Отиди на
Форум "Наука"

ЕДИН Е БОГ!


Recommended Posts

  • Потребител

ЕДИН Е БОГ И ТОЙ СЕ КАЗВА РЕКЛАМА!

Преди промените ръководех рекламата на БАН. Партийната секретарка ме гледаше накриво и не пропускаше случай да ме наругае. Тя смяташе, че аз съм паразит, който яде бадева народната пара.

Тази “проницателна” женица тръбеше наляво и надясно, че добрите продукти се продават сами; че рекламата е буржоазна шмекерия, измислена с една единствена цел: да се ограбва трудовия народ.

На тази “философия” в целия цивилизования свят гледат като на една упадъчна, вредна идеология. Изобщо, всичко, което по някакъв начин проповядва алтруизиъм, благотворителност, социализъм и комунизъм е ВРЕДНО, ПАГУБНО за хората!

И още нещо: лека- полека дори и тук, в задния двор на Европа мнозина започнаха да разбират, че богатството, славата и стремежът към по- добър живот са положителни неща, защото те са истинският двигател на прогреса!

Обаче! Дори и днес в Мрежата щъкат странни твари, които проповядват неокомунистически щуротии. Някои от тях непрекъснато ме заливат с тъпи въпроси от рода на: “Като си толкова прочут и заможен, защо се рекламираш безплатно по форумите?”

Една от причините да съм прочут и заможен е тази: аз се рекламирам ЕЖЕДНЕВНО! В продължение на цели 17 години! Най- интересното в случая е това, че НИКОГА, ама НИКОГА не съм дал и една стотинка за реклама!

Не защото съм стиснат, а защото платената реклама в наши дни НЕ ДАВА ПОЧТИ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ. Хората мразят (платените) реклами. Че кой е този, който гледа с интерес рекламните блокове по телевизията?!

Съществуват около 35 метода за безплатна реклама в Интернет и аз се ползвам постоянно от тях. Това ми носи слава и пари. Много слава и много пари!

Бащата на съвременната реклама, известна под наименованието “герила маркетинга”, Джей Левинсън го е казал много добре: “Единственият критерий за функционалността на един комерсиален сайт са финансовите постъпления от него!”

Затова аз пет пари не давам за мненията на тоя и оня. За мен са важни ЕДИНСТВЕНО И САМО парите и славата. Да, и славата, защото славата е пари; славата освен това е и влияние…

За хорицата с ограничени възможности ще разясня накратко механизма на рекламата. Стоката не се продава нито от цената, нито от качеството. Стоката се продава от и чрез доверие. Доверието почива на РЕПУТАЦИЯ. Има САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН да си създадеш репутация и той се нарича РЕКЛАМА!

Джей Левинсън е казал и още нещо, с което искам да приключа: “Уеб сайтът е самотен остров. Рекламата хвърля мостове към този остров.” Никога, ама никога не забравяйте това!

А, щях да пропусна… Мнозина сигурно са любопитни да узнаят, какви са тези 35 метода за безплатна реклама. Да си купят тогава моя курс “Как да печелим от Интернет”! Със своите 280 страници той е най- сериозното и най- изчерпателно ръководство по Интернет маркетинг на български език.

Има и още една, още по- добра възможност: запишете се за индивидуално обучение при мен. Ползата за вас ще е огромна, а резултатите незабавни. Нали знаете: “Ефективна реклама, незабавен успех!”

Да, искате ли да печелите от Мрежата, ще трябва да се възползвате от опита ми. Друг начин няма!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Потребител

И в крайна сметка каква е целта на твоята рекламата?

Да ти донесе слава и пари,или да е в полза на потребителите на продукта? :post-70473-1124971712:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...