Отиди на
Форум "Наука"

Тайното Писмо -


ISTORIK

Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Бенки, родилни петна, брадавици... Белези от дълбоки рани или скалпел. Пъпки. Личат много. Виждат се отдалеч и сякаш ни превземат, особено сега, когато тялото използва всяка минута да се целува без свян със слънцето. Всичко, което нарушава гладкия му релеф и кадифения тен, дразни. Иска ни се да го изтръгнем, д а го отрежем, да го заличим! Но има нещо в природата, което ни забранява да го правим с лека ръка. От древността до днес в страните от Азия и Африка вярват, че всеки белег по човешкото тяло се подчинява на определени закономерности и влиза в единна информационна система от знания. Системата за разчитане на следите по тялото, с които идваме на бял свят, се нарича морфоскопия. Това е най-тайнствената и най-слабо проучена засега област от знания. И все пак тя продължава да съществува. А всяка наука, оцеляла хилядолетия, носи много мъдрост и истини. Общите правила, на които се подчинява науката за тълкуването на тайното писмо по тялото, гласят:

-бенките, родилните петна и останалите знаци по тялото са като таен код, по който може да се съди за различни явления и събития в нашия живот;

- те сигнализират за неприятности и грешки, за които рано или късно ще се наложи да плащаме;

- подсказват ни кога трябва да сме активни и кога да се дистанцираме от решаващи за съдбата ни житейски събития, какво да се промени или поправи в текущи ситуации;

- към телесните знаци трябва да се отнасяме отговорно, да следим за появата и изчезването им.

Основата на науката за разгадаване на знаците по човешкото тяло е вечната борба и в същото време взаимната свързаност между мъжкото и женското начало - Ин и Ян. Морфоскопията дели човешкото тяло на две части - мъжка и женска, като разделителната линия минава точно по средата, от центъра на челото до срамната кост. Мъжката половина е дясната страна. Женската половина е лявата страна.

Благоприятна за мъжете е дясната страна. Всички белези или петна появили се на лявата страна, при мъжа говорят за извършена грешка, която трябва да се изкупи. От една страна, такива знаци са сериозно предупреждение за бъдещи неприятности, но от друга, свидетелстват за наличието на потенциал, с който грешките могат да бъдат отстранени.

Благоприятна за жените е лявата страна, а всяка следа в дясната половина е знак за вътрешните възможности на човека и доказателство, че с проблемите не само може, но и трябва да се бориш.

Знаците върху благоприятната половина и за двата пола говорят, че притежателят им е лидер в определени области, в състояние е да държи под контрол независещи от него събития и винаги може да разчита на късмет или стабилен гръб.

Смисълът на всеки знак придобива още по-конкретно значение, когато се обвърже с определена част от тялото, върху която се намира. Морфоскопията дели тялото на 12 части, които съответсват на знаците от зодиака. Ако зоната, която съответства на вашия зодиакален знак, е белязана, закодираното в нея послание ще играе особено важна роля в живота ви и цялостно ще предопределя съдбата ви.

ОВЕН - Глава

Бенка на челото - на "правилната" половина подсказва за успех в политическата кариера. На благоприятната страна издава надменност, наглост и егоизъм.

Бенка или петно на брадичката - показатал за силна воля. Градивна или с отрицателен знак зависи на коя страна се намира. Волевие хора, които си пробиват път с лакти в живота, винаги имат знак на неблагоприятната страна.

Скули и бузи - знаци на правилната страна говорят за интелект и дипломатичност в отношенията с околните. На неправилната - за затворен характер.

Нос - отпечатък на него свидетелства за енергия, сила, упоритост и даже агресивност. Бенка или брадавица на лявата страна на носа на жена означава, че тя умее да печели симпатии и да постига своето. А на дясната - че е прекалено обидчива.

Очи и областта около тях - знак на благоприятната страна подсказва на притежателя му, че трябва да се ориентира към творческа професия. Там го чакат много работа, но и големи успехи. На "неправилната" страна - склонност към претоварване с работа, без особена резултатност.

ТЕЛЕЦ - Шия и Ключици

Всички белези в тази зона са показател за богатство, силна воля и крепко здраве. Ако са разположени в неблагоприятната половина, подсказват предразположеност към алчност, лентяйство и чревоугодничество. Когато са в "добрата" половина, разказват за симпатична и обаятелна личност, финансова стабилност, организираност и стремеж към здравословен живот. А също и за отлични волеви качества, както и за успехи в артистични професии.

БЛИЗНАЦИ - Ръцете и Раменете

Много бенки на правилната ръка свидетелстват за контактен, толерантен и открит човек. Но бенки на "неблагоприятната" ръка говорят за трудности в отношенита с близките.

Лакти - Бенки на левия женски лакът показват умение да се съчетават талант в общуването и упоритост в постигането на целите. На десния - обидчивост и неприятна за околните амбициозност. При мъжете е обратното. А още - бенките по лактите издават силно желание за движение, пътешествие и склонност към чести промени в живота.

РАК - Гърди

Бенка в центъра на гърдите - знак, който носи късмет и предпазва от нещастия. Но подчертава и непостоянство в характера.

