Отиди на
Форум "Наука"

Квантово лечение


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

 

Накратко. Всеки орган вибрира с определена чистота. Когато тази чистота е нарушена и замърсена настъпва болест. За да се лекуваме трябва да отстраним това енергийно замърсяване и да въведем кода на вибрацията съответен за този орган. Това може да се извърши по няколко начина, например чрез билки, които повтарят енергийния код на съответния орган. 

В миналото хората са имали огромни знания как да се лекуваме и са били много по здрави, но за съжаление гадовете от медицината са го унищожили това знание. Но не всичко е изгубено! Гениалният Никола Тесла е изобретил уред който може да резонира с честотите на органите от човешкото тяло и да изчиства вибрационното и енергийно замърсяване. След което може да наложи правилния вибрационно-енергиен код и така да лекува. Освен това, ако болния не вярва или ила "лоши мисли", то той замърсява вибрационното уравнение и пречи на оздравяването. 

Пича дава акъл как да си лекуваме бъбреците. Понеже прасето е най близко до човека и съответно кода е същия, то следва да сварим и изядем свински бъбрек и ще се оправим! Освен това може да се лекуваме и с песни, понеже човешкия глас и песента имали големи чистоти на вибрации и могат да чистят замърсяването. Може да се лекува също чрез рисуване. Но най вече чрез красота, която се получава, когато се смесят светлина и хармония и се вградят в енергийно и вибрационно заредени произведения- песни, рисунки, реч. Освен това и чрез скаларни вълни.

Посвещавам тази тема на наш Роман, знам, че той се интересува от алтернативна медицина. Гледай и се учи!

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Преди 7 часа, Frujin Assen said:

Освен това и чрез скаларни вълни.

http://megavselena.bg/fizika-na-skalarnite-vylni-ili-onova-koeto-tesla-opitvashe-da-obyasni/

Физика на скаларните вълни – или онова, което Тесла се опитваше да ни обясни…

image.png.abe97ef58e7db887a6b0a8aa002fc8f8.png

Немският физик проф. Константин Мейл направи огромен скок във физиката в последното десетилетие с иновативните си теории и експерименти и доказа на практика теориите на Тесла след повече от столетие!

Професор Мейл изуми западната научна общност на първата конференция, посветена на Никола Тесла (First Nikola Tesla Energy Science Conference And Exposition), проведена във Вашингтон, където той води лекция на тема „Теория на скаларните полета, Фарадей срещу Максуел и демонстрация на надлъжни вълни“.

Тази кратка, но изключително информативна лекция е може би първата по рода си, водена пред англоговоряща публика, която има желание да доразвие класическата теория за разпространение на електромагнитното поле, а също така и да включи теорията за надлъжните вълни (Тесла вълни, скаларни вълни).

Подобна информация е изключително ценна и може да нанесе значителен удар върху съвременната физика, като дори е възможно да я промени из основи.

Но какво представляват скаларните вълни и наистина ли съществуват? В теорията на Мейл за скаларните вълни теорията идва някак естествено, без да се налага използването на екзотични теории и постулати, като например теорията за глуонните частици в квантовата физика, суперструнната теория, тъмната материя в космологията и астрофизиката.

Той също ревизира общата теория на относителността. Професор Мейл също обяснява как експериментите на Фарадей обясняват много по-ясно електромагнетизма, отколкото го прави по-късно Максуел, и дори съкращава теорията още, като както е била по времето на Хевисайд, Гибс и други живели през XIX век.

Днешните електроинженери са изключително затруднени заради нуждата от използването на уравненията на Максуел във всички сфери на физиката и електроинженерството. Онези части, които Мейл постулира като теория, но не доказва директно чрез практически опити, са всъщност взети от опити, които Тесла вече направил!

И дори показва онова, което е Свещеният граал за всички фенове на Тесла, а именно устройството му за предаване на енергия на далечни разстояния.

Мейл гордо доказва по време на лекцията правотата си с работеща умалена установка на тази машина. Тя всъщност не използва вече наложените от физиката електромагнитни вълни, а онези, за които Мейл говори, а именно скаларните вълни, или още известни като надлъжни вълни или Тесла вълни!

Той дори демонстрира “невъзможната“ скорост на тези вълни, а именно 1,5 пъти скоростта на светлината! По време на тази уникална лекция Мейл преминава през всички забравени теории, създавани някога от Тесла, като ги обяснява по елементарен и изключително опростен начин и показва как те са онази част, която липсва на научната общност да достигне до една обща теория, обясняваща всичко!

Той обяснява също за многото приложения, които неговите теории могат да имат в нашето ежедневие, като чиста енергия, наука и технологии, биофизика, а също и изключително евтина технология за пренос на енергия.

Ако искате да получите повече информация за трудовете на проф. Мейл, може да посетите неговия сайт. Професор Мейл също така е автор на много книги, свързани с теория на скаларните вълни! Особено книгата му „Физика на скаларните вълни“ е изключително обширна и демонстрира как конвенционалната физика може да се промени с използването на, както той го нарича, „принципа на двойния вихър“.

Като почти всички теории, свързани със скаларните вълни, той заимства от гения на XIX век Никола Тесла!

...

...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • Потребител

Дядя Боря ги разбира нещата. Абонат съм му от времето, когато нямаше и 5к. Всеки път като почне да проси ми се къса сърцето. Ще взема да му пратя най-накрая някоя рубла :D 

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...