Отиди на
Форум "Наука"

Комотини - Стара Загора


laplandeca

Recommended Posts

Румен Петков настоя за прокурорска намеса по газовата връзка „Комотини-Стара Загора“

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/rumen-petkov-nastoja-za-prokurorska-namesa-po-gazovata-vryzka-komotini-stara-zagora-news_1819407.html © Actualno.com

Председателят на АБВ Румен Петков отбеляза, че газовата връзка „Комотини-Стара Загора“, макар и с акт 16 е, непригодна за употреба и най-общо, незаконосъобразна. В пост във Фейсбук той изрежда аргументите за това: Вчера министър Шишков тържествено издаде акт 16 на IGB (за българска територия!!! – какво е на гръцка?) в нарушение (или престъпление), защото: 1. Единият оптичен кабел, гарантиращ пълна информация в диспечерския пункт, не е положен по проект, а е нещо мижаво и временно. Кой носи отговорност за това и как при това положение се издава акт 16? А при авария? 2. Издадени ли са всички документи от КЕВР, преди да се издаде акт 16 – НЕ. Кой е отговорен – прокуратурата? 3. Имаме България – адриатическа връзка. Няма свързаност с гръцката газопреносна мрежа, което в голяма степен обезсмисля газопровода. Защото до него няма достъп за втечнен, тръбен и какъвто и да е газ, а само за азерския, който запълва много малка част от капацитета. Иначе на 1.10 за втори път ще откриваме газопровода и за втори път ще участват Георгиева (ICGB), Мицотакис (премиер на Гърция), Мицалис (един от директорите на АВАКС, които до сега за ненавременно изпълнение на газопровода дължат 24 млн. евро на България и никой не им ги търси). Интересно защо не е поканен за участие главния прокурор, а в случая той ще има много клиенти на самото място в НДК. Остава впечатлението, че мероприятието има смисъл само за гостите, които преди или след него ще ходят на лов, риболов или разходка.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/rumen-petkov-nastoja-za-prokurorska-namesa-po-gazovata-vryzka-komotini-stara-zagora-news_1819407.html © Actualno.com

 

Първо да кажа , че този  пикаещия ми е изключително неприятен тип. Един пример, на запой един от масата му разправя ядовете си , притеснява се от конкуренцията в черноморския туризъм, пикаешия развива схема как да реши проблема, тогава е министър на вътрешните работи. Иницииира фалшива информация в службите, сигнал за предполагаеми терористи настанили се в един чисто нов хотел на конкуренцията, който в пролетното време се готви съвсем скоро за туристи. Спец антитерористите налазват и брутално юурмуват като рабиват, обгазяват и овъгляват части от хотела, цял сезон хотелчето е извън играта !

Ето това:

<<<  

3. Имаме България – адриатическа връзка. Няма свързаност с гръцката газопреносна мрежа, което в голяма степен обезсмисля газопровода. Защото до него няма достъп за втечнен, тръбен и какъвто и да е газ, а само за азерския, който запълва много малка част от капацитета.   >>>

Какво става тука!, вярно ли е ? и що за идиоти са онези от предишните няколко правителства!? Гърците играят , както винаги>  няколко роли, продажници , но те са си те, какво стан с <диверсикацията> ?

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...