Отиди на
Форум "Наука"

От кухнята на СуперХостинг


Recommended Posts

 • Администратор

Хостинг компанията Суперхостинг споделят много интересен и подробен материал за това, кои са най-поръчваните домейни, услуги и какви системи използват клиентите им. Като най-голяма хостинг компания в България, мога спокойно да кажа, че извадката тук отговаря на цялата картинка за нашата страна.

https://blog.superhosting.bg/sh-statistics-2019.html

SH_Kitchen-blog.png

 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 месеца по късно...
 • Администратор

7 идеи за съдържание в подкрепа на Вашия бизнес

https://blog.superhosting.bg/content-marketing-small-business.html

 

10 причини да добавите чат във Вашия сайт

https://blog.superhosting.bg/live-chat-benefits.html

 

 

Flowers In Varna – рецепта за успешен бизнес с цветя

SH-flowersinvarna-2020-blog.jpg

https://blog.superhosting.bg/flowers-invarna-interview.html

 

 

MICHInation.com за вярата в себе си, когато развиваш бизнес

SH-michination-1024-blog.jpg

https://blog.superhosting.bg/michination-business-shopiko.html

 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 месеца по късно...
 • Администратор

СуперХостинг.БГ разширява присъствието си на Балканите и става част от водеща европейска хостинг група

През последните 12 месеца се случиха редица положителни промени за СуперХостинг.БГ, напълно противоположно на фона на неясната картина и случващото се около Covid-19.

Двигател на всичко, което правим, сте именно Вие – нашите клиенти и партньори, които ни се доверявате вече близо 15 години!

Поставихме си по-високи цели, с които да превърнем СуперХостинг.БГ в мястото за дигитални услуги, не само в България, но и в региона. В следващите редове ще Ви разкажем за тях от първо лице.

Не е тайна, че голяма част от клиентите ни са ни станали клиенти чрез препоръка от доволни такива. Високото ниво на обслужване е нещо, с което не правим компромис, и за нас това е правилният начин да предлагаме услугите ни.

Водени от стремежа да разпространим този модел на мислене сред повече клиенти, през 2019 г. стартирахме присъствието си на пазара в Сърбия под бранда SuperHosting.RS. Това беше голяма и значима стъпка за нас.

За тази една година SuperHosting.RS се развива много бързо и вече е предпочитаният хостинг партньор за редица малки и средни бизнеси в Сърбия. Обслужването на клиентите се осъществява на сръбски език, а офисът ни в Белград се радва на още нови колеги. Портфолиото ни от услуги там предстои да се разширява, а клиентите ни вече получават голяма част от предимствата в услугата и обслужването, плод на know-how и развитие, трупани с години в България.

След пазара в Сърбия неминуемо дойде и въпросът как да продължим развитието си в региона и да помогнем на повече бизнеси да развиват още по-успешно дигиталното си присъствие. Особено във време, когато то е задължително, а дигиталната трансформация се оказва не толкова тривиална задача.

Радваме се да Ви съобщим, че през юли тази година СуперХостинг.БГ стана част от най-голямата хостинг група в Западна Европа – Team.blue.

https://blog.superhosting.bg/sh-part-of-european-group.html

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Да разбираме значи, че СуперХостинг вече е продадена на белгийците, и скоро вероятно ще си смени името, както стана с Мтел. 

Link to comment
Share on other sites

 • 4 седмици по-късно...
 • Администратор

Суперхостинг става част от бързо разширяващата се технологична компания

 

Европейската технологична група Team.Blue е изкупила 100% от собствеността на "Суперхостинг.БГ", обяви българската компания. Сумата по сделката не е публична. Така "Суперхостинг" става част от паневропейската група, която има придобити дружества в общо 10 страни и е с пазарна оценка от над 1 млрд. евро. Българската компания ще продължи да се управлява от настоящия си екип, воден от управляващите партньори Любомир Русанов и Методи Дреновски. Брандът също ще се запази.

"Суперхостинг" е най-големият български доставчик на хостинг, домейн и други дигитални услуги. За 2019 г. фирмата отчита 12.5 млн. лв. приходи спрямо 11.4 млн. лв. година по-рано. Печалбата преди лихви, данъци и амортизация за миналата година е 3.43 млн. лв. В момента фирмата има малко под 100 служители.

 

On 8.07.2020 г. at 11:55, makebulgar said:

Да разбираме значи, че СуперХостинг вече е продадена на белгийците, и скоро вероятно ще си смени името, както стана с Мтел. 

