Отиди на
Форум "Наука"

ДеДо Либен

Потребител
 • Брой отговори

  1447
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  8

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ДеДо Либен

 1. Вижте заглавието на темата.Ако ви е възможно спрете със спама. п.с. автократора ви е много по-як от автократора ни , както и всичко гръчко е по-, по-, най-.
 2. Балканите са малко по-широк ареал. Ей ти едни симпатяги - https://ru.wikipedia.org/wiki/Культура_карпатских_курганов Интересно е , че някъде там друг симпатяга има късмета преди 1900 години да стане баща-основател на I2a - Динарик. п.с.по тия времена ареала на балтските народи е много по-широк , много по-късно ще бъдат асимилирани и изтикани там където са сега - така че към момента за който иде реч , югозападните балти са в пряк контакт с гореописаните. п.п.с. ,,славянството,, като генетика и славянофонието не е задължително да са едно и също. при експанзията на славяните освен чисто демографски фактори има място и лингвистично славянизиране на големи групи въвлечени в ,,разместването на народите,, от хуни през авари до прабългари.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...