Отиди на
Форум "Наука"

Супер Хостинг има Супер Рожден Ден и раздава Супер Награди


Recommended Posts

  • Администратор

SH-B-Day17-Blog.png

Ставаме на 17, празнуваме и раздаваме подаръци!

17 години… Кога отлетяха?! Сякаш беше вчера, когато чествахме първия си рожден ден, а после и всички останали. Удоволствието от работата ни е погълнало дотолкова, че губим представа за времето и дори не разбрахме как са се изнизали тези иначе незабравими години.

Едно е сигурно обаче – днес сме 17 пъти по-богати в знанията си, 17 пъти по-усъвършенствани в клиентското обслужване и 17 пъти по-мотивирани да даваме най-доброто от себе си като екип. И всичко това заради Вас, нашите клиенти.

Честит да ни е 17-тият рожден ден! Честити да са всичките ни СуперКлиенти, партньори и приятели!

Благодарим Ви, че сте до нас в това приключение и заедно преодоляваме всяко предизвикателство. Благодарим за доверието, което ни гласувате вече 17 години. Благодарим, че правите дигиталната среда по-благоприятна, достъпна и чиста, каквато трябва да бъде.

За следващите рождени дни си пожелаваме по много от всичко – успешни проекти, доволни клиенти, супер партньори, вълнуващи събития и нови умения. Защото така си представяме формулата, която толкова време ни държи на върха.

И понеже на рожден ден се раздават подаръци, отново ще спазим традицията в типично наш стил, като Ви почерпим с безплатен .ONLINE домейн при покупка на избран хостинг план за цяла година.

Използвайте промо код 100%ONLINE.

А ако вече сте наш клиент, влезте в клиентския си профил, за да разберете как да вземете своя безплатен .online домейн.

Защо .ONLINE ли?

Защото да си онлайн е по-важно от всякога. Това ти дава свобода сам да вземаш решения за твоя сайт и бизнес, да избираш с кого и как да работиш, да реализираш идеите, които винаги си искал. Също както 17-годишните юноши, застанали на прага на своето пълнолетие и с цялата натрупана смелост, имат шанса да се докажат като пораснали и отговорни хора пред своите родители.

И понеже когато казваме, че Вие, нашите СуперКлиенти, сте движещата ни сила през всички тези 17 години, наистина го вярваме. Вашите истории ни вдъхновяват ден след ден и нямаше как да не ги превърнем в акцент през 2022.

Празнуваме с Лъчо, Зори и Стоян. Но кои са те?

Те са СуперГерои, точно като Вас, които ежедневно се грижат за развитието на своя бизнес. Заслужено спечелиха нашите възхищение и признание за усилията да намерят мястото си на пазара и да се утвърдят като професионалисти в своята област. Или иначе казано, това са Лъчо, Зори и Стоян.

Запознаваме Ви накратко с тях и техните бизнеси, защото те са отражение на успеха и усърдната работа на всеки, който има смелостта да превърне идеите си в реалност! А успехът на нашите клиенти е и наш успех.

Лъчезар Николов е собственик на архитектурно студио НикАрт. С изразен афинитет към изкуството и архитектурата, той реализира десетки вдъхновяващи проекти и не спира да развива артистичните си заложби. Сам създава сайта си nikart.bg с помощта на добре обмислена концепция, базови технически умения и платформата Сайт билдър.

Повече за неговата история ще разберете, като изгледате видеото:

Не по-малко вълнуваща е личността на Зорница Христева, която всички накратко наричат Зори. Тя управлява успешно своя онлайн магазин за бижута kolie.bg. За нея можем да кажем, че се справя невероятно като майка, ювелир и предприемач. А умението ѝ за работа с платформата Shopiko, върху чиято основа е направила своя онлайн магазин, е просто завидно.

Разберете какво още сподели с нас Зори:

Представяме Ви още една колоритна особа – Стоян Андреев, който се вслушва в гласа на сърцето си и семейната повеля да развива земеделски бизнес. Стоян е смел, автентичен, решителен и находчив. И знае как да ръководи бизнеса и сайта си tatkovatagradina.bg.

Не се страхува от думички като хостинг, домейн, WordPress и прочее, а открива тяхното значение, като ги прилага на практика и ги превръща в най-силните си инструменти. Те са ядрото на неговия сайт.

Чуйте какво още отличава Стоян като добър предприемач и търговец:

Вие също можете да бъдете на мястото на Лъчо, Зори и Стоян. Всъщност Вие сте точно като тях – вдъхновяващи и амбициозни предприемачи, които се изправят лице в лице с ежедневните бизнес предизвикателства. И това ни кара да се гордеем с всеки един от Вас.

Като Ваш доверен партньор се стараем винаги да Ви оказваме пълноценна подкрепа във Вашето 100% онлайн присъствие. Затова се грижим да получавате:

  • Качествено и навременно обслужване, за да имате повече свобода и възможност да се фокусирате върху бизнес логиката и устойчивостта на проектите си в бъдеще.
  • Постоянно повишаващи се нива на сигурност на Вашите сайтове чрез инструменти като SH Protect, проактивно предотвратяване на пробиви в сайтовете и разпространение на новите защити до всички в инфраструктурата. Можете да разчитате на нас и при издаването и настройката на SSL сертификати, за да бъдете любимци на браузърите и да печелите доверието на потребителите си.
  • Все по-интуитивен и защитен клиентски профил. През 2022 г. актуализирахме неговия интерфейс, за да подобрим преживяването Ви при управление на Вашите услуги и Ви припомнихме как да повишите нивото му на защита, като активирате двуфакторно удостоверяване.
  • Винаги актуална информация под формата на постове в социалните ни мрежи, блог и помощни статии, както и месечни бюлетини, за да сте up-to-date с новостите от света на уеб.
  • Известия и безплатни билети за предстоящи събития, на които можем да запознаем.

В случай че не сте се възползвали от тазгодишните поводи за среща с нас, не пропускайте датите 27 октомври и 11 ноември, където Ви очакваме с нетърпение на конференцията Online Advertising и Digital4StaraZagora.

СуперХостинг тръгва на турне

Защото нашата мисия е клиентите ни винаги да бъдат 100% онлайн.

Ако имате своя дефиниция за 100% онлайн присъствие, Ви предизвикваме да ни я споделите в коментар. Все пак обичаме да черпим вдъхновение от опита на нашите СуперКлиенти и приятели. 

В случай че някое от тези парченца на пъзела, наречен пълноценно дигитално присъствие, Ви липсва, винаги можете да го откриете при нас. С удоволствие ще се включим в предизвикателството, както сме го правили в продължение на 17 години. Не забравяйте, че освен доверени партньори, ни сме и Ваши приятели. И винаги сме на един чат, телефон или имейл разстояние.

А на финала Ви приканваме да споделите в коментар своята най-запомняща се ситуация с нас през годините. Чувствайте се свободни да ни разкажете повече за опита си със СуперЕкипа, а ако все пак искате да го запазите за себе си, не пропускайте да ни отправите поздрав за рождения ден. Най-вълнуващите коментари ще донесат СуперИзненади на своя адресант.

https://blog.superhosting.bg/17-birthday-sh.html

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...