се касае до псевдонаучни дивотии.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Е, не. В случая Руският културно-информационен център е само място. В София няма много зали за разни културни мероприятия, за това едни и същи зали се използват от различни организации.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Британските учени просто си изкарват хляба /там се гони количество на проучвания, не качество/. Ама това няма връзка с темата.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...