Отиди на
Форум "Наука"

Иранската фондация “Keshe”


Recommended Posts

  • Потребител

Източник:http://www.keshefoundation.org

На 21 септември в Белгия трябва да се случи събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството. Иранската фондация “Keshe” ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея системите за гравитация (Magravs) и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях.

От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като веднъж технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.

Иранският инженер по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше.

Ето част от официалното изявление на фондация “Keshe” по въпроса:

След среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света да присъстват на заседанието на 6 септември 2012 г. на Фондация “Keshe” в Ninove, Белгия (или където другаде те предпочетат) чрез своите посланици и ръководители.

След като установихме, че нашата технология работи перфектно, ние поканихме представители от всички страни на първото нейно представяне на 21 април 2012 г. Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, но други предпочетоха да игнорират поканата, поради външен натиск. Те решиха да не присъстват или пък се оттеглиха от срещата в последната минута.

С тази втора покана ние директно и недвусмислено ние каним лидерите на всеки народ, да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията на 06.09.2012 г. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група, и с това гарантирахме народите да могат да ползват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

По този начин, методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега не ще могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички свои граждани. Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според устава на Фондация "Keshe", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември 2012 г. и е-имейл адресите на тези, които ще получат покани. Така че ще бъде въпрос на избор на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

Въпреки че това послание ще достигне до всяко посолство, копие на адреса и текста му ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, което я поиска, както и ще съобщим имената на всички делегати, които са утвърдени, а също къде и кога ще се срещнат.

След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, на която тя ще сподели своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добър по подходящия за това начин или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разбират нейните последици, както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък, ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не ще трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение. Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, тъй като веднъж щом тези системи влезнат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички люде по едно и също време и в еднаква степен.

Какво ще кажете за това? Възможно ли е или е поредната стръв за наивници? :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Наивна работа.

По-лошото е, че това е почти сигурен симптом на задаваща се война.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хм... На мен този текст ми прилича на посланието на някаква извънземна цивилизация, търсеща контакт с човечеството.

Има един сериал "Посетители". Посланието на извънземните във филма звучеше по твърде подобен начин.

Та се чудя кой от кого е преписвал...

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Тия друсат некви много твърди наркотици.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

това е един от най-малоумните техномитове, които някога съм срещал из виртуалните ширини. :tooth:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

И петиция има даже, че и призиви да иде наша делегация, защото така или иначе нищо не сме били губили :laugh: При Кеше се наблюдават доста от признаците за шарлатанство като например революционност, отказ да бъде дадена оценка от други учени, защото не били компетентни, лъскав сайт, роля на жертва на потисничество от страна на световния елит и др. Предполагам, че след като светът не бъде спасен на 6-ти и 21-ви, еуфорията ще стихне, а ентусиастите ще бъдат готови да налапат въдицата на следващия "революционер", който неизбежно ще се появи след време, но този път с обещание за пътуване от Техеран до Ню Йорк не за 10, а за 5 минути. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Имаше в САЩ един дедо, който предвещаваше края на света и имаше към 90 000 последователи. Т.к. краят не дойде, той оповести, че има грешка в изчисленията и краят ще дойде по-късно. Когато и тогава не дойде, пак заяви, че е сбъркал и сега мисля пак се чака. Последователите му са с него и чакат.

Неведоми са пътищата психологически.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Френската Академия ли беше, дето спряла да приема проекти за перпетуум мобиле още преди сто години :)

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Имаше в САЩ един дедо, който предвещаваше края на света и имаше към 90 000 последователи. Т.к. краят не дойде, той оповести, че има грешка в изчисленията и краят ще дойде по-късно. Когато и тогава не дойде, пак заяви, че е сбъркал и сега мисля пак се чака. Последователите му са с него и чакат.

Неведоми са пътищата психологически.

Не забравяй, че говориш за американци все пак ;) тоя същия май беше обяснил и, че края на света щял да настъпи по часови пояси на планетата (явно защото е дал и точен час) така примерно в момента в който в Япония настъпи края на света, на САЩ им остават още около 20 часа свят преди края да настъпи и там :)

Та последователите на тоя не са чак толкова стряскащ феномен, преподобният Джим успя да убеди над 900 души да се самоубият в Джоунстаун щото света бил гаден. А пък в навечерието на 2000 г. около 40 души в САЩ се самоубиха дори без да има пастори, които да ги подсещат, пак щото щял да дойде края на света. И тука май е излишно да си задаваме разни въпроси от сорта на: Защо се самоубиват след като така и така края ще настъпи... а може пък и да не настъпи, как ли не им е минала и тази мисъл през гладките като билярдна топка американски мозъци?

Въобще хората могат да бъдат смайващо тъпи понякога.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Тия, дето се самоубиват, са адски странни. Масово, имам предвид. Мога да си представя отделен човек, който го прави, но накуп? Не знам, мирише ми на болезнено отслабване на инстинкта за самосъхранение.

Но тия от фондацията "Кеше" са си обикновени шарлатани. Не са тръгнали нито да убиват, нито да се самоубиват - само вдигат гюрултия за някакви технологични чудеса, които уж ей сега ще ни разкрият. Ха дано... ама надали. Това пък малко ми напомня за истериите на Хитлер за нови свръхоръжия - кога? В началото на 1945, тоест в дванайсет без пет за Райха. Същото е и сега. Според мен Кеше е свързан пряко с основателния страх на иранското правителство от предстояща американско-израелска агресия. Дано да бъркам.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Просто психологията има още да се развива, особено социалната, и да открива закономерности, неподозирани досега.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Те вярват според мен,че краят ще настъпи внезапно и ще е кошмар.

Затова е по-добре да се самоубият бързо и когато са готови,а не например природата да се стовари върху тях,защото вероятно си представят бавна и мъчителна смърт.

Библейските картини за краят също са доста изчерпателни и наистина страшни и за тях е по-добре всичко да приключи бързо и да не изпитват страдание.

Редактирано от Gloster
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Не забравяй, че говориш за американци все пак ;) тоя същия май беше обяснил и, че края на света щял да настъпи по часови пояси на планетата (явно защото е дал и точен час) така примерно в момента в който в Япония настъпи края на света, на САЩ им остават още около 20 часа свят преди края да настъпи и там :)

Та последователите на тоя не са чак толкова стряскащ феномен, преподобният Джим успя да убеди над 900 души да се самоубият в Джоунстаун щото света бил гаден. А пък в навечерието на 2000 г. около 40 души в САЩ се самоубиха дори без да има пастори, които да ги подсещат, пак щото щял да дойде края на света. И тука май е излишно да си задаваме разни въпроси от сорта на: Защо се самоубиват след като така и така края ще настъпи... а може пък и да не настъпи, как ли не им е минала и тази мисъл през гладките като билярдна топка американски мозъци?

Въобще хората могат да бъдат смайващо тъпи понякога.

нека бе, важното е, че естественият отбор действа и елиминира идиотите:)

Редактирано от Last roman
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Е според мен не е хубаво да говорим лошо за мъртвите.

Вярвали са в нещо,оказало са че грешат,но вече е било късно за жалост.

По-скоро е нещо като древногръцка трагедия тяхното.`

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Имаше една сцена от филма мистър Бийн.

-Да вземате някакви силни лекарства?

-Не.

-А трябва!

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...