Отиди на
Форум "Наука"

ДеДо Либен

Потребител
  • Брой отговори

    1674
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    8

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ДеДо Либен

  1. Това щото сме гледали на восток и сме следвали светлия пример на грекосите. Как беше там при вас - по-добре чалма отколкото папска тиара...
  2. Два дебила это сила Алексей Коркин Жил да был один дебил Он дебилом был да жил У дебила была сила В половину сил дебила Был еще второй дебил С тем дебилом не дружил У дебила была сила Как у первого дебила Кто-то где-то пошутил И дебилов подружил Сила силу ощутила Два дебила - это сила! 15.01.2016 (с) Алексей Коркин
  3. Тука Скуби малко се прави на умряла лисица. Самият той многократно е поствал едни карти на Чаба Варгаш - според тях Първият(за Втория няма сведения естествено) Модьор се е казвал Кро-Маньон , автохтонен жител на Панония от над 40 000 години. С оттеглянето на ледниците неговите потомци започват да заселват Ефрасия и започват да се делят езиците. По тая хипофантастика , модьорския се явява де факто митичния ностратически праезик - родоначалник на една сюрия езици по Европа , Азия и Америките. Като при това остава непроменен и застинал като катедрала във времето. Оттук Пища Хуфнагел е пра-пра-пра-пра-пра-правнук на Кро-Маньон и най-големия Адмикстулнат Автохтон в Европа. п.с. очевидните придошляци с Арпад дефакто се завръщат в бащината къща , посрешнати от братовчедите си. п.п.с. тая врътка направо тушира нашата дето траки ходили до Индия и не знам къде си и после се завърнали.
  4. Казва го човекът , който е нацвъкал форума с маса безумни теми.
  5. Хегемонията намалява през 3 век , когато хуните.....пък окончателно изчезва през 2 век , когато готите....бля , бля.... Потока на времето в уикипедия - бг явно тече наобратно. Въобще , когато заявяваш с категоричност тезиси и истини от първа инстанция е добре да попрочетеш и нещо странично.
  6. ОТ- Мироки , по принцип постовете ти са трудночетими и неинформативни , което го отдавам на лоша работа на учителите ти по български език от 1 до 11 клас. Ако някой ти е дал съвет , че в късна доба няколко домашни пърцуци със съмнително качество допринасят за красивия и разбираем изказ - излъгал те е жестоко.
  7. Проблемът е , че Кораба-Майка има лошия навик да усвоява буфера и естествено и трябва нов буфер. Апетита вярно идва с яденето , но когато си гладна въшка - няма наяждане. п.с. като има нужда от буфер - Белгород да стане буфер , така и така половината бавовни там са си руски.
  8. Е те това подчертаното е нещо , което на практика не съществува , съответно няма как да е огромно. п.с. даже в някои случаи колективния разум на тълпата е ,,отрицателен,,
  9. За тукашните копейки тавариш Путин е не просто бальшой учены , тавариш Путин е Куизъц Хадерах , прозрял през и променящ времепространството. То затова и да си Втори след Него си е голяма работа.
  10. Взимай мотиката , бегай при Тъкър като ководещ и действай...Втори след... https://stihi.ru/2016/01/15/5953
  11. ОТ:Скуби , твоя Епицентър и другаря Юрдан са баш ватна пропаганда. Малко повече хигиена с ,,източниците,, , че с това ну пАгади накрая ще опреш и до Пик и Блиц.
  12. Да оставим Япония и Корея настрана и да гледаме нас си. Българите имат изключително висок процент собствени жилища , но това не е вдигнало раждаемостта.
  13. А , не така , сравнявай селяните в Австрия с гражданите в Австрия. Израел е друга работа - там има религиозни фундаменталисти в добри количества - евреи , мюсулмани , друзи и всякакви таквиз близкоизточни направии , които ми се струва че изкривяват статистиката.
  14. Доказва колко полезни идиоти и агенти за влияние има не само при нас , а и в Гейропата.
