Отиди на
Форум "Наука"

Древните земни цивилизации


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Статия на Кори Гуд от 23.09.2015

Съществуването на тайна космическа програма внимателно се крие от американското общество и от целия свят вече повече от 75 години. Дори с несъвършената ракетна технология от 60-те години на миналия век ние бяхме в състояние да изпращаме хора на луната, да придвижваме луноходи по нейната повърхност.

Нашите собствени кораби летяха на Луната, Марс и навсякъде и бяха използвани за изграждане на големи бази там с местни материали. Нашата планета сега се задъхва в Голяма депресия, защото по-голямата част от нашето богатство се използва за изграждането на тази огромна интерпланетарна инфраструктура. Аз самият съм видял със собствените си очи огромните структури, изградени с наши пари – през прозорците и прозрачните панели на напреднали кораби. Аз съм кацал с такива кораби и съм се разхождал в тези бази. Аз съм се срещал с хора, които живеят и работят там.

Има милиони други хора, първоначално родени на Земята, които имаха същите преживявания като мен. За съжаление, почти никой от тях не е проговорил още, защото такъв опит може лесно да завърши летално, и е почти невъзможно човек да се завърне на Земята, след като веднъж влезе в този свят.

Ние бързо открихме, че нашата слънчева система буквално гъмжи от интелигентни цивилизации от най-различен произход. Някои са изключително доброжелателни, други са изключително негативни, а някои са само посетители, без да взимат страна.

Алиансът SSP (Secret Space Programs - Тайни Космически Програми - ТКП) е бил собственост и е бил контролиран от много тъмни сили от нашата планета, най-малко от времето на Римската Империя. Мнозина ги наричат “Синдикати на Тайното Земно правителство”, Илюминати или Кабал.

Техният основен бизнес е да изграждат хипер-напреднали технологии. Казаха ми, че те сега са ангажирани с редовна търговия с над 900 различни интелигентни цивилизации.

Понеже тези синдикати на тайното земно правителство имат много негативни духовни вярвания, те са се съюзили с най-негативната група от извънземните – конфедерацията на рептилианските хуманоидни раси, известни като драконианци.

Преди много години бе създаден съюз в рамките на тази група, целящ да възстанови мира и свободата на нашата планета и да пусне напредналите технологии – но те се сблъскаха с големи препятствия.

В края на миналия и в началото на 21 век в слънчевата система се появиха гигантски сфери, с големината на Луната, Нептун, Юпитер. През 2012 г. техният брой е бил над 100.

Съществата от тези сфери са много напреднали. Те нямат нужда от технология, за да пътешестват из вселената или за да постигнат която и да е от своите цели. Те са на съвсем различно ниво.

Моят първи контакт със Сините Авиани (Съществата от Сферите) беше преди повече от 4 години. Тази година съществата от сферите установиха контакт с Алианса ТКП и назоваха моето име. Бях помолен да стана делегат на Алианса на Сферите. Това включваше участие в разговори с ТКП и с група от над 40 различни интелигентни цивилизации, известна като Супер-Федерацията, която от хиляди години прилага на човечеството 22 различни генетични програми.

 

Хората в Алианса ТКП имат представител на име лт.полк. Гонсалес (Lt. Col. Gonzales), който от четири години контактува с Алианса на Сферите. ТКП предпочитаха Гонсалес за техен делегат и отношението им към мен не беше добро. Но Алиансът на Сферите не уважиха молбите на ТКП да бъда сменен. Напрежението в моите отношения с ТКП постепенно спадна. В края на краищата, ние всички искаме едно и също - да освободим човечеството, цялата наша Слънчева система от господството на тези корумпирани синдикати на тайното земно правителство и злонамерените групи, които ги контролират.

ТКП сега споделя по по-конструктивен начин идеи за да помогне за формиране на моето собствено бъдеще, както и това на човечеството. Аз съм просто първият от много инсайдери, които ще се появят и ще разкрият това, което се случва от толкова дълго време.

Когато обществото осъзнае и се разгневи достатъчно, за да чуе истината, като например след голям икономически колапс, огромно количество секретна документация ще бъде публикувана. И това може да промени познатата ни реалност за дни.

Научих, че Гонсалес в последно време е участвал в няколко конференции на Супер Федерацията, а също на наскоро създаден съвет на Древните Земни Цивилизации. Аз знаех, че в нашето минало напреднали цивилизации са идвали и са си отивали от повърхността на Земята. Те са използвали тяхната напреднала технология, за да формират огромни кухини в земята с целия домашен комфорт. Това им е създало защитна бариера срещу всякакви врагове, естествени и извънземни, които са ги заплашвали на повърхността – включително природни катаклизми.

