Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Потребител

една статия за бг съвременен артистsite-a-small-sature.jpg

Помествам го тук за да разгледате ако ви е интересно, защото аз много харесвам картините!

За мен стила на Niki Bo e просто уникален !

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Извинявай,

аз не съм сложил повече, защото предположих,че ако на човек прочел статията му хареса, бъде му интересно

и желаете да разгледа изкуството на Niki Bo, би могъл от статията да цъкне към сайта който се отваря !

За да не слагам препратка към сайта на Niki Bo тук, макар и това да е просто сайт за изкуството и.

Rob_Sparx_by_Niki_Bo_site.jpg

BARON15-9-fofacebojpg.jpg

DSoul_by_NikiBo-5-51.jpg

AMANING-NIKI-BO-4.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хм, че интересно е (по начало имам критки към модерното изкуство, но ето, че тук си има и стил и естетика!) Имат ли си заглавия?

Ако пита мен, не, че ми е работа, но авторът трябва да си сложи истинското има или по-сериозен псевдоним. Пак се извинявам, не е моя работа, но ми се струва, че така звучи леко несериозно. Иначе личи едно такова.. съчетание между технологино и хуманно начало, което ако се задълбочи тематично, може да даде много добри резултати!

(Оф, ето защо на критиците им се смеят, като приказват - как с думи да обясниш картините :))) Но горе долу това е, което мисля - хубав стил с потенциал, трябва да се задълбочи в тематична посока още и още! Картините трябва да ни казват нещо:) )

Няма проблем с даването на линк, но там нещо се забърках в отварянето, а е винаги добре и тук да се постне по някое изображение.

Редактирано от КГ125
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Много интересен коментар! Интересно е, когато човек изкаже своето мнение под форма на критика! Дали за някого е смешно или тъжно е вече индивидуална реакция.

Аз не съм автора, не мога да си позволя да давам напътствия на твореца :)

Защото всеки творец сам избира как да се изрази и така и трябва, ако един човек не разбира добре то друг ще разбере в смисъл, че някои произведения като тук например не са предназначени за масата примерно средностатистическия българин и като цяло има два пола зрители, примерно мъжете понякога гледаме нещата по-забито в точен един отделен конкретен смисъл и дребна подробност, докато жените имат по-глобален поглед над нещата и те като зрители разбират понякога по цялостно, отделни идеи но взаимосвързани в цялост.

За името не съм съгласен. Защото ми харесва, не мога сега да дам обосновка. :)Звучи свободно, смело. Но много ми хареса какво си забелязал ти в картините. Уловил си същото, което аз забелязвам. Това мен ме впечатли и ми хареса - "хуманното и технологично начало" намерил си точното определение, което ми се губеше и се чудех как да го назова. Защото на каквото и да се бях натъквал досега никога не съм срещал такова технологично и хуманно начало така добре хванато без излишък от необузданост и повърхностност на хаотично разхвърляни елементи, както е при повечето други художници. Тук виждам осъзнато предаване на идеи и обеми и точност при все че не е 3D.

Друга работа е, че други хора са почитатели на хаоса в картините и неопределеността.

Да, аз също съм критичен по въпроса за модерното изкуство. То вече се превърна в пълна лиготия и глезотия на обществото. Точно затова това ми харесва, тук не виждам тази сополивост с извинение за епитета, а по-разкрепостен поглед, това го наричам освободен светоглед - нито пълна наивистка безсмислица нито консервативност и закостенялост.

Имат названия

1. "Jumgle Lover"

2. "Rob Sparx"

3. "BaroN - The Live Starcraft"

4. "Digital Soul"

5. "Amaning"

Редактирано от Mirchev
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...