Отиди на
Форум "Наука"

Златна монета TURKIYE CUMHURIYETI 1923 52


Recommended Posts

  • Потребител

Значи момчета и момичета имам такава монета и искам да я продам искам да ми кажете каде мога да я продам .. ? и ако има някои които иска да я купи да пише пише тук и каква цена предлага ? :book:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Каква монета? Аз лично първо не я виждам, второ не виждам в какво качество е, трето този сайт изобщо не е обвързан с покупки и продажби?

И не мога да те разбера....ти за имагинерно и въздушно Ферари колко пари даваш :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

знам но наистина ми е спешно да я продам даи си скаип ако искаш да ти я покажа ... ( а за другите искам да кажа састоянието на монетата е сеедно сега е излязла от производство без нито една драскотина или нещо подобно) !

Редактирано от bojidaryotov
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Аз лично интерес нямам...но и да мога да помогна, толкова фантазиино не мога.

А това със току що излязлата от производство съм го чувал повече пъти отколкото си си чувал името...гарантирам ти без да се заяждам...просто е наистина всеки ден

Поне опитай да напишеш номиналът и годината, защото така като чета какво пише ми се струва че всъшност е плакет, и ако е така е твърде вероятно да е просто позлатен. TURKIYE CUMHURIYETI е лого което носят почти всички монети и плакети от 1923 насам, но това не помага с нищо

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Би трябвало това да 100 Куруш, Константинопол, с мерки 7.2160 грама, диаметър 23 мм, проба 0.9166 или около 22 карата. Годината е 75-та (1923+52 отдолу).

Цена на материала

Редактирано от roca
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Бел. мод.

За цени, попупка и продажба не се говори в публичната секция на форума.

Впрочем, цената на материала може да се намери включително в Гугъл.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...