Стратегията при всички е локалният бранд да бъде запазен.

https://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2020/07/06/4087518_evropeiskata_grupa_teamblue_kupuva_superhosting/

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 5 седмици по-късно...
 • Администратор

Избирате хостинг? Тези 10 предимства ще Ви помогнат!

 

Хостингът - основата на Вашия сайт. Повтаряме го толкова често, че вече започва да звучи като клише. Но пък клишетата са си самата истина. Когато стартираме с изграждането на своя сайт, винаги преминаваме през едно обстойно проучване:

 • Как да се казва? Какво име (домейн) да му избера?
 • С каква платформа да го изградя? Защо?
 • Каква хостинг услуга е подходяща за сайта ми?
 • Каква е разликата в услугите на различните хостинг компании и как да избера доверен партньор?

По-често сме по-заети с това как ще изглежда сайтът ни и с какво ще го изградим, отколкото каква основа ще положим за него - т.е. каква хостинг услуга ще изберем. Разбираме по-лесно това, което можем да видим, да пипнем или да си представим.

А хостингът? Как бихте могли да си го представите и как разбирате кое го прави качествен, подходящ и надежден? Време е да споделим прекия път към това знание.

Но на първо място...

Към цялата статия: https://blog.superhosting.bg/hosting-quality.html

Link to comment
Share on other sites

 • 7 месеца по късно...
 • Администратор

Интересът към Node.js, Python и Git се повишава

Измина повече от година от началото на пандемичната обстановка. А технологиите не спират да се променят и развиват, някои дори с екстремно бързи темпове.

Неотдавна в блога ни Ви запознахме с някои основни характеристики на Node.js и Python приложенията, както и Git хранилищата.

Решихме да надникнем зад кулисите на нашата супер хостинг услуга и да Ви разкрием факти от кухнята за това как се промени интересът към тези технологии година по-късно, и да разберем стават ли те все по-предпочитани от разработчиците.

На нашата хостинг услуга се създават все повече нови виртуални среди за Node.js и Python, както и нови Git хранилища.

За увеличения интерес със сигурност повлияват различни фактори, но основната причина без съмнение е породената нужда от бърза дигитализация на бизнесите. Пускането на Node.js или Python сайт в уеб е много по-бързо и лесно с хостинг услугата, когато проектът не изисква специфични сървърни настройки, които са възможни само при услугата виртуален сървър (VPS).

https://blog.superhosting.bg/nodejs-python-git-increasing-interest.html

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Напоследък наблюдавам сериозно покачване на цените на услугите на суперхостинг, спрямо останалите хостинг фирми.

А старият ежедневен бекъп отдавна е в историята. Т.е. налице е в определен аспект влошаване на качеството на услугата. Дори им го казах по телефона при едно от проучванията си и за изненада се съгласиха с мен. Но не видях промяна.

За сега задържам онлайн магазините, като на по-сериозен доставчик, но няколко хостинга прехвърлих. Доста зор ми беше, но цената е на 50%

Клиентите започват сами да се отказват. А рекламата която се получава от малките сайтове без много инвестиция, започва да е на по-ниско ниво от дори фейсбук.

 

Link to comment
Share on other sites

 • 5 седмици по-късно...
 • 4 седмици по-късно...
 • Администратор

Поемаме обслужването на клиентите на хостинг компания ICN.BG

 

Имаме супер новина! От днес семейството на СуперХостинг.БГ е още по-голямо! Казваме „Добре дошли“ на новите ни супер клиенти!

От 8 юни 2021 екипът ни поема цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG.

Промяната е свързана с придобиване активите на дружеството ICN.BG от СуперХостинг.БГ.

Днес бе направено административното прехвърляне на всички услуги, които клиентите на ICN.BG вече могат да управляват в клиентските си профили в СуперХостинг.БГ.

Хостинг компанията ICN.BG е на пазара от близо 17 години, предоставяйки качествени хостинг услуги и обслужване на българските си клиенти.

Бидейки в този бизнес от толкова години, както ние, така и колегите от ICN.BG виждаме колко по-комплексно и сложно става предоставянето на подобен тип услуги. За да предложиш най-качествената и конкурентна услуга на пазара в съчетание с най-доброто клиентско обслужване и поддръжка, е нужно да имаш мащаба и нужното ноу-хау да разгърнеш потенциала си и да отговориш на все по-големите изисквания на клиентите.

Ето какво споделят Юлиян и Методи, управители на двете компании:

Предприехме тази крачка, защото смятаме, че нашите клиенти трябва да продължат да получават най-доброто обслужване и да се възползват от множество услуги, които да им позволят да развиват успешно онлайн бизнеса си. 

