Отиди на
Форум "Наука"

In memoriam


glishev

Recommended Posts

  • Потребители

In memoriam

http://timurcommandos.blogspot.com/2012/03/in-memoriam.html?spref=fb

Уважаема госпожо/госпожице/маце/ другарко!

С най-дълбоко удовлетворение Ви съобщаваме, че Вашият съпруг/гадже/любовник/другар или какъвто Ви е там,

На ………….. в ……… часа загина геройски във виртуална битка с интелектуално превъзхождащите го сили на противника.

Искаме да Ви уверим, че имате пълното право да се гордеете с Вашия близък човек – дълбоко окопан във форума, цяла седмица той успяваше да блокира всички опити да бъде вразумен и нито веднъж не се поддаде на провокационните призиви на модератора да престане да се държи като идиот и поне малко да уважава околните. Вместо това, предварително избрал смъртта на храбрите, Вашият герой до последно се опитваше да разкъса вражеското обкръжение на така наречените „възпитани хора”, въоръжен само с два аргумента: „кой си ти че да ме учиш бе?” и „що всички не вървите на…”. А когато и те се изчерпиха , той до последно хвърляше емотикони по опонентите си и храбро ги наричаше „кретени”, без дори да му мигне окото от постоянно получаваните предупреждения.

Нещо повече – когато бе забанен верният му боен другар PREDATOR_BAU_BAU (направената посмъртно проверка показа, че става дума за обикновена двойна регистрация), той взе от ръцете му знамето на форумните тролове и широко го развя, докато покрай ушите му свистяха репликите на опонентите му, всички до една евфемизми на думата „тъпанар”…

Да, той вече не е сред нас, но смъртта му бе героична; в последните си мигове Вашият човек успя три пъти да напсува цялата администрация на сайта, преди подлата ръка на форумния модератор да успее да натисне съответния бутон и да прекрати регистрацията му. Сред личните вещи в профила бе намерено прощално писмо до нас, което – ако настоявате – ще Ви препратим отделно. То започва с любезното „Ей, порове”, съдържа кратки наставления как трябва да си вършим работата, каква да бъде политиката на сайта и указания кои правила следва незабавно да бъдат променени. Особено ни трогнаха думите в края му – „и не си правете илюзии, аз пак ще върна.” Впрочем, гарантираме Ви, че това няма да се случи.

Имаше и предсмъртно писмо лично до Вас от един ред, цитираме: „Муцко, ако тия накрая ме баннат, ша ти дрънна да ударим по едно”. Докато го четяхме, всички плакахме (от смях).

Длъжни сме обаче да признаем, че именно подвизите на Вашият близък и останалите като него са светлия пример за младото поколение, което намира коментарите на другите участници във форума за прекалено нравоучителни или – както обича да се изразява самото то – „изкукали”. Но виртуалната смърт на героя не беше напразна – вече се появиха още трима идио…, пардон, верни последователи, готови да продължат делото му. Както е прието да се казва – младите са нашето бъдеще и не можем да ги оставим да станат просто културни хора. Ако те дори за миг забравят, че носят в себе си гените на Бай Ганьо, с тях е свършено – вече няма да са истински българи, а … и ние не знаем какво, още не сме виждали подобно нещо.

….Искаме да Ви уверим от името на сайта, че Вашият герой вечно ще остане в нашите сърца и регистри, а IP-адресът му – блокиран завинаги. Нещо повече – от уважение към неговия подвиг един колега доброволно се е ангажирал да проверява всички подозрителни съвпадения при новите регистрации в течение на месец.

Удоволствие за нас е да Ви уведомим, че с единодушно решение на администрацията Вашият любовник/гадже/ другар/ или какъвто Ви се явява там,

е награден с най-високия ни виртуален орден „Форумен идиот” и при желание може да си го получи в .jpg формат на Вашия имейл, който е посочен в профила като резервен. Моля предайте му обаче да не идва лично, понеже някои от колегите все още искат да го набият.