Докато работех в ТКП, имах достъп до “умни стъклени планшети” и така научих за някои цивилизации, живеещи под повърхността на земята. Някои от тях повече приличат на хората, но други са рептилоидни. Една наистина неприятна раса е тази на “рапторите” – рептилии с пера.

Този Древен Земен съвет се състои от групи, които повече приличат на хора. Те са решили да изгладят различията помежду си, след разрастване на конфликтите с различни други подземни групи.

Бях информиран, че ще участвам в срещи с този Древен Земен съвет. В деня на срещата аз очаквах да пътувам с помощта на синя сфера. Това е портална система, използвана от Съюза на Сферите, която изглежда включва използването на живо, разумно същество – синя сфера.

Пазителите на "Вътрешната Земя"
Пазителите на "Вътрешната Земя"

Стоях пред дивана в хола, когато се появи ярка светлина. За момент почувствах странно усещане за статично електричество и после забелязах, че вече не бях вкъщи. Открих, че се намирам в много голяма стая от перфектно полиран гранит, която беше кръгла и със куполообразен таван. В нея видях двама мъже в красиви копринени роби и копринени сандали. Те стояха от двете страни на вход във вид на арка. Подобни “врати” имаше на всичките четири стени на стаята, с по двама мъже стоящи от двете страни на всяка врата. Всеки от тези мъже изглеждаше леко различен в етническо отношение и телосложение. Всеки мъж носеше голям златен медальон с различен символ на него. Никой от мъжете не ми обръщаше внимание, сякаш дори не бяха забелязали, че току-що съм се появил в стаята от нищото.

Скоро след това по единия от коридорите се появиха пет фигури и се насочиха към мен. Видях Гонсалес да върви зад доста висока и красива жена с бяла коса. Тя имаше тясно лице и големи сини очи. Изглеждаше на около 30 години.

priestess_mindmeld_Гонсалес се приближи към мен и ми каза, че трябва първо да мина през изчистваща церемония. Тези подземни групи почитат Венера и богинята и наричат своите светилища “утробата на Земята”. Това е свята земя.

Гонсалес ми каза, че тези групи наскоро са сформирали този съвет по необходимост. Някои от тях са имали много дълга и сложна история помежду си и още по-сложна история с наземните цивилизации през последните много хиляди години. Те нямат много позитивно мнение за нас.

Една жена и трима мъже влязоха в помещението. Тръгнахме навън по коридора и отидохме в правоъгълно помещение с висок таван. Чудех се откъде идва всичката тази светлина. Коридорът и помещенията бяха добре осветени, но не виждах никакъв източник на осветление. Жената ми обясни на английски: “Видимата светлина се създава от честота”.

 

Появи се втора жена, облечена също в копринена роба, с шапка на главата. Тръгнахме надолу по извита каменна стълба. Попаднахме в помещение, където седяха хора, облечени в същите роби, седнали около овална маса. Други хора стояха и седяха на каменни пейки и бяха облечени в същите роби. Всеки човек носеше медальон. Медальоните често изглеждаха различно и имаха различни символи по тях. Помислих си, че това са символите на техните групи. Забелязах, че някои от хората докосваха медальоните си, после гледаха надолу към нещо, което приличаше на холограми. Тези медальони изглежда бяха някаква технология.

 

 

5star_450 swastika_450
omega_450 hourglass_450

 

Гонсалес и аз седнахме в предната част на стаята. Хората, които ни доведоха тук, изглежда бяха домакини на срещата. Всички те носеха медальони, на които изглежда имаше стилизирано изображение на Сатурн, с пръстените. Всеки медальон имаше скъпоценен камък, разположен на различно място по повърхността на планетата. Гонсалес ми обясни по-късно, че местоположението и видът на скъпоценния камък изобразява къде се намира техният регион под Земята.

 

Един от хората с медальони на Сатурн стана от масата. Той представи Гонсалес и мен, после изреди имената, длъжностите и имената на групите на тези около масата и в помещението. След като всички бяха представени, те свалиха шапките си.

Присъстващите очевидно бяха хора, но изглеждаха етнически различни от хората на повърхността на земята. Имаше хора с африкански черти и бронзова кожа. Имаше хора, които приличаха на азиатци и индианци, с различни нюанси на кожата, включително светлосин. Имаше група, които изглеждаха като от Средиземноморието. Имаше група, които приличаха на кавказци. Имаше високи слаби и бледолики хора с бяла, руса, черна или кестенява коса, които бяха домакини на събитието.

Древната Маянска цивилизация, която съм описвал в предишни статии, не присъстваше на тази среща.

