Отиди на
Форум "Наука"

Истината за древните българи


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Васил Томов е инженер, получил образованието си в някогашния Съветски съюз. Работи в българското търговско представителство в Ню Йорк, където установява, че по една от сделките на българска външно-търговска организация България плаща с около 30 процента повече от действащите цени в САЩ.

Наредено му е да мълчи. Така влиза в конфликт с властимащите. Постепенно започва да проучва непознати страни от българската история и достига до изводи, известни, но скривани от т.нар. официална наука. Като това, че родът Дуло стои в основата на цялата човешка цивилизация. За това и за още истини за българите разговаряме с Васил Томов в навечерието на 3 март.

Г-н Томов, защо твърдите, че българите са най-уникалният народ на Земята?

Ние, българите, притежаваме специфичен геном. Надарени сме с високи интелект и духовност, и много положителни качества. Постигнали сме много високо еволюционно ниво на развитие, но си имаме и недостатъци. Наш дълг е да успеем да изясним своите проблеми и да се отърсим от това, което ни пречи.

Посочете конкретни факти, които доказват тези положителни качества.

Отдавна изследвам същността на българите и в частност рода Дуло. Твърдя, че съвременните ни представи за понятието „род Дуло“ са твърде ограничени и материалистични в сравнение с мисленето на древните българи, които са притежавали значително по-висока духовност. Те са били отворени към Космоса и са осъществявали пряк диалог с представители от Космическата йерархия.

Искате да кажете – с извънземни?

Понятието „извънземни“ е свързано с геоцентризма – по-точно е да се каже с представители на различни космически култури/цивилизации. От това произтича, че понятието „род Дуло“ надхвърля границите на нашите съвременни представи за роднинска връзка „родител – деца – внуци“ и би следвало да се свързва с Космоса и с предхождащите ни култури – лемурийска и атлантска. 

Официалната наука някак се плаши да говори за Лемурия и Атлантида, или дори твърди, че те не са съществували.

Официалната наука твърди това, което съответства на материалистичната й същност. Родът Дуло е управлявал при лемурите, след това при атлантите, а по-късно и в нашата раса. В такъв случай е естествено да приемем, че родът Дуло има „божествен“ произход. Представителите от рода Дуло са изглеждали като богове и са били приемани като такива от тогавашните човешки същества. 
Защо ние днес не сме като тях, нали българите сме техни наследници?

Отговорът на този въпрос е дълъг и започва от най-дълбока древност. Български владетелски родове (от рода Дуло и др.) са създавали и управлявали огромни империи и държави. Позитивната страна на този процес е, че български хански родове са умеели да организират добре държава. Всеки отделен жител е знаел своето място, задължения и отговорност и се е гордеел с принадлежността си към своята държава. Практически тези владетели са нямали съперници, но вероятно са нарушили някои Космически закономерности чрез „Силата“, с която са разполагали (им е била предоставена). На определен етап се стига до разделение, мания за величие, противопоставяне.

А някои от тези български владетели са се стремили да докажат своето „величие“ преди всичко пред българската държава, от която са произлезли и са въвличали във военни действия огромни маси хора. Противопоставянето между български владетели в древността вероятно е една от основните причини, от които произтича съвременното ни „падение“. Например така наречените хуни, възглавявани от Атила от рода Дуло, разрушават боспорските градове и унищожават Боспорското царство, управлявано в същото време от владетели от същия род Дуло.

Причиняват огромни страдания на хората, населявали големи европейски територии, през които са преминавали. И от тогава е останало това понятие „хуни“ като маса (тълпа), която унищожава всичко по своя път. Друг пример е противопоставянето между държави, управлявани от различни български владетелски родове. Например монголите, ръководени от Чингизхан от рода Дуло, водят продължителни войни с Волжка България. Внукът на Чингизхан – Бату (Батый), превзема и разрушава Волжка България, вероятно ръководена тогава от друг български владетелски род; преминава през Киевска Рус, ръководена от Рюриковичи от рода Дуло и продължава към Западна Европа.

Искате да кажете, че днес ние изплащаме греховете на древните си предци?

Не само. Поредното сериозно натрупване на карма – на причина и следствие, вероятно се продължава при Борис І, който под натиска на Византия приема догматичното гръцко християнство. За да запази властта си, избива 52 български владетелски рода. Тези събития, може би и преследването на богомили са „преляли чашата на съдбата“ и са отключили изплащането на натрупаната карма при българите чрез страдание. Продължаващо натрупване на карма наблюдаваме след Освобождението през 1878 г. до днес чрез острото противопоставяне между политици и властимащи в България преди всичко в интерес на чужди сили.

