Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Глобален Модератор

http://www.newsru.com/world/20dec2007/dakota.html

поупражнявайте си руския и коментирайте; според вас колко и какви последователи има този?

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Най-много още дузина изкуфяли дядки без работа от резервата му да са последователи. А цялата кауза за съжаление е абсолютно безнадеждна. Просто няма как и на правни основания да предявят някакви искания. Да не говорим, че дори и да можеха, някои със сигурност щяха да се погрижат да не го направят.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 месец по късно...
Най-много още дузина изкуфяли дядки без работа от резервата му да са последователи. А цялата кауза за съжаление е абсолютно безнадеждна. Просто няма как и на правни основания да предявят някакви искания. Да не говорим, че дори и да можеха, някои със сигурност щяха да се погрижат да не го направят.

Изказването ти въобще прави опит да заобикаля проблема, но очевидно в САЩ ИМА ПРОБЛЕМ!!!..... :vertag::help: Проблемът е геноцида извършен срещу коренното население на страната от белите заселници - 19 милиона индианци са избити през съответните периоди! ТОЗИ ПРОБЛЕМ СТОИ и най-малкото за това САЩ са прокълната (от индианските шамани!) страна, чийто просперитет е построен върху кръвта и труповете на милиони избити хора (не само индианци!)! Не си обърнал внимание върху юридическата страна на въпроса поставен от индианските вождове, а тя е добре аргументирана - нарушението на подписаните договори! Предполагам, че тези хора не са прости и са се допитали и до адвокати, а вероятно си имат и постоянни такива които представляват организациите им! В САЩ индианците съвсем не са малко и не са само в резерватите, а и международната общност не е безразлична към тези проблеми; така че не омаловажавай нещата!

Между другото заради незаконното нахлуване на САЩ в Ирак, американски правозащитни организации са завели съдебни дела в съдилища в Германия (германското законодателство го позволява)! Делата са придружени от обвинителен акт от 160 страници за ГЕНОЦИД И ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! Ако всички страни и потърпевши от американските престъпления се обединят - тая "велика сила" ще потъне като "Титаник"! Мене ако питате тия самовлюбени идиоти - САЩ отдавна са потънали в бездуховност, сбъркана ценностна система и гонене на материалното ("американската мечта")! Наистина ще си остане само мечта както болшевишко-еврейския комунизъм!!!..... :read: Икономически също са фалирали от задължения към Федералния резерв (холдинг от частни еврейски банки!)!.....Въпрос на време да се разбере това от всички наивници, които вярват в написаното от вестниците и казаното по телевизията (всички под тотален контрол на американската тоталитарнао-полицейска машина).

Още през 30-те години на миналия век, американския ясновидец Едгар Кейси е предсказал, че ако Америка (САЩ) продължава да върви по този път на развитие и пълна бездуховност ще бъде наказана от висшите сили и ще потъне като Атлантида за една нощ в океана! Първи ще потъне Ню Йорк - "новият Вавилон" ("Голямата ябълка"....)!....... :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...