Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

Хостинг компанията Суперхостинг споделят много интересен и подробен материал за това, кои са най-поръчваните домейни, услуги и какви системи използват клиентите им. Като най-голяма хостинг компания в България, мога спокойно да кажа, че извадката тук отговаря на цялата картинка за нашата страна.

https://blog.superhosting.bg/sh-statistics-2019.html

SH_Kitchen-blog.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 идеи за съдържание в подкрепа на Вашия бизнес

https://blog.superhosting.bg/content-marketing-small-business.html

 

10 причини да добавите чат във Вашия сайт

https://blog.superhosting.bg/live-chat-benefits.html

 

 

Flowers In Varna – рецепта за успешен бизнес с цветя

SH-flowersinvarna-2020-blog.jpg

https://blog.superhosting.bg/flowers-invarna-interview.html

 

 

MICHInation.com за вярата в себе си, когато развиваш бизнес

SH-michination-1024-blog.jpg

https://blog.superhosting.bg/michination-business-shopiko.html

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

СуперХостинг.БГ разширява присъствието си на Балканите и става част от водеща европейска хостинг група

През последните 12 месеца се случиха редица положителни промени за СуперХостинг.БГ, напълно противоположно на фона на неясната картина и случващото се около Covid-19.

Двигател на всичко, което правим, сте именно Вие – нашите клиенти и партньори, които ни се доверявате вече близо 15 години!

Поставихме си по-високи цели, с които да превърнем СуперХостинг.БГ в мястото за дигитални услуги, не само в България, но и в региона. В следващите редове ще Ви разкажем за тях от първо лице.

Не е тайна, че голяма част от клиентите ни са ни станали клиенти чрез препоръка от доволни такива. Високото ниво на обслужване е нещо, с което не правим компромис, и за нас това е правилният начин да предлагаме услугите ни.

Водени от стремежа да разпространим този модел на мислене сред повече клиенти, през 2019 г. стартирахме присъствието си на пазара в Сърбия под бранда SuperHosting.RS. Това беше голяма и значима стъпка за нас.

За тази една година SuperHosting.RS се развива много бързо и вече е предпочитаният хостинг партньор за редица малки и средни бизнеси в Сърбия. Обслужването на клиентите се осъществява на сръбски език, а офисът ни в Белград се радва на още нови колеги. Портфолиото ни от услуги там предстои да се разширява, а клиентите ни вече получават голяма част от предимствата в услугата и обслужването, плод на know-how и развитие, трупани с години в България.

След пазара в Сърбия неминуемо дойде и въпросът как да продължим развитието си в региона и да помогнем на повече бизнеси да развиват още по-успешно дигиталното си присъствие. Особено във време, когато то е задължително, а дигиталната трансформация се оказва не толкова тривиална задача.

Радваме се да Ви съобщим, че през юли тази година СуперХостинг.БГ стана част от най-голямата хостинг група в Западна Европа – Team.blue.

https://blog.superhosting.bg/sh-part-of-european-group.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да разбираме значи, че СуперХостинг вече е продадена на белгийците, и скоро вероятно ще си смени името, както стана с Мтел. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Суперхостинг става част от бързо разширяващата се технологична компания

 

Европейската технологична група Team.Blue е изкупила 100% от собствеността на "Суперхостинг.БГ", обяви българската компания. Сумата по сделката не е публична. Така "Суперхостинг" става част от паневропейската група, която има придобити дружества в общо 10 страни и е с пазарна оценка от над 1 млрд. евро. Българската компания ще продължи да се управлява от настоящия си екип, воден от управляващите партньори Любомир Русанов и Методи Дреновски. Брандът също ще се запази.

"Суперхостинг" е най-големият български доставчик на хостинг, домейн и други дигитални услуги. За 2019 г. фирмата отчита 12.5 млн. лв. приходи спрямо 11.4 млн. лв. година по-рано. Печалбата преди лихви, данъци и амортизация за миналата година е 3.43 млн. лв. В момента фирмата има малко под 100 служители.

 

On 8.07.2020 г. at 11:55, makebulgar said:

Да разбираме значи, че СуперХостинг вече е продадена на белгийците, и скоро вероятно ще си смени името, както стана с Мтел. 

Стратегията при всички е локалният бранд да бъде запазен.

https://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2020/07/06/4087518_evropeiskata_grupa_teamblue_kupuva_superhosting/

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
  • Create New...