Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Потребител

 Това са цитати от интервюто на Красимир Сачев -ръководител на центъра за сърдечно съдова хирургия. Разправя ,че  е някаква панацея, но стилът на описанието на (лекарството?) и продажбата приличат на измамните продукти рекламирани из нета.

Да се хвърлям ли да купувам, или да си пия Еликвиса?

 Това е същият този продукт, над който екипът на Софийския институт по сърдечно-съдова патология работи повече от десет години. Резултатът беше създаването на уникално средство, което е в състояние напълно да да възвърне нормалното фукциониране на сърдечно-съдовата система на човека. Дори ако човек има тежко сърдечно - съдово заболяване. Сърдечната недостатъчност, инсултът и инфарктът са причините за две трети от смъртните случаи в света. Средството може да предотврати и трите патологии и да предотврати ранната смърт на човека. Это защо този препарат има такова невероятно търсене.

това е единственият продукт в света, което може може да стабилизира сърдечно-съдовата система на човека, връщайки я в нормалното ѝсъстояние на функциониране.

В резултат на това виждаме цялостно възстановяване на човешката сърдечно-съдова система. Човек се връща в абсолютно здравословно състояние. Потвърждава се от многоетапни клинични изпитвания, че продуктът помага дори в случай на изключително тежко състояние на пациента. Ако едновременно имате коронарна болест на сърцето, скокове на кръвното налягане, аритмия и тахикардия - продуктът пак би помогнал.

Възстановява и укрепва повредените стени на кръвоносните съдове. Предотвратява се рискът от руптура на съдовете и мозъчен кръвоизлив. Като цяло съдовете стават напълно здрави и еластични, както в младостта. ПРОДУКТЪТ СЪДЪРЖА ОКОЛО 50 ПОЛЕЗНИ ЗА СЪРЦЕТО И ЗА СЪДОВЕТЕ МАКРО- И МИКРОЕЛЕМЕНТИ И СЪЩО ВИТАМИНИ.

Това е сложно средство, което действа върху цялата сърдечно-съдова система комплексно, като едновременно решава няколко проблема.

Изчиства напълно съдовете от замърсяване и разтваря кръвни съсиреци. С ПОМОЩА НА УНИКАЛНО ВЕЩЕСТВО - АЛФХАЙДРОКАЛЦИКЛЕРОЛ. ШВЕЙСКИТЕ УЧЕНИ ПОЛУЧИХА НОБЕЛНА НАГРАДА ЗА ОТКРИВАНЕТО НА ТОВА ВЕЩЕСТВО. Холестерол, мастни натрупвания, кръвни съсиреци - всичко това е в миналото. Важното е, че исхемичната артерия също се изчиства, което намалява до нула риска от инфаркт на миокарда.

Всеки гражданин на България може да поръча средството с доставка.

Цената за уникалния препарат "Normalife" според националната програма е само 69 лева! (което е дори по-ниско от цената за производството му, която е 220 лева)

Не сме го изпращали в болници заради страх от банална кражба. "

Споменават ,че французите са сключили договор при цена 4 000 лв. за бр.,но нас ни го дават за 69 лв.

 Засега финансирането от Министерството на здравеопазването ще бъде достатъчно за партида от 5 500 опаковки на средството. Следващата партида вече ще бъде самоподдържаща се без финансиране, така че цената там ще бъде почти 4-5 пъти по-висока! Прогнозната цена на следващата партида за българските жители ще бъде 250-300 лева.

Сега от първата партида са останали около 1500 опаковки. Търсенето нараства експоненциално. Ако в първия ден отделихме само сто опаковки, то на третия повече от хиляда. Затова е трудно да се каже колко дълго ще се предлага това средство на толкова ниска цена. Най-вероятно 1-2 дни. Освен това по-нататъка ще стане само по-скъпо.

— Трябва да живеете в България. Могат да получат по най-ниска цена САМО ЖИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. Извън страната Normalife НЕ СЕ ИЗПРАЩА.

— Само за лична употреба. Това е необходимо, за да се борим с дистрибутори, които се опитват масово да купуват Normalife и да го препродават с марж от 500-1000%

Важно! В момента в Софийския институт по сърдечно-съдова патология има само 44 опаковки, останали от първата партида, финансирана от държавния бюджет.

Останалата част от партидата ще бъде разпределена за всички желаещи до 17.11.2020 г. включително!

https://7k-bg.webflow.io/?fbclid=IwAR1rFItk7y9QWl48jNsfVZpOnT3cNp13fM85nGHBvImbgqEG5_svi-fis_s

Link to comment
Share on other sites

Преди 28 минути, vvarbanov said:

 ...

Пий си Eliquis , макар и той да има нежелано въздействие. Всъщност, всяка седмица работя с пациенти приемащи този медикамент, леки стоматологични операции, нямам особенни проблеми.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...