Отиди на
Форум "Наука"

NOD 32 AntVirus System


d@40

Recommended Posts

  • Потребител

antywirusy_nod32logo.jpg

NOD 32 Antivirus System

Интегрирана Защита в Реално Време от Ново Поколение Срещу Вируси | Червеи | Троянски коне | Spyware | Adware | Pishing Scams | Intrusions | и други заплахи

Eset NOD32 е антивирусна система от ново поколение, използваща монолитно ядро за откриване и защита срещу широк спектър появяващи се заплахи, включително

вируси, spyware, adware и phishing атаките – в реално време, дори преди да са излязли вирусните дефиниции. Eset NOD32 притежава най-добрите евристики в лицето на ThreatSense™. Това е технология от ново поколение, която проактивно (енергично, агресивно, интензивно) дешифрира и анализира изпълнимия код, за да идентифицира все по-сложното поведение на новопоявяващите се вредители.

Eset NOD32 е най-бързото и най-малко ресурсоемкото решение в тази индустрия, и не е пропуснала нито един In the Wild вирус през последните седем години – от Май 1998 (Virus Bulletin).

ПРЕДИМСТВА

* 100% откриваемост - за последните 7 години при всички проведени тестове на престижното издание Virus Bulletin, Eset NOD32 няма нито един пропуснат вирус ”In the Wild”

* Бързина - постига най-бърза скорост на сканиране – до пъти по-бърза от другите антивирусни системи. Бързината се дължи на факта, че ядрото на системата е писано на Асемблер.

* Малка по размер – инсталационният файл за платформа Windows е около 8MB, а честите обновявания на вирусните дефиниции са до 100К на ден.

* Лекота - постига пренебрежимо малко влияние върху ресурсите на машината - точно и ефективно представяне, което не забавя нито спира операциите на потребителя. "NOD32 се представи най-добре с едва забележимо въздействие върху работата на компютъра, което ние закръглихме на 0%.. Програмата изискваше толкова малко ресурси, че те трудно можеха да бъдат измерени..” (Мнение на Шведското списание MikroDatorn)

* Модулност – модулна структура, използваща само едно ядро и по този начин има една единствена програма за цялостна защита, при това в реално време. Това е програмиране от ново поколение.

* Иновация - открива до 92% от непознатия и неизследван вредителски софтуер с помощта на технологията ThreatSense, която използва напреднали евристики.

*Ефективно решение - както за домашни потребители, така и за корпоративни системи. Има възможност за централизирано управлението, чрез Remote Administrator Servers и създаване на локални огледала, от които да се осъществява обновяването на дефинициите. Централизираното управлението може да се осъществява както по локална мрежа, така и през Интернет.

* Покритие - продуктът се предлага за всички платформи на Windows, включително 64 битовите, за всички разпространени Linux дистрибуции, има версия за MS DOS, Novel, LotusDomino

* Комуникативност– чрез системата EarlyWarningSystem потребителите могат да изпращат за анализ данни на новозаподозрян вредител до лабораториите на ЕСЕТ, като сами определят степента на собствената си анонимност. Клиентите на EСET получават предупреждение за новите епидемии и съвети как да се предпазят от тях. Информацията и статистиките събрани от целия свят се публикуват в интернет на адрес ThreatSense.NET

* Признание – NOD 32 държи рекордните 38 награди VirusBulletin 100%, но най-голямото признание са световноизвестните компании, лидери в информационните технологии, избрали за своя защита Eset NOD32

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ИНФОТО КЪМ NOD 32 BG

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Програмата е много добра. Особено като се активира функцията за скриване на съобщението при стартиране става незабележима. Вчера излезна 2.7хх бета. Очаквам да пуснат и официалната 2.7 в най-скоро време.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Програмата е много добра. Особено като се активира функцията за скриване на съобщението при стартиране става незабележима. Вчера излезна 2.7хх бета. Очаквам да пуснат и официалната 2.7 в най-скоро време.

Фулл версията ще излезе края на 2006 / началото на 2007 ;) Ще чакаме

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Напишете нещо и за следните продукти:

- Zone Alarm

- AVG Free

- IECookiesView

- F-Prot Antivirus for DOS

- AntiVir PE

- avast! Virus Cleaner

- McAfee AVERT Stinger

- AdAware SE Personal

- Spyware Terminator

Можете да си ги изтеглите оттук:

http://www.snapfiles.com/freeware/

---

- Rainbow Diamond Intrusion Detector

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Zone Alarm важи, а другите не са ми по вкуса.

Абе чесно да ти кажа , няма голяма файда от Зон Аларма , защото на теглемето го пре*бават ! Човек не може да изтегли нещо свободно защото тая стена проверява , предупреждава , забавя скороста и какво ли не ! За това съм си иключил Firewall-a и от services.msc съм си изключил Security Center-a , сложих си НОД-32 и си карам без проблеми и не ми тряят никви стени дето да ми забавят скороста :smokeing:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Само така!

Важното е да не си жертваш бързината на системата заради някакви си вирусчета. Ако се засе*е нещо една преинсталация никой още не е убила:)

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...