На срещата присъстваха седем различни групи, всяка с по трима представители. Помещението, в което се намирахме, те наричат "Лоното на Изиз". По-късно научих, че това е храмов комплекс за духовни и политически събития.

Всяка група се състоеше от една или две жени, с изключение на една група, което се състоеше от трима мъже.

После започнаха дискусиите. Водещият помоли всички да говорят на английски заради гостите, но това не продължи дълго. Те започваха да говорят на английски, после преминаваха на друг език. По-късно Гонсалес ми каза, че това е акадски език (асиро-вавилонски), който вече не се използва на повърхността на планетата. После отново се връщаха на английски. Използваха и телепатична комуникация.

Доколкото разбрах, те дискутираха атаки, които са се случили неотдавна срещу различни подземни градове. Обсъждаха също измамите от страна на определени тайни общества и групи на повърхността на Земята, за които очевидно са мислели, че са под техен контрол.

Можах да установя, че техните врагове на повърхността сега имат технология, която им позволява да локализират техните градове и да неутрализират техните защити. Хората на повърхността са разработили специални оръжия, които могат да проникнат на голяма дълбочина и да нанесат големи щети. Тези групи от повърхността сега са станали техни жестоки врагове. Те се чувстваха застрашени и имаха нужда от взаимна подкрепа за защита. Те също казаха, че хората от повърхността все повече изграждат свои собствени градове под повърхността и замърсяват много деликатната подземна екосистема.

Наскоро са имали стълкновения и с различни много досадни не-хуманоидни подземни групи. Това предизвиква у тях голяма загриженост. Всичко това ги принудило да сформират съюз помежду си.

Тази дискусия продължи около два часа и ние бяхме в състояние да разберем само малка част от всичко, което казаха.

После се изказа Гонсалес. Той благодари за тяхната покана да участваме като представители на Алианса ТКП (Тайни Космически Програми). Той каза, че за Алианса е било чест да посрещне тяхна малка делегация, която предната седмица дошла до един от външните постове на Алианса в Пояса на Куипер с голям личен риск.

Гонсалес каза, че въпреки някои разлики в гледните точки, той сега е тук да изрази надеждата на Алианса ТКП, че може да се постигне разбирателство между всички страни. Това би включвало промени в това как тези групи ангажират правителствата и обществеността, с които имат контакт на повърхността на планетата.

e319c4f1c87df3f6a78382277ebb12a8-d1kk80pТой спомена за сложната история, която тези и други подземни групи от древни човешки цивилизации са имали с наземните цивилизации през последните десетки хиляди години. Той се обърна към всяка една от групите в помещението, припомняйки за техните минали и сегашни проблеми с правителства, военни и цивилни. Накрая завърши с това, че сега навлизаме в нова ера, която трябва да включи открито сътрудничество и честност.

После се изказаха представители на присъстващите подземни групи. Те казаха, че нямаме право да ги съдим с нашето ограничено разбиране и познания. Описаха техните впечатления от хора на земята, които са нецивилизовани варвари, които са генетично нечисти. Казаха, че те са единствените, които са запазили различните оригинални човешки кръвни линии.

Оттогава вълна след вълна от бежанци от съседни планети са смесили тяхната генетика с оригиналните хора от тази планета и са взели надмощие в наземния свят като чума.

Казаха, че за близо 20 милиона години откакто оригиналните човешки кръвни линии са се появили на Земята, е имало четири главни катаклизма, които са променили оста на Земята, въртенето или орбитата около Слънцето.

Всеки път, когато са се случвали такива събития, “елитът” или кастата на жреците са запазили тяхната генетична линия чиста, като са се изолирали под повърхността на земята. Тези малки групи са преживели, докато техните наземни цивилизации са загинали.

След еони от време и различни други катастрофални събития на повърхността, почти всички признаци на техните предишни цивилизации са били изтрити от паметта на оцелелите. Останали са само митове и легенди за напреднали богове.

Те споменаха, че са се появявали отвреме навреме за да стартират цивилизацията на оцелелите, които са били най-близо свързани с тях по отношение на генетиката. Тези оцелели раси ги смятали за боговете от техните древни легенди. Било решено да позволят на хората от земята да вярват, че те са богове, за да запазят подземните си цивилизации в тайна и в безопасност.

Казаха, че в нашата слънчева система е имало и други планети, които са били населени през този период от време и които са страдали от големи катаклизми.

Все повече напреднали групи започнали да пристигат от извън Слънчевата система по време и след тези катаклизми. Тези нови групи започнали да се възползват от ситуацията и да манипулират генетиката на “туземците” от Слънчевата система.