Доколкото разбирам, сегашното положение на българите в собствената ни държава е резултат от „Его“ на предците ни, а и от настоящи грешки?

Да, така е. Българите в древността са били толкова организирани и силни, че по същество не са имали достойни противници. И това вероятно е породило в някои от тях чувство за превъзходство над другите. Следват претенции за величие и властване, и произтичащото от това – противопоставяне, натрупване на карма от нашите предци, резултат от която е нашето съвременно „падение“ и изплащане на натрупаната карма чрез страдание.

Българите, жители на мощната държава в миналото, са били горди с принадлежността си към нея, но вероятно при някои от тях гордостта е преминала в надменност. Това ни предположение се основава на последвалите събития, като „смачкване“, „пречупване“ на българската гордост – в продължение на близо 500 години българите сме били тотално обезправени.

Отвлекат ти момичето за пазара на роби – няма на кого да се оплачеш; отвлекат ти момчето за еничар – няма на кого да се оплачеш; да не говорим за изнасилвания, убийства, насилствено ислямизиране и др. – няма на кого да се оплачеш – поколение след поколение – около 20-25 поколения – мощна социална преса. Освен това почти всяка една от съвременните държави, в това число и така наречените Велики сили, е заимствала части от българската история, абсолютизирала ги е и сега с гордост заявява: „Вижте колко е велика нашата история“. И сега те предпочитат българите да изчезнат, за да остане тяхната фалшифицирана „велика“ история. Една лъжа, повторена хиляди пъти, започва да прилича на истина, но тя никога не може да стане истинна.

Дайте примери, докажете, че сте прав за това, което твърдите.

Нека да уточним – аз не доказвам, аз показвам/онагледявам чрез знаците на българите. Могат да бъдат посочени много примери. Например да погледнем към Франция, която се счита за една от „Великите сили“. Би ли се съгласила тази Франция да признае, че първата й държавност е създадена от български владетели от рода Дуло – Меровей и неговите наследници – меровингите. Че през всичките около 1500 години след това французите са използвали български троични знаци; че съвременната френска гордост – автомобилите ситроен и рено са с емблеми от знаци на българите.

Вероятно такива като Франция ще продължават да притискат България и ще търсят кусури на българите. Натискът за унищожаване на българите и българската държавност върви по няколко направления. От една страна, чрез разгонване на българите от България – напусналите България вече надвишават 1,5-2 милиона, но точната им цифра не е известна. Чрез поддържане на ниво на крайна бедност за съществена част от българите, особено за пенсионерите. Чрез физическо унищожаване на останалите българи в България чрез ликвидиране на системите на здравеопазване, образование, култура.

Има ли светлина в тунела?

Винаги има. Има и още нещо – територията на България е уникална на планетата Земя с уникална и силна позитивна енергетика. Много се стремят към придобиване на нашата територия. И тъй като отдавна е отминало времето за военно завладяване на чужда територия, намерено е „мирно“ решение на проблема чрез унищожаване на българите, т. е. необходима им е България, но без българите.

Вие оптимист или песимист сте по този въпрос?

Нашата най-голяма сила е духовносттта. Каквото и да се случи в материален план, нея винаги ще я има. Значи и българите, защото те са в основата на човешката цивилизация. Ние, българите, е необходимо да осъзнаем, че не би следвало да разглеждаме настоящото си състояние на страдание като беда, а като път и отговорност за осмисляне и преодоляване на минали действия, които са ни довели до това ни състояние. И с достойнство да осъзнаем и преодолеем съвременното си състояние.

В момента властва тотално фалшифицирана история за нас. И тази фалшификация е била насочена преди всичко срещу българите, които са в основата на човешкото общество. И тази фалшификация е осъществена и продължава да властва благодарение на представителите от различни държави. И всичко това ще продължава, докато разберат, че българите не ги застрашават, а ще ги спасяват в предстоящия преход.

Има и още нещо: мога да покажа, че историята на българите започва поне от елементарните частици – ние сме продукт на Космическо направление, което има материално проявление поне от 13-14 милиарда години. Защото топологията на елементарните частици има същите знаци, които българите използват поне от преди осем хиляди години на съвременната територия на България, същите знаци след около шест хиляди години виждаме в Плиска и в Преслав, и сега в съвременната българска бродерия

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...