Отиди на
Форум "Наука"

Книгата "Вашите слаби места"


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Уейн Дайър, "Вашите слаби места"

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%C2%E0%F8%E8%F2%E5+%F1%EB%E0%E1%E8+%EC%E5%F1%F2%E0

Изтеглете тази книга! Прочетете я!

Тя може би ще ви помогне да откриете слабите си места и страни и да ги превърнете в свои силни места и страни.

Кой/коя сте вие?

Как описвате себе си?

Кое ви пречи да живеете щастливо и пълноценно?

Тази книга е посветена на щастието. По-точно - на начините, по които можем да го изживеем.Тук няма да намерите сложни философски размисли, посветени на този извечен човешки проблем. Душевното здраве (ако приемем, че това е другото име на щастието) е естествено състояние на човека и средствата за неговото постигане са достъпни за всекиго. Печелившата житейска комбинация е упорита работа, здрав разум, хумор и увереност в собствените сили. Не става дума за сурови формули, за усвояване на трудни психологически техники или за пренапрягане на волята. Книгата предлага приятен подход за вглеждане в себе си, в собствената си жажда за живот и в начините, по които избираме да се самоосъществим.

Като разглежда ежедневното поведение на човека, Уейн Дайър успява да възбуди нашето внимание и нашата прозорливост към онези невидими психически бариери, с които сме се сраснали още от детството и ни пречат да бъдем пълноценни, безгрижни и наслаждаващи се на потока на живота същества.

В книгата е представен приятен подход за постигане на щастие, който се основава върху отговорността и ангажимента ви към самия вас, върху апетита ви за живот и желанието ви да бъдете всичко, каквото изберете в момента.

Вероятно мнозина ще припознаят себе си в описанието на слабите места, които в цивилизования свят са се превърнали в отрова във взаимоотношенията и което е по-сериозно - станали са основа на неприемането на собствения Аз, на отхвърлянето на собствената личност, на недооценяването на собствената човешка стойност.

Ако сте направили избора да бъдете естествен деец и щастлив човек - тази книга, този "учебник по себе си" е тъкмо за вас.

Текстът много лесно се чете; езикът, на който е написана книгата, е достъпен и лесно разбираем, освен това тя е и увлекателна! Отваряш я и се изправяш срещу самия себе си... Може да се окаже, че това е образ, който не познаваш, но пък щом си посегнал/а към тази книга, значи имаш нужда от нея точно сега!

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

И аз съм чел книгата отдавна - преди около 20-25 г. Ама сега я открих онлайн и реших да я споделя.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...