Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Потребител

Новата операционна система на софтуерния гигант Microsoft – Windows Vista е достъпна от почти един месец за бизнес клиенти, но не се забелязва голямо желание сред фирмите за преминаване към новата ОС на щатската компания. Една от причините за това е, че не всички фирми имат съвременни компютри, които да покрият доста високите хардуерни изисквания на Vista. Друг аспект е липсата на драйвери за всички устройства и това, че много от програмите написани за предишните версии на Windows не работят правилно под Vista. Не на последно място Microsoft все още не е пуснал актуализации, които да поправят намерените бъгове в новата си ОС. Според експерти се очаква бизнес клиентите да започнат масово миграцията към Vista най-рано през 2008 година, когато голяма част от съществуващите проблеми ще бъдат отстранени. За обикновените потребители Windows Vista ще бъде пусната в продажба на 30 януари 2007 година.

Ето и снимки на Windows Vista, за да и се насладите на красотата!

- http://images.google.bg/images?q=Windows+V...tart=0&sa=N

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Че е красива , красива е ! Няма спор

Че е ненужна , ненужна е ! Докато не излезе DirectX 10 , Windows Vista е абсолютно ненужнa .

Помните ли Прозорец Милениум ? Инстараш го и след една седмица се бъгва от всякаде . Мисля че това ще е ннеговият наследник !

Какво цели Microsoft s Win. Vista ? Да унижтожи напълно конкурентите - Linux и Маc и после пак да си се завърне на старото бълване на нови прозорци с които да ограбва парите .

Защо това няма да стане ? По дяволите коя фирма има парите да купи на всичките си служители компютри отговарящи на изискванията и същевремнно добре работещи ( защото както добре знаем според Mircosoft един Правец покрива изисванията за Win XP ,а 98 ще тръгне и на тостер ) . А пък за обикновенния човек до излизането на DirectX 10 , от Vista няма реална полза .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 седмици по-късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...