Отиди на
Форум "Наука"

Мълчанието на агнетата (българските)


Recommended Posts

  • Потребител

Преди няколко дни турски политици и български турци при учредяването партията на Лютфи Местан официално обявиха териториални претенции към България.

В мен резонно възниква въпроса, защо мълчат българските институции, президент, правителство, външно министерство, народно събрание. Защо МЪЛЧИ България, защо мълчи българския народ, защо  мълчат хората които се наричат БЪЛГАРИ, и накрая защо мълчи този интернет обществото, защо мълчи ТОЗИ ФОРУМ?

Искам да попитам тези, които преди месец се пенявиха в усилия да оплюват рашките, че ни освободили и че нищо не им дължим, и които се опитваха да измислят истории с които да оправдаят липсата на елементарна етика да не споменаваме морал, искам да попитам тези ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ , които им пригласяха, защото сме европейци и натовци,- що мълчите  сега, защо сега не надигнете глас, нима не ви вълнува съдбата на родината България, или тази думичка нищо не значи, толкова ли сте се заели мислите си и делата си с благоустрояване на личния живот на бизнеса на благополучието, че  забравихте - без родина сте никой и нищо, и няма благополучие или сте толкова европейци - не помните ли какво каза Алеко, или ви мъчи носталгията по феса, (Последни римлянино  - свалям шапката си пред тебе за поста ти) ? Какво чакате, искате да се сбъдне наяве сценария на филма "Козия рог" пред очите ви  аскер и агалари да онождат групово жените и дъщерите ви? Говорихте не било турско робство искате да го пробвате какво е било, защо не реагирате  ?

Един приятел от "багатурското" общество каза нещо за робската психика на рашките - пряко към тебе приятелю - ти какво чакаш и защо мълчиш?

Изплющяването на агаларския камшик - сега само словесно - не кара ли джобното ви ножче само да се отваря - или българска кръв не тече в вените ви?

Ето и отговор на въпроса от една тема - Да трябва да имаме армия и тя трябва да е самодостатъчна да защити суверенитета и териториалната цялостност на страната ни. 

И тук шапка свалям на украинците за техните " Майдани" и цветни революции - ето това е народ достоен за бъдеще. Да не излезе прав дядо ви Славейков

" Не сме народ,

не сме народ а мърша,

това ще кажа

и с това ще свърша!"

 

Редактирано от Capitainofmarine
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ако обичаш на кратко за какво става дума. Но така, да не даваш повод за затваряне.....Тук нищо не се е чуло, за това. 

За "доброволци" които ходят на лов за имигранци и ги арестуват имаше и видео кадри....

Но за горе писаното нищо....

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
  • Потребител

Едва ли един научен форум се нуждае от такива демонстрации на фалшив патриотизъм. Предполагам, че има по подходящи места с напомпани националисти, за обсъждане на такива теми.

Link to comment
Share on other sites

Няма претенции изказани в прав текст , безспорно от някакви политически сили, дейци , уважавани особи.

Ако има , какво от това, би трябвало да действат стимулиращо на тъпоглавия български елит.

Щом не им стигнаха над 25 години да си поделят нещата и завъртят някаква мижава европейска икономика, .........айдее, да ходят на ............Джамия ! 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Върбанов, лапландецо, вие и двамата никога не ще надскочите синура на политкоректноста, А къде видя национализъм в емоционално написаните редове - на това му викат патриотизъм ?

Лапландец интилигентно момче си, но като журналист лепиш типични шаблони.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Преди 20 минути, Capitainofmarine said:

Върбанов, лапландецо, вие и двамата никога не ще надскочите синура на политкоректноста, А къде видя национализъм в емоционално написаните редове - на това му викат патриотизъм ?

Върбанов е прав. Проблемът е именно в емоцията, която е презирана от науката и от хората на науката. Канадците не се разреваха, че Де Гол и Жан Виденов ги пратиха географски и административно в Европа, например. Освен това, изказването се коментира, не е да се мълчи за него в БГ, както ти твърдиш (линкове). И накрая.., не се толкова вълнувай. И патриоти ще се намерят, и армия, и партизани, и мародери...Всяко нещо ражда своето подобие, но когато започне да се случва. Докато това не е започнало, а докато се основава само на някакви приказки на развълнувани политици и на юзъри на форуми, не разлайвай кучетата безсмислено.

http://rodopi24.blogspot.bg/2016/04/blog-post_650.html

http://bnr.bg/post/100679861/dost-otrekoha-izavlenieto-na-semir-alchan-da-e-svarzano-s-teritorialni-pretencii

http://fakti.bg/bulgaria/181861-neka-da-spre-isteriata-okolo-izkazvaneto-na-alchan-

http://mejdu-redovete.com/български-гадости/

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...