Колегите от СуперХостинг.БГ си поставиха за цел да превърнат България в хъба за дигитални услуги на Балканите, който помага на бизнесите в тяхната дигитализация и активно работят в тази посока. Затова в тяхно лице виждаме надеждния партньор, който ще поеме обслужването на нашите клиенти.

Юлиян Бориславов, управител на ICN.BG

Радваме се, че ICN.BG избраха именно нас за доверен партньор, който да продължи обслужването на клиентите. Като лидер на хостинг услугите в България вярваме, че благодарение на опита си през годините и натрупаното ноу-хау, сме оправдали гласуваното доверие от страна на клиентите ни и се радваме, че все повече бизнеси ще продължат да използват най-качествените технологии и безкомпромисно клиентско обслужване във време, в което онлайн присъствието е от критично значение за развитието на всеки бизнес.

Методи Дреновски, управител на SuperHosting.BG

Какво предстои?

Всички клиенти на ICN.BG ще управляват услугите си директно през нашия клиентски профил и ще получават фактурите за направените плащания от СуперХостинг.БГ ЕООД.

Всеки клиент ще получи имейл от нас с допълнителна информация за управлението на услугите си преди срока на изтичане на периода, за който са предплатени.

Контролният панел cPanel за управление на хостинг услугите, както и всички технически настройки на този етап остават непроменени.

До няколко месеца всички хостинг услуги на ICN.BG ще бъдат прехвърлени на нашата cloud базирана хостинг платформа, като всеки клиент ще се възползва от предимствата, които клиентите на СуперХостинг.БГ получават при нас. Сред тях са системата за сигурност на няколко нива, премиум SPAM защити, инструменти за ускоряване на клиентските уеб проекти, поддръжка на ниво уеб приложения, възможност за автоматично подновяване на услугите и още куп подобрения, които реализирахме за Вас през последните няколко години. 

Голяма част от колегите от ICN.BG вече са част от нашия СуперЕкип и заедно ще продължим да Ви обслужваме и помагаме да развивате Вашите онлайн проекти още по-успешно!

Все повече клиенти ще имат достъп до най-качествените технологии и безупречно обслужване. А това е още една стъпка към това да затвърдим София и България като мястото за дигитални услуги на Балканите, предоставяйки нови възможности за още повече бизнеси у нас.

Добре дошли в голямото СуперСемейство!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • Администратор

5 причини да слушаш аудио канала на СуперХостинг.БГ

Подкаст. Как изведнъж този толкова популярен термин навлезе в ежедневието ни и се превърна в предпочитан начин за консумиране на полезно съдържание?

Вероятно всеки има своя теория и във всяка от тях има доза истина, но едно е сигурно –аудио форматът ще продължи да царува още дълго и да печели одобрението на аудиторията.

Ето защо прегърнахме идеята за свой собствен аудио канал, чрез който клиентите и последователите ни да получават необходимите им знания по всяко време, без значение от това къде се намират или какво правят. Това е и причината да поставим акцент върху него, тъй като е още един полезен ресурс за Вас и може да се окаже незаменим помощник в уеб начинанията, които сте предприели или Ви предстоят.

Създадохме няколко тематични плейлиста с подбрани блог статии, към които да се връщате всеки път, когато усещате, че губите посоката на развитие на своя бизнес.

Аудио статиите можете да слушате както в Soundcloud, така и в Spotify или в Apple Podcasts.

https://blog.superhosting.bg

 • Създаване на емоционална и доверена връзка между компанията и слушателите.
 • Чрез този канал говорим директно и лично с клиентите си.
 • Изграждаме автентична близост с аудиторията чрез още едно сетиво.
 • Аудиото улеснява приема на нова информация, защото не изисква непременно стоене пред компютър или друго традиционно средство.
 • Подпомага по-точната разпознаваемост на бранда от клиентите.
Link to comment
Share on other sites

 • 3 месеца по късно...
 • Администратор

Нашата Супер 2022 – подобрения, събития и усмивки

SH-2022-Post-blog.png

10, 9, 8, 7, 6… Още една година се изтърколи бързо и неусетно! В навечерието на коледно-новогодишните празници с колегите се събираме на поредната вечер с настолни игри, превърнала се в традиция през последните месеци. Вдигаме наздравица и хвърляме зарчетата. Първата фигурка започва пътешествието си по игралното поле. 

Съсредоточени в играта, но и не съвсем, с усмивки се замисляме – в какво станахме по-добри през 2022 г.? На какво се радвахме и празнувахме заедно с Вас – нашите СуперКлиенти? А какво да си пожелаем за следващата година?

Време е за равносметката на 2022 г.! Ето какво: https://blog.superhosting.bg/2022-recap.html

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 17 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
 • Create New...