Земята станала дестинация на бежанци от тези други населени планети. Напреднали извънземни прехвърлили тези бежанци тук на много вълни, когато на техните родни планети станали катаклизми.

Расите от бежанци били генетично подобни на оригиналните хора от Земята, но били много по-агресивни.

Много от тези бежанци били от много напреднала цивилизация, която се разрушила с война и високи технологии. Използването на тези оръжия не само причинило разрушение от междупланетен мащаб, но и генерирало уникален енергиен подпис. Той привлякъл вниманието на извънземни групи, които пристигали масово в Слънчевата система и започнали генетични експерименти.

1525dcaaf2f9c5f0d06cd0a34c9c4dee-d2ciqhpПодземните групи твърдят, че е имало древна цивилизация, която защитавала този регион на галактиката в продължение на милиони години. Наричали ги “Пазителите”, а от ТКП ги наричат “Древната раса на Основателите”. Тази раса на Пазителите била много напреднала и нямало други групи извънземни, които дори биха си помислили да нарушат тяхното пространство.

Пазителите отдавна са изчезнали от нашата честота. Те създали защитно поле или технология в тяхната област, която я поддържала в безопасност много дълго време, след като те изчезнали физически.

Според тези, които разказаха това, жителите на другите населени планети в нашата Слънчева система неволно са разрушили тази защитна технология, изградена от Пазителите.

Когато те използвали напреднали оръжия срещу други раси, това предизвикало верига от масивни разрушителни събития. Това разрушило изграденото защитно поле, което осигурявало тяхната защита и оцеляване. Когато полето било разрушено, това изпратило сигнал към космоса като фар. Оцелелите от тези населени светове в нашата Слънчева система били преместени на Земята. Те били много агресивни и започнали да се смесват с оригиналните хора от повърхността на Земята. Подземните групи сметнали тази нова смесена раса като заплаха за тяхното съществуване. Тази нова смесена раса е сегашното население на повърхността на Земята.

Сега повече откогато и да било подземните групи искат да запазят в тайна своите цивилизации, за да запазят своята генетична цялост и сигурността на техните стотици древни подземни храмове и градове.

Те имат напреднали технологии за укриване и защита от извънземните групи.

Те продължили да се появяват пред определени групи от хора на повърхността на земята, с които са свързани генетично, и да се представят пред тях като богове и извисени учители, да им помагат да се развиват духовно и да развиват своите цивилизации. Правили са това с надеждата, че това може да помогне да се преодолее агресивната част от тяхното генетично програмиране. Тези усилия продължават и в днешно време.

Те решили да започнат да се представят като извънземни от други звездни системи, когато наземното население напреднало в технологично отношение.

Те искат да видят, че наземното население е преодоляло своето варварско, нецивилизовано поведение и генетично програмиране. Но не са оптимисти, че ние ще успеем да постигнем това, дори с продължаващите енергийни промени или връщането и подкрепата на Пазителите. Беше изненадващо да чуем това, защото те очевидно смятаха Алианса на Сферите за Пазителите.

Древната раса на Основателите са оставили огромна колекция от пирамиди, обелиски и други подобни структури из цялата Слънчева система, често направени от стъклоподобна сплав на прозрачен алуминий. Различни такива артефакти все още съществуват в огромни кухини под земната повърхност.

Тези подземни групи смятат, че след пълно разкриване и след отстраняването на манипулативните извънземни от нашата Слънчева система, ще са ни необходими още много поколения, за да се излекуваме и да се развием като цивилизация. Само след това ще сме в състояние да имаме открит контакт с техните цивилизации като равни с равни.

Те не бяха много въодушевени от сформирането на този нов съвет и от молбата на Алианса ТКП да установят контакт с новозавърналите се “Пазители”.

Подземният съюз е бил сформиран поради многото проблеми, които имат. Например, съпротивлението, което срещат от различните подземни извънземни бежанци и “древни земни “преди-човешки” раси”...

Срещата приключи и се върнахме отново в помещението, където се видяхме първоначално....
 

Превод и редакция: Мая Тодорова

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Статия на Кори Гуд от 23.09.2015

Продължение...
Срещата приключи и се върнахме отново в помещението, където се видяхме първоначално. Към нас се приближиха две жени от групата на домакините.

Предложиха ни да ни разведат наоколо. Влязохме в малка стая. Едната жена започна да търка нейния медальон. Внезапно се появи ярка светлина, след което се намерихме в много голямо помещение с висок свод. Излязохме навън и попаднахме в огромна масивна пещера с колони, които изглеждаха естествени. Височината на пещерата беше като на много висок небостъргач. Имаше много хора на всякаква възраст, които се разхождаха наоколо в костюми от една част, плътно прилепнали по тялото. На цвят тези костюми бяха тъмносини, тъмночервени, жълти, зелени.

