Отиди на
Форум "Наука"

Опозицията в Украйна


Recommended Posts

  • Потребител

Отварям нова тема, за да не се налага да се влиза в излишни конфронтации с определено партийна или пристрастна гледна точка. Всички знаем за страгегическия избор на Украйна, за желанието им за ЕС и НАТО.. Но дали те отговарят на критериите, дали другите политически движения в Украйна подкрепят този курс. Дали Украйна е действително готова за реални стъпки и действия? Отделен въпрос пък е доколко политическите реалности на ЕС и региона позволяват подобни развития.  Последната война, която в момента тече в пълна сила до голяма степен идва да ни покаже че все още има множество нерешени проблеми. И за съжаление тези проблеми не са регионални, а се превърнаха в глобални и в част от голямата политика. 

Днес ще ви запозная с една много интересна политическа формация в Украйна.   

Василец, Дмитрий Андреевич . Украинский политик, глава политической партии "Держава", заместитель главы "Всеукраинского профсоюза работников сферы права”, глава объединения “Адекватная Украина”. 

https://ru.wikipedia.org/wiki/Василец,_Дмитрий_Андреевич

Аз дори не предполагах че Дмитрий Василец е политик. При това  той е политик от европейско ниво. Изнася дори лекции пред ЕС. 

Телеканал НАШ заблокируют на Ютубе

13,827 views

13 Feb 2022

 

10 дена преди да започне руската агресия в Украйна Дмитрий Василец сигнализира за едни много интересни процеси, в които са замесени американските корпорации и най-вече ЮТУБ на гугъл. 

Редактирано от tantin
  • Харесва ми! 2
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ако вече ви е заинтересувал Д. Василец - ето още видеоматериали от същия автор:

https://www.youtube.com/c/ДмитрийВасилец/videos

Link to comment
Share on other sites

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...