Отиди на
Форум "Наука"

"Чуждоземният" вандализъм


ganyo

Recommended Posts

  • Потребител
Космическият кораб е бил с алдебаранска регистрация. Задържани са двамата заподозрени с инициали (неразгадаемо). (неразбираемо). и (йероглиф). (пиктограма)., като са им съставени актове за дребно хулиганство.

Както е известно, разюзданата извънземна младеж омърсява житните ни полета, изобразявайки на тях лозунги на крайни политически организации, призиви за геноцид срещу човешката и други раси, обиди срещу противниковия отбор по футбол, цинизми, вулгаризми, както и изображения на някои от техните репродуктивни органи.

"Съсипват ни полетата и унищожават реколтата, това е все едно на чисто новата измазана изолация на панелката да ви нарисуват хуй", жалва се местният фермер Радо Шишарков.

ЦЪК

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Това е свободно съчинение на блогър, а не новина.

свеж майтап.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

То цялата Уфология са си свободни съчинения, така че какво очакваш да намериш в този раздел - неоспорими доказателства за съществуването на извънземни ли? :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Мдаам. Явно фактите за извънземните са коренно различни от тези, които някои уфолози приемат...

Извънземни същества кацнаха снощи в Перник. Тяхната цел била да проучат мините и района предвидждайки да се заселят тайно там, за да провеждат експерименти и да играят белот.

За тяхно огромно съжаление още при кацането си били нападнати от група орки с винкели в ръцете, дървета, камъни, лопати и всякакви подръчни предмети и инструменти. Пернишката общност е известна с липсата на гостоприемност в някои часове от денонощието.

„Нахвърлиха се срещу нас с викове: Мамка ви говеда, ходете си у София и К*р за Левски. Опитахме да се върнем в летящата чиния, и да избягаме, но от нея бяха откраднати всички уреди, както и централния процесор, който прилича на iPhone. Само аз се спасих, след като научих някои скандирания на местните.” Разказа едно оцеляло извънземно за НЕ!Новините.

ЦЪК

:tooth:

Редактирано от ganyo
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Тая тема би очаровала нашия колега Фружин :)

Впрочем, вижте ей тоя филмец, това е класика: "District 9" (линк към IMDb).

Тук извънземните не са нито завоеватели, нито братя по разум, нито месии, а са си най-обикновени имигранти...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Извънземните често се представят като хуманоидни прости бодибилдъри, па макар и с черти на хлебарки, слузести и с проблеми в хигиенно отношение. Сходен е случая с "Отмъстителите" - 2012 г.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Прав си Глишев, темата е добра, но това са просто майтапи. А аз пускам само сериозни текстове. Моите изследвания върху извънземните доказват безспорно не само тяхното съществуване, но и ги изследвам. Наскоро публикуваш доклад за тяхната дейност на земята. Отделно сега чета материали подготвени от най големият ни уфолог Стамен Стаменов председател на асоциация Феномени.

Според споменатия Стамен Стаменов, председател на асоциация „Феномени”, за земята иде гибел, защото фашизмът се е развил в космоса, пише „Торнадо”. Стаменов е един от най-големите песимисти за бъдещето на вселената ни. Считат го за смел и краен езотерик, според когото в Пентагона, а и в нашия парламент много отдавна се подвизават гущерите с опашки, или т. нар. рептилии, които са слуги на Черната космическа армада и могат да бъдат разпознати по това, че не изразяват емоции. Отделно ги уличават в липсата на човешки разум. Стаменов е привърженик и на тезата, че Щатите са сключили договор за унищожението на Земята, срокът на който изтичал. Ето някои от на пръв поглед крайните виждания на Стамен Стаменов за световната конспирация. Първо, той е убеден, че извънземните присъстват на Земята от хиляди години. Една расите им – рептилиите, са причина за глобалното затопляне, тъй като не могат да живеят на студено.

Рептилии ли са някои от политиците ни?Трето, извънземните цивилизации са главно два вида – едните, желаещи духовното ни израстване, а другите – физическото ни унищожение. Съществува и черна статистика, за която се знае в САЩ, но умишлено е скривана, а именно, че всяка година изчезват над 2 000 000 души, предимно деца, и това е свързано с факта, че някои извънземни се хранят с човешко месо. Рептилиите от Орион например са създали информационна банка, чрез информацията от която ни контролират и манипулират политическия ни елит. Пример за това е срещата на генерал Айзенхауер с извънземни през 1954 г. Той се е видял с представители на три извънземни цивилизации, на две последователни срещи – във военната база „Едуардс” и база „Холоман”. Джордж Буш баща и син също а контактували регулярно с представителите на грейовете и рептилиите. За тях Стаменов твърди, че са имали чуждопланетарна същност в човешко тяло. За доказване на тезата си за фашизма, който се е развил в космоса, Стамен Стаменов се позовава на книгата на Дейвид Айк, който разкрива връзката на нацистите с извънземните. Последните са снабдили нацистите с високоразвити технологии. Една от тях е способствала манипулацията на съзнанието до степен да се създаде масова психоза. Нашенски политици, които са разпознати от сведущите по въпроса като рептилии са Царя, Милен Велчев, Сергей Станишев, Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Прав си, Фружине, взимам си бележка.

Освен всичко друго, "зеленото" като валута и дракончето на уелския герб сочат, че нещата вървят на зле. Рептилиите идат да мъстят за своите прадеди - динозаврите. Аз затова си гледам гущерче в буркан, храня го с маруля и скакалци и се надявам то да поръчителства за мене, когато рептилиите вземат властта.

Пък и не е лъжа, че пряката ми шефка е същинска змия-усойница!

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...