Жената каза, че отначало иска да ни заведе в градината. Видяхме блестящ кораб, който летеше наоколо из пещерата. Имаше и летящи чинии и по-големи пурообразни кораби. Един от тях излетя направо през стената на пещерата с висока скорост.

0.jpgИмаше високи сгради, които изглеждаха така, сякаш бяха изрязани с лазер от скала като гранит. Имаше също овални и кръгли сгради с купол и излъчващи светлина от всеки квадратен сантиметър на тяхната структура.

Можахме да видим само малка част от този град. Скоро се приближихме до друга врата в стената. Влязохме и попаднахме в друг коридор. Усетих мирис на растителност. Влязохме в друга масивна пещера със сводест купол. Оттам, където бяхме, погледнахме надолу и видяхме масиви с най-различни житни култури и овошки. Растенията бяха много нагъсто, в хидропонна система.

Жената ни обясни, че вода, обогатена с минерали, влиза минавайки през рециклиран компостиращ материал. Тя напоява корените на растенията и после се връща към източника. Тяхната цивилизация не яде месо, а се хранят изцяло с растителна храна и гъби.

Използват натрошена скала, смесена с натрошен кристал като среда за корените на растенията. Това помага за получаване на здравословни култури с висока вибрация, а също и за високи добиви.

numenera-lands-obelisk-of-the-water-god

После отидохме в парка. Много от животните, които са живели на свобода на повърхността на земята, са били запазени и сега тичат свободно в парка. Видяхме много високи дървета, храсти с красиви цветове и птици летящи наоколо. Чуваха се звуци от различни видове животни. Изкачихме се по една стълба така, че можехме да виждаме върховете на високите дървета. Бяхме удивени да видим синьо небе ... и облаци. В далечината се виждаше гигантски обелиск, насочен към източник на светлина, приличащ на плазмено кълбо и намиращ се високо над облаците. Изглежда, имаше изкуствен климат и екосистема, изградена в това помещение, която беше много напреднала.

 

Видяхме и някакъв вид елени, които подскачаха наоколо.

Слязохме обратно по стълбите и се разходихме малко сред дърветата. Говорихме си колко много се надяваме да имаме бъдеще на повърхността на земята, когато ще живеем в баланс с природата и няма да има система за измама и контрол на населението.

Попитах едната жена на какъв език говорят, дали е от рода на древната шумерска култура. Тя потвърди, че нейната култура наистина много активно е помагала на шумерската култура. Помогнали са им да развият земеделие и да изградят тяхната цивилизация след един от “по-малките катаклизми”. По време на такива катаклизми нейната цивилизация и други не-хуманоидни подземни цивилизации са помагали на хората от повърхността, като дори са предлагали на някои от тях убежище в безопасни подземни зони близо до повърхността.

Те често взимали и избирали кого да спасят сред смесените раси и кои нежелани генетични линии да оставят да загинат на повърхността. В някои групи имало предразположеност към грубост, садизъм, насилие, докато други области на Земята развили по-доброжелателни общества, така че нейната цивилизация била склонна да защити тези, които са най-духовни.

 

Междувременно в далечината се чуха звуци като от слонове.

По-късно посетихме библиотеката - в помещение от бял полиран камък, със златен прът, който се спускаше от тавана. На края му имаше златна ръка, в която имаше нещо като кристална топка.

Влязохме в много светло помещение от бял камък, пълно със столове. Там имаше хора, които седяха на столовете, релаксираха, държаха медальони в ръце и гледаха холографски изображения.

ascension_121_main11.pngПосле жената ме отведе в друго помещение на по-долен етаж. Там имаше стелажи с книги, като в наша университетска библиотека. Минахме между стелажите и видях таблици, които явно бяха много древни. Някои от тях бяха глинени, други издълбани в различни видове камък. Имаше и книги с кожена подвързия.

Стигнахме до място, където имаше книги от 18-ти до 21 век. Изглеждаха така, сякаш бяха поръчани и сложени на лавиците преди една седмица. Жената ми каза, че те имат всяка книга, която има на повърхността на земята, но не във физическа форма. Имат някои книги във физическа форма по теми, които са най-интересни за тях. Забелязах, че има книги на различни езици за древни извънземни цивилизации...

Скоро ще публикувам още една част на тази статия... Много съм доволен, като знам, че има доброжелателни сили, които са тук да ни гарантират, че ние ще можем да си върнем нашия суверенитет и свободата...

Превод и редакция: Мая Тодорова

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...