На лява женска гръд - домът и семейството са всичко за такава жена. Тя е женствена и в същото време със силно развито майчинско чувство. Обича да създава уют и комфорт.

В лявата половина на мъжа - прекалено мек характер, не умее да отстоява правата си в семейството. Склонност да се изолира от близките си, за да си осигури спокойствие.

На дясна женска гръд - дама с белег в тази зона не подчинява живота си само на дома и семейството. Тя е социална и независима, активна и инициативна.

В дясната половина на мъжа - отличен съпруг и баща.

На зърната на гърдите - непостоянство и склонност към изневяра.

ЛЪВ - Гръб

Много бенки или лунички, разпръснати по гърба, издават искреност и откритост в отношенията с другите хора.

В "добрата" половина - този, който ги има, може да бъде мъдър наставник, щедър любовник, ярък индивидуалист.

В "неблагоприятната" половина - показатал за пристрастяване към вредни навици и зависимости, за склонност към разгулен живот и хазартни игри.

ДЕВА - Горната половина на корема

Знаци в благоприятната половина говорят за човек, който умее да подрежда живота си - работата не му тежи, изключително отговорен е към семейството и колегите си. Грижи се за здравето си и рядко страда от хронични заболявания. А ако боледува, прави всичко възможно да се излекува.

Знаци в неблагоприятната половина - маниерност, леност, капризност. А също и невъздържаност в храненето, хаотичен режим на живот, безотговорност. В бъдеще изкуплението за тези черти може да е много тежка житейска задача - например грижа за лежащо болен.

На пъпа - отличен знак! Реализация на желанията в много висока степен, покровителства от висши сили.

ВЕЗНИ - Кръст и Талия

Знак на благоприятната половина свидетелства за обаятелност, за способност да привличате околните, да намирате бързо общ език с тях. Да, понякога, за да постигнете своето, прибягвате до хитрости и дори до лъжи, но винаги го правите с чар и накрая обирате аплодисментите.

Знак на неблагоприятната половина - притежателите на такива знаци не са искрени и по-лошото е, че околните го усещат. Не отстъпват, не са гъвкави и не умеят да изслушват околните. Отсъствието на дипломатичност е основният източник на вашите неприятности.

СКОРПИОН - Слабини

Неслучайно тази зона е скрита от очите на другите - тя отговаря за интимния живот. Бенка в областта на гениталиите е предупреждение за предразположеност към венерически заболявания. А още и за склоннност към живот на ръба. Много бенки в областта на слабините - екстремен живот! Съществува пряка опасност от злополука.

Знаци на благоприятната положина са хубав символ - притежателят им е обект на сексуални желания, лесно управлява мощните сексуални потоци и владее изкуството фино да манипулира хората.

Знаци в наблегоприятната половина също са символ, че собственикът е обект на сексуални апетити, но с обратен знак. Желаят го тези, които не са му симпатични.

СТРЕЛЕЦ - Ханш и Бедра

Знак на благоприятната половина предвещава трайно преселване - в друга държава, в нов дом. Показател е също така за успешно пътуване ад граница и предвещава щастлив живот зад пределите на тодината. Това е късметлийски знак, означава влизане във ВУЗ от първи път и богатство, което се постига с добро образование.

На неблагоприятната половина - стремежът към пътувания, образование и успехи е голям, но постоянно ще се спъва в трудности.

КОЗИРОГ - Колене и около тях

Знаци на благоприятната половина - с каквото и да се захванете, вие сте на правилен път. Рано или късно постигате това, към което се стремите.

Знаци на неблагоприятната половина подсказват, че обикновено постигате целите си с много трудности. Вашите желания не съответстват на възможностите ви по две причини - или сте прекалено пасивни и живеете с постоянната си вина, че околните не ви одобряват, или сте прекалено амбициозни и винаги действате прибързано.

ВОДОЛЕЙ - Подбредрици

Бенки по тези части на тялото не се срещат често.

На благоприятната половина означават шанс да промените живота си. Очаквайте внезапен и може би стряскащ обрат, но не се дръжте пасивно, когато настъпи.

На неблагоприятната половина - животът ви е предопределен да протече в строги рамки, Родилно петно в тази зона може да предвещава нещастен случай или внезапна наблагоприятна промяна, с която за миг можете да изгубите всичко. Преживеете ли достойно това изпитание, вие ще изкупите дълга си към съдбата.

РИБИ - Глезени и стъпала

Знаците тук повдигат завесата над много тайни. Например родилно петно или голяма бенка на дясното мъжко стъпало подсказва, че той трябва още веднъж да измине недостоен в минал живот жизнен път. За да изкупи грешката си, този път трябва да прояви повече воля и целеустременост.

Знаци на благоприятната половина сочат магически способности, силна интуиция, поетичен и художествен талант. За родените в зодия Риби наличието на знаци в благоприятната половина означава възможност за максимална самореализация.

На неблагоприятната половина предупреждават, че ще се сблъсквате с интриги, докато не се научите на търпение и любов към всичко живо. В тях е закодирана също и прогноза за уязвима психика, нетърпимост към хората, пристрастяване към алкохола. Стремете се по-често да се уединявате сред природата, за да намалите последствията от лабилната си натура.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...