Отиди на
Форум "Наука"

НАШЕСТВИЕ!!!


apostol

Recommended Posts

  • Потребител

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК !

На всички беше ясно, че по време на студената война космическите изследвания се извършваха под егидата на военнопромишлените комплекси. Информацията в тази област- и от съветска, и от американска страна носеше грифа „Строго секретно”.

Едва след глобалните промени няколко находчиви и смели парапсихолози съумяха да се доберат до сведения, ревниво пазени от секретните служби на двете суперсили. Ето какво говорят фактите…

За близо три десетилетия космически изследвания възможно най- голямата загадка е открита на планетата Марс. Няколко орбитални станции са се натъквали на една мистериозна област, наречена по- късно Сидония. Именно там са открити доказателства за извънземен живот. Направени са всъщност само няколко снимки и то още през далечната 1976 година. Въз основа на тези фотографии била изградена теорията за „марсианските паметници”, тутакси потулена от НАСА.

Снимките изобразяват странни струпвания на скали и планини. През 1979 година компютърните специалисти Винсент ди Пиетро и Грегъри Молинар ги увеличили с помощта на цифрова обработка. Тези увеличения потвърдили предположението, че онова, което се вижда на снимките си е съвсем истинско и за никаква оптическа измама не може да става и дума. Две от тях показват пирамида и нещо далеч по шокиращо: човешко лице с нос, очи и уста! Разкриват се смайващи подробности- ясно са очертани зениците на очите, което увеличава провдоподобността на хипотезата за едно изкуствено, а не природно образувание.

Най- удивителната част в цялата работа се оказала триизмерната компютърна симулация на тази област от повърхността. Тя възпроизвела неподлежащ на съмнение образ: виждала се отчетливо леко ерозирала пирамида, а в непосредствена близост и едно огромно човешко лице. То било издълбано в скалата, а погледът му бил насочен право към планетата Земя!... Приликата с египетските пирамиди и Сфинкса, които сами по себе си и до днес представляват една голяма загадка, е направо поразителна!

Но защо е било необходимо НЯКОЙ да създава обект с човешко лице н Марс?! Възможното обяснение засега е следното: проф. Воробец Сперанский смята, че паметникът е поставен там с определена цел от извънземна цивилизация, която много отдавна е прекосила нашата Слънчева система. Сблъсквайки се с първобитните хора на Земята, тя е създала този паметник по наше подобие, така че след време, когато „главите ни уврат”, веднага да го разпознаем. Бихме го видели, разбира се, едва тогава, когато технологиите на Земята се развият до такава степен, че да ни позволят полети до Марс.

Тази забележителна находка като че ли най- ясно ни подсказва, че ние, хората, не сме сами във Вселената…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Строгата секретност по космическите програми беше заради военните, а не заради извънземните. По онова време в зората на ракетостроенето първите сериозни ракети са били с военна цел - служели са като междуконтинентални балистични ракети и са носели ядрени глави. Виж най-използваните днес ракети са Атлас, Делта, Союз (R-6) и Протон - и четирите първоначално са били бойни ракети! Освен това тогава се заражда и идеята за военни сателити. Примерно руснаците са правели опити да поразяват вражески сателити с куршуми. Има неедин съветски сателит или станция, оборудвани с оръдия за защита от американците. Пък американците са правели опити, техни сателити да прихванат съветски сателити и да ги онищужат. Други опити включват изнасяне на високоенергийни лазери в орбита за защита от вражески ракети. Почнаха да правят планове да изнасят ядрени бойни глави на сателити в орбита и на Луната, но тогава ООН се намеси и забрани. За това беше тая цялата потайственост и секретност.

А Сидония на оная снимка (май беше от Маринър или Пайъниър) наистина изглежда, като човешко лице, но след като пратихме няколко орбитални апарата на Марс, те снимаха природния феномен и се оказа нищо по-различно от планинска верига. На втората снимка Слънцето като е отгоре, а ти гледаш от ляво се виждат две сенки, които наподобяват на око и на уста, но само толкоз. Тоя баир го снимаха и американските апарати и европейския:

311230906325363d5cydoniqn6.th.jpg figure2ms4.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...