Потребител Mirchev 1 Публикува 16, 2012 Потребител Report Share Публикува 16, 2012 една статия за бг съвременен артист Помествам го тук за да разгледате ако ви е интересно, защото аз много харесвам картините! За мен стила на Niki Bo e просто уникален ! Цитирай Link to post Share on other sites
Глобален Модератор КГ125 5637 Публикува 16, 2012 Глобален Модератор Report Share Публикува 16, 2012 Че качи някоя и друга картина, де Цитирай Link to post Share on other sites
Потребител Mirchev 1 Публикува 18, 2012 Author Потребител Report Share Публикува 18, 2012 Извинявай, аз не съм сложил повече, защото предположих,че ако на човек прочел статията му хареса, бъде му интересно и желаете да разгледа изкуството на Niki Bo, би могъл от статията да цъкне към сайта който се отваря ! За да не слагам препратка към сайта на Niki Bo тук, макар и това да е просто сайт за изкуството и. Цитирай Link to post Share on other sites
Глобален Модератор КГ125 5637 Публикува 18, 2012 Глобален Модератор Report Share Публикува 18, 2012 (edited) Хм, че интересно е (по начало имам критки към модерното изкуство, но ето, че тук си има и стил и естетика!) Имат ли си заглавия? Ако пита мен, не, че ми е работа, но авторът трябва да си сложи истинското има или по-сериозен псевдоним. Пак се извинявам, не е моя работа, но ми се струва, че така звучи леко несериозно. Иначе личи едно такова.. съчетание между технологино и хуманно начало, което ако се задълбочи тематично, може да даде много добри резултати! (Оф, ето защо на критиците им се смеят, като приказват - как с думи да обясниш картините )) Но горе долу това е, което мисля - хубав стил с потенциал, трябва да се задълбочи в тематична посока още и още! Картините трябва да ни казват нещо ) Няма проблем с даването на линк, но там нещо се забърках в отварянето, а е винаги добре и тук да се постне по някое изображение. Редактирано 18, 2012 от КГ125 Цитирай Link to post Share on other sites
Потребител Mirchev 1 Публикува 19, 2012 Author Потребител Report Share Публикува 19, 2012 (edited) Много интересен коментар! Интересно е, когато човек изкаже своето мнение под форма на критика! Дали за някого е смешно или тъжно е вече индивидуална реакция. Аз не съм автора, не мога да си позволя да давам напътствия на твореца Защото всеки творец сам избира как да се изрази и така и трябва, ако един човек не разбира добре то друг ще разбере в смисъл, че някои произведения като тук например не са предназначени за масата примерно средностатистическия българин и като цяло има два пола зрители, примерно мъжете понякога гледаме нещата по-забито в точен един отделен конкретен смисъл и дребна подробност, докато жените имат по-глобален поглед над нещата и те като зрители разбират понякога по цялостно, отделни идеи но взаимосвързани в цялост. За името не съм съгласен. Защото ми харесва, не мога сега да дам обосновка. Звучи свободно, смело. Но много ми хареса какво си забелязал ти в картините. Уловил си същото, което аз забелязвам. Това мен ме впечатли и ми хареса - "хуманното и технологично начало" намерил си точното определение, което ми се губеше и се чудех как да го назова. Защото на каквото и да се бях натъквал досега никога не съм срещал такова технологично и хуманно начало така добре хванато без излишък от необузданост и повърхностност на хаотично разхвърляни елементи, както е при повечето други художници. Тук виждам осъзнато предаване на идеи и обеми и точност при все че не е 3D. Друга работа е, че други хора са почитатели на хаоса в картините и неопределеността. Да, аз също съм критичен по въпроса за модерното изкуство. То вече се превърна в пълна лиготия и глезотия на обществото. Точно затова това ми харесва, тук не виждам тази сополивост с извинение за епитета, а по-разкрепостен поглед, това го наричам освободен светоглед - нито пълна наивистка безсмислица нито консервативност и закостенялост. Имат названия 1. "Jumgle Lover" 2. "Rob Sparx" 3. "BaroN - The Live Starcraft" 4. "Digital Soul" 5. "Amaning" Редактирано 19, 2012 от Mirchev 1 Цитирай Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Напиши мнение
Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.