  15. За бастарните чети при Коломийцев(чак накрая с обясненията за аварските копелета и славянския пиджин оцапва работата) за участието им с най-югозападните балти в Зарубинецката и Постзарубинецките култури.В пряк контакт с остатъците от свободните даки по външните североизточни склонове на Карпатите и под скитско , а после и под готско управление. Изкарани от тоя затънтен край и ,,вкарани в оборот,, от хуните и ,,преместени,, в Панония. Така че бастарните най-вероятно са келти(назад във времето в историята на хаплогрупата е отбелязано движение Баварски Алпи-Халщтад-Панония - Източни Карпати) , които на един етап езиково стават славянофони и съответно представители на втората по численост ,,славянска,, хаплогрупа. п.с. Динарска(Мироки) , защото в днешно време са представени с най-висок процент в Босна и Монтенегро. п.п.с. за тая хаплогрупа има интересни дискусии в Молген.
  16. Малко ОТ:Тараторийе , совсем си се пуснал от хорото. Първом не е лошо да си спазваш обещанията (рече , че няма да се обаждаш докато не разжалват Стамов , пък нещо отново си обзет от мощна професорВучковщина). Второ , като не ти стига да си гукате задушевно с Кухулина и Гай АдмикстЮлиус Автохтониус във форума на Торн и си решил и тука да ни ощастливиш с прозренията и открития - пиши по същество и стига доносничи - гнусно и жалко е.
  17. Викаш - след като родителите платят по-добър университет , на 20 и кусур години ги връщаме в 9 клас да вдигаме резултатите и да демонстрираме грамотност.
  18. Скуби , Гумилев като известен и страстен тюркоман прави разлика между хуны (в Азия) и гуны (в Европа). Разликата според него идва оттам , че като бягат на запад 3000те най-пасионарни хуни прекарват следващите 200 години в постелите на прабабите на модьорите (ханти , манси) , размножават се доволно , стават много и силни - и ето ти ги гуните.
  19. Тараторийе , от как обеща да не дискутираш в темата успя да нацъкаш цели три мнения. Каквито ти обещанията , такива ти и форумните ,,открития,, , па после се чудиш що никой не те благославя за двете години усилен труд сред буряти , чукчи и други ловци на белки , самури и самсари. п.с. в добрите години на сектата на АрхеогенетикоГносиса , поради непрестанен мерак за самоизява , постовете ви бяха с нискоинформативна стойност за останалите участници във форума. сега , когато явно текат процеси на схизма и анатемосване , информативната стойност е нула и много теми заминават на кино една по една.
  20. Ааааааа , НЕ , твърдо НЕ. Когато иде реч за Кораба-Майка всяка крива линия успоредна на Третия Рим е права линия. В случая от времето на презрелия социализъм Масква подкрепя братята араби против евреите , значи това е вярното положение.
  21. Щото едните са наследници на старите левантийци , да ги наречем за удобство северни семити , а другите са южни семити дошли от Арабския полуостров с експанзията на Исляма.
  22. Наследници на ханаанци са част от съвременните ливанци , сирийци , йорданци и друзите. Съвременните палестинци не са наследници ни на ханаанци, на на филистимци (последните са разбити останки на морските народи и като такива са нашественици по Газа и Аскалон. Интересно , че покрай една история с Кивота се вижда положително отношение към тях в Библията , което си е направо невероятно изключение) Съвременните палестинци са сравнително късни заселници и са араби дошли от югоизток със завоеванията на Исляма. Тъй че с тия байки от ерата на зрелия социализъм за невинните палестински агънца и вълка - кръволок просто сближаваме комуноид-ефрасийството с теорията за Големия и малкия Шейтан на най-ретроградните ислямски фундаменталисти.
  23. Като се оставят от един 8 етажен блок първите 2-3 етажа , къде ще живеят тези ,,изрязаните,, И ако държавата ще им строи нови жилища , откъде ще дойде финансовия ресурс за тая гимнастика. Оставете ги панелните блокове намира , на огромната част нищо им няма.Където се появи нещо - ще се оправя според случая. Ако говорим за евентуални конструктивни проблеми , най-големите са сътворени от живущите , които къртят носещи панели на поразия , докато се правят на дизайнери. п.с.мине се не мине време и темата се повдига , целта - едни хора да вземат едни пари да обследват.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...