Отиди на
Форум "Наука"

Тайната българска история


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

 

Не мога да се въздържа да не го пусна! Този човек направо скрива шапката на всички историци. Знае всичко с най малки подробности. Предлагам да го поканим за модератор в раздел история! Убеден съм, той ще разреши всички спорни моменти в нашата история, защото е очевидно, че разполага с инсайдерска информация, а като го гледам навярно и осъществява директен личен контакт с с нашите велики владетели.

Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Изгледах го, не се смях, а се изумявах от всяка следваща "мисъл". След това видео ми зареди следващо и вече не можех да поема от цялата тази "информация"...

Това не е във мистерии и загадки, това е OMFG!! (Oh My F****ing Gosh)

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Както е писано в Библията: "Отвори устата си и Господ ще заговори вместо теб!"... 

Този човек говори съвсем спокойно неща, които "небето и звездите му говорят". Странното е, че не се замисля, не прави дълги паузи... Явно владее тематиката, по която говори.

Чудно ми е пред каква аудитория говори. Дали - пред камерата на телевизионно предаване или пред студенти? Или пък - пред будната общественост?!

Продължението и аз не успях да го изтрая.

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Аз ще чакам да извади въпросните слитъци от сребро с написаната на тях българска история. Другото което не разбрах- Расате сега християнин ли е или езичник? Тъкмо имаме във форума тема по въпроса. Предлагам да му се обадим, кой ако не той ще ни разкаже истината!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

По-интересното е, че на такива хора се дава трибуна? Защото то има много хора, дето дрънкат глупости, ама само някои се добират до катедрата да ги ръсят оттам.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ето и още една наследница на княгиня Олга.

"

А ровно черед 20 лет мне позвонила сестра по материнской линии, которая живет в Каменец-Подольском, и сказала: «Появилась наследница княгини Ольги».

— То есть вы?

— Ну да. Мама скрывала это от нас всю жизнь. Боялась, что семью могут просто уничтожить. Позже я стала анализировать, что никто из нашей семьи и дня не проработал в колхозе. Родственники приходили и помогали маме выкапывать картошку, убирать в огороде. Нашу семью в селе называли «шляхтой». Родня долго не могла простить маме, что она вышла замуж за простого парня. Хотя мой отец был из рода священников. Вот такая история. Но мама предупреждала, что я встречу непонимание среди людей, будет тяжело..."

http://fakty.ua/154017-nina-matvienko-moj-predok-nikita-nestich---troyurodnyj-brat-knyagini-olgi

Интересно защо всички търсят наследница на Олга точно

" Малуша Любечанка (версии: Малка[1], Мауса, Мауся, Малфреда)[2] (ок. 940—944 г. — ?) — ключница-рабыня[3] великой княгини Ольги, наложница её сына великого князя Святослава Игоревича, сестра Добрыни, мать Владимира Святого. "

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 месеца по късно...
  • Потребител
On 25.04.2017 г. at 23:33, Galahad said:

По-интересното е, че на такива хора се дава трибуна?

Дава се - демокрацията го определя. Проблемът не е кой стои зад трибуната, а че повечето "популисти" нагласят онова, което представят, за да е удобно на публиката си. Това че научното поле, се превръща в територия за идеологическа работа, улеснява значително "поредния популярен "историк" ". На него не му се налага да полага усилия за безпристрастност и в посока на обективните обстоятелства и проблеми. Така основният вектор се сменя от НАУЧНИЯ ПОДХОД - към популярния такъв.

От друга страна - човека няма нищо общо с понятието ИСТОРИК - за него историята е низ от наредени и подредени според потребности положения - за да изглеждат по един или друг начин, за целите на вярата и пързалките й.

И в това е проблема - същностните хора на науката ИСТОРИЯ не смогват да се доберат до ТРИБУНИ... защото трибуните са за говорене пред аудитория. А адекватните с нагласа за наука се занимават с нея. Докато съвсем друга "публика" е налице при волните стъкмистики на нещото,наречено от автора си "българска история". Цялата работа, както и при всяка религия, е за доказване на личното верую, с идеята то да се утвърди и потвърди че нагласената лична приказка, е истина, когато и други "заживеят като я ползват за потребностите си".

Изборът не е лесен - да си способен да загърбиш личните си щения и нужди, в името на закономерности, принципи, фундаменти - дори и да са ти неудобни, дори и да са нелицеприятни.

Още повече - че територия на същите "борби" - между личните интереси и потребности, възпитание, внушения, убеждения, вярвания... и нещо отвъд тия - е и самият форум и доста от темите в него. В този смисъл - това е една типично човешка борба и личен избор в нея има само един вариант - осъзнатият. Защото много хора се наричат 'учени'... но твърде малко от тях са способни да са такива в същността на своето "отвътре".

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...