Отиди на
Форум "Наука"

Юбилейна научна конференция по повод 70 години от създаването на Медицински Университет - Пловдив


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Юбилейна научна конференция „Наука за здраве“, посветена на 70 години от създаването на Медицински университет – Пловдив ще се проведе в Града под тепетата между 20 и 23 май 2015 г.

За участие в конференцията се допускат пленарни лекции на поканени лектори, кратки устни съобщения и електронни постери, в които се съобщават оригинални собствени резултати.

Начинът на представяне на предложените за участие научни разработки се определя от Научния комитет на конференцията. Броят на съобщенията и постерите, с които може да участва един автор (самостоятелно или в колектив), е не повече от три.

Резюмета и заявки за участие се приемат по електронен път през сайта на МУ-Пловдив (www.meduniversity-plovdiv.bg) до 25 януари 2015 г.

Резюметата (до 250 думи) се подготвят на български и английски език и се изпращат по електронен път. Одобрените за участие ще бъдат публикувани в списание Folia Medica.

Официални езици на конференцията са български и английски.

Таксите за участие са както следва: за докторанти – 30 лв., за студенти – 15 лв, за всички останали 60 лв. Пленарните лектори са освободени от такса участие.

„През годините МУ-Пловдив е извървял дълъг път на развитие, укрепване и национално и международно признание. Надявам се, че юбилейната конференция ще даде възможност за задълбочени дискусии, оригинални идеи и запомнящи се срещи.

Вярвам, че въз основа на седемдесет годишна традиция ще можем да осигурим на всички участници възможност да представят постиженията си и да споделят опит във всички сфери на медицинската наука, образование и практика.“, казва в приветственото си слово към участниците чл. кор. Стефан Костянев.

Вижте повече тук:

http://www.meduniversity-plovdiv.bg/bg/70th_jubilee_conference_bg

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...