Забелязахме, че използвате Ad Blocker

Разбираме желанието ви за по-добро потребителско изживяване, но рекламите помагат за поддържането на форума.

Имате два варианта:
1. Регистрирайте се безплатно и разглеждайте форума без реклами
2. Изключете Ad Blocker-а за този сайт:
    • Кликнете върху иконата на Ad Blocker в браузъра
    • Изберете "Pause" или "Disable" за този сайт

Регистрирайте се или обновете страницата след изключване на Ad Blocker

Отиди на
Форум "Наука"

Готската идентичност като културна практика: палеогеномни доказателства за мултиетнически общности под готската материална култура в късноантична България (IV–VI в. сл. Хр.)

Препръчано мнение

• Модератор антропология
Публикувано
Преди 9 минути, genefan said:

Мисля, че ясно казах, че цитирам друг, който междувременно си е изтрил публикацията.  А от линка се разбира, че базата на Акбари е всъщност официалната на Харвард.

Координатите изглежда се намират тук:
https://drive.google.com/drive/folders/1AaGeV4WnKQD6a_4jiZwgOcbUDuYsRDJH

А аз не искам да измамя никой и самата аутозомни плотове не изготвям, та се сърдете на тях.

Южняк: "Не ми обяснявайте "ама това не е мой пост" - а чий е, вие го постнахте, ни лук яла, ни лук мирисала в линка няма г25 координати и не може да има"

Г.Ф- "ама цитирам друг, който междувременно си е изтрил публикацията"

Г.Ф - "та се сърдете на тях" - хахаха, откъде накъде "ще се сърдя" на когото и да е? Пак внушения. Напротив, кефя се, естествено,  на целия шум, второ, работата на тийпан и давидски по дисеминацията на информацията е ценна и изключително важна. Имат пълното ми лично одобрение - не че се нуждаят от такова нещо. 2. Всички данни са освободени с изричното съгласие по цялата верига отдолу нагоре, от БАН чак до министерството на Образованието и подопечните институции, с формалното съгласие, в писмена форма, на много хора от български институции. Откъде накъде, мадам "ще се сърдя" след като съгласието ни зависеше изключително от мен и д-р Чобанов. Сега какво да правя, да ви пускам договора между харвард и българските институции за освобождаването на пробите за да видите кой го е подписал ли? С чий подпис е станало освобождаването на данните? Това беше мой абсолютен дълг и го направих с удоволствие, без да се съмнявам и секунда в правилността му. С уточнение - трансформациите на тийпан не са прецизни, а грешките се умножават когато давидски прави г25, а маса образци, които дори не са от Б-я, бяха обявени в съседна тема за "прабългарски". Абсолютно всичко ще бъде качено, до последния образец и не може да бъде другояче. Имате странни представи за процедурите в генетиката, останалото от странните Ви представи настрана. Това кой как тълкувал резултатите - ами луд умора няма, пожарът на бунта гори, сектата се вълнува и т.н. не е моя работа. Достъпът на изследователите от всички страни до образците е изключително важен. Разбира се, в договорът ни за освобождаване има и ситен шрифт, да го кажем така, който обаче не се чете, но който знае за какво става въпрос, знае.

• Мнения 76
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

• Потребител
Публикувано
Преди 1 час, tantin said:

Имаше май някакви сведения че до Черно море живеели германци

Примерно III век н.е. кралство Оюм(Молдова/Украйна). Готските надписи в Крим. Ползвали са езика на Вулфила. Няма значение, технически всички са „готи“. Точно като българите. Хем тюрки, хем не. 😀

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

За контакти:

• Create New...

Подкрепи форума!

Дори малко дарение от 5-10 лева от всеки, който намира форума за полезен, би направило огромна разлика. Това не е просто финансова подкрепа - това е вашият начин да кажете "Да, този форум е важен за мен и искам да продължи да съществува". Заедно можем да осигурим бъдещето на това специално място за споделяне на научни знания и идеи.