С уважение, от администрацията на……………

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Сигурно това би трябвало да е смешно, но се оказа дълго като виц от в-к "200 вица" в СДС-арския период, който обикновено заемаше цялата първа страница и в него се обясняваше колко добре управлявало правителството на Филип Димитров. Та това нещо беше толкова дълго, че забравих началото, затова не разбрах средата, но определено не съм съгласен с края.

Удоволствие за нас е да Ви уведомим, че с единодушно решение на администрацията Вашият любовник/гадже/ другар/ или какъвто Ви се явява там, е награден с най-високия ни виртуален орден „Форумен идиот”

Ако администрацията почне да раздава такива титли не виждам как потребителите ще разберат, че същината на една дискусия не е да си разменят този епитет.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

КГ, не се смей, че от един друг форум разправят, щото като за тебе било писано ;)

Галахаде, Господ здраве да ти дава, недей страда, че вторият сезон на "ТроЛовете" предстои :)

Романе, не се вижда картинката.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хахахаха, сИриозно ли :)))) Какво ли не е писано в един друг форум. "Пишут нам много, погубит нас всеобщая грамотность" :tooth:

Макар да съм трол и гад, обаче никога никой не съм наричал "пор". :post-70473-1124971712:

Редактирано от КГ125
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ами в този смисъл: тук крадецът вика "дръжте крадеца".

Модераторите сами си дават определение "трол" - това ако не е мазна псувня към всички почтени потребители*, не знам какво е.

*Които май са колкото пръстите на едната ръка на дърводелец-столетник.

Редактирано от каскадьора
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор антропология

Абе тука натискам един + на Глишев, защото постинга е смешен и носи добро настроение, ама някак боязливо и с ослушване. :biggrin: щото не ми е чиста съвестта. Но е добре да го прочете и да се стресне човек и да се запита - и аз ли го давам така понякога, като "героя" от постинга?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Един привидно страничен - и цитатно циничен - въпрос към модератора Глишев:

In memoriam

http://timurcommando...m.html?spref=fb

Длъжни сме обаче да признаем, че именно подвизите на Вашият близък и останалите като него са светлия пример за младото поколение, което намира коментарите на другите участници във форума за прекалено нравоучителни или – както обича да се изразява самото то – „изкукали". Но виртуалната смърт на героя не беше напразна – вече се появиха още трима идио…, пардон, верни последователи, готови да продължат делото му. Както е прието да се казва – младите са нашето бъдеще и не можем да ги оставим да станат просто културни хора...

Глишев, другарю модератор, наскоро бе съобщил в "статуса" си следната вест:

"СРАЛ СЪМ НА ББ!"

Кой или какво е "ББ"? И как със задоволяването на тази своя естествена потребност служиш за "светъл пример на младото поколение"?:post-20645-1121105496:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

"ББ", почитаеми Шпага, е абревиатура, криеща величественото, страшно и непроизносимо Име, над което задълбочено медитира просветената ни нация, взряна в красивите си телевизори. Действието, което съм посочил в статуса си, е моята скромна форма на медитация конкретно над това Име. Всеки млад или стар, измедитирал по подобен начин над Името се освобождава от триста години престой в Чистилището, от две прераждания като мравка и от лош късмет за следващите четири години. Во имя ББ, ЦЦ и пр., амин.

Южняк, баш па ти па, моля ти се :biggrin:

Ах, Каскадьоре, жестокостта ми се сломи :happy:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Ами в този смисъл: тук крадецът вика "дръжте крадеца".

Модераторите сами си дават определение "трол" - това ако не е мазна псувня към всички почтени потребители*, не знам какво е.

*Които май са колкото пръстите на едната ръка на дърводелец-столетник.

Е, Каскадьоре, не видиш ли шегата? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Потребители

Powered by Aspandiat:

http://gizmodo.com/5898585/itll-soon-be-illegal-to-troll-in-arizona

Тролството май ще стане наказуемо в Аризона. Ех, аризонска мечта :biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...