Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Администратор

Screenshot 2022-04-30 215549.png

https://human-nonhuman.info/

Или как от днес за утре трябва да разделиш света си на две половини и всички онези, на които си се възхищавал цял живот, гледал си филмите им, пял си песните им, сега попадат в цедката на новата ценностна система - подкрепящи братоубийствената война или крайно отричащи тази "спецоперация". Един клик и може да видите как моя свят се раздели на две. Все едно да седнеш и да подреждаш - вече няма да гледам Анджелина Джоли, защото тя вее флага на убийците, но се кефя двойно на Аштън Кътчър, защото той е публично емпатичен.

https://human-nonhuman.info/


P.S. За протокола, и Джоли и Аштън подкрепят Украйна. А днес в мрежата се появиха кадри на Анжелина на посещение в Львов. Приятно е.

 

Из Фб: https://www.facebook.com/anastacia.karnauh/posts/10228339221686738

  • Харесва ми! 2
  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

В сайта може да се видят и тези, които мълчат и не изказват публично своето мнение. Също така може и да се видят тези, които са напуснали Русия.

  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Добре е да се види, че има достатъчно хора и организации, които са против тази война в самата Русия. Че не всички руснаци са обработени и вярват, че в Украйна се рушат само военни обекти и избват нацисти. Има надежда хората там да се осъзнаят и войната да спре. А колкото повече участвали пряко във военните действия се завръщат в Русия, толкова по-трудно ще е и да се крие истината и на хората да се разправят лъжи.

  • Харесва ми! 1
  • ХаХа 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

На мен това не ми харесва. Първо, съм против някой човек да бъде сложен в група "нечовеци". Защото това предполага крайна и окончателна враждебност, без прилагане на принципи за хуманност, без възможност за диалог и промяна на възгледите. Второ, колкото и да е важна темата за войната, има и други проблеми, по които се налага да се взима отношение. Например, не може да ти харесва някой крадец само защото представя същата като твоята позиция спрямо войната. 

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...