Отиди на
Форум "Наука"

Повишаване отделянето на тестостерон


madmad

Recommended Posts

  • Потребител

четох статията 2 пъти още преди да пусна темата обаче не е проблема в тва че незнам резултатите от отделянето на тестостерон ами напротив снам ги мн добре и точно затова търся начин по естествен метод да стимулирам жлезата да отделя повече от 7 мг за денонощие.Предполагам че има храни който стимулират отделянето на хормона и точни опражнения напитки медитации или каквото и да било и затова се допитвам до вас

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор
Медицинските изследвания показват, че цинкът играе важна роля за производството на семенна течност и тестостерон и влияе добре на подвижността на сперматозоидите.

Ще ви разкрием нещо за пуешкото, което не знаете. Най-вече вие, момчета, които обичате да пийвате. Изпитият алкохол изпразва запасите от цинк в организма ви. Това сваля нивата на тестостерона. Това пък ви скапва либидото и с една дума – много зле, нали се сещате. Така че, ако искате да сте звяр – яжте яко пуешко преди и след, Препоръчваме ви бялото месо, защото има по-малко мазнини от черното.

Dhea укрепва имунната система, което води до отхвърляне на вирусните инфекции и подтиска развитието на раковите клетки, подобрява възможността за справяне със стреса и увеличава освобождаването на енергия, повишава нивата на тестостерона в организма и допринася за нарастване на инсулина като фактор на растежа.

Това е в общи линии което намерих, но най-големия съвет който аз мога да ти дам е да се съветваш с лекар!

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

разбира се има синтетични аналози, които инжективно могат да се вкарат в организма

има и някои растения, които могат да се ползват за целта...но всъщност защо ти е да го повишаваш, един здрав организъм не се нуждае от повишаване на даден хормон по- скоро ще се окаже вредно, ако търсиш анаболен ефект приятелски съвет зарежи таз работа, ако проблема е медицински-преглед от лекар, изследване и така

форумите не са място а такива теми най-много да послушаш нечии съвет и после да съжеляваш

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аз не искам да прибягвам до анаболи и съм мн против сичките видове медикаменти от синтол та до аналгин.Един перфектно подържан организъм не се нуйдае от нищо допълнито за да работи перфектно.

Интересувам се за тестостерона защото съм в много лоша физическа форма и искам по бързо да си възвърна старата като избягвам вредните храни и приемам повече витамини и минерали и цинк в случея :)

Мерси за помоща

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Интересувам се за тестостерона защото съм в много лоша физическа форма и искам по бързо да си възвърна старата
Бързата атрактивна промяна често е свързана със също толкова бързо връщане в старото положение.Като в приказката за Пепеляшка - в 24 часа каретата става тиква.

Физическата форма е рузултат от ред навици - хранителни, двигателни.... Не се ли променят те, всичко е мимолетно. :post-20645-1121105496:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...