Отиди на
Форум "Наука"

Произход на имената на тракийски Драбескус и на българския град Драма


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Бележка на модератора

Ти защо не копираш част от текста, към който ни препращаш или - направо целия текст, за да стане някаква дискусия?

Ако само ще даваш препратки, по-добре е да си отвориш една тема, да си я озаглавиш "Интересни теми от блогосферата" или "Интересности от блога на...", или "Днешната порция новини от моя блог" и да ги слагаш там.

Хубаво е да има някакъв текст, макар - и минимален, в постинга с препратката, понеже така ще разберем малко повече за мястото, в което ни запращаш, а и търсачките ще го индексират.

Така, както поднасяш нещата, е все едно аз да мина покрай теб и ненадейно да ти пъхна в джоба или в ръката парченце хартия с написана на нея препратка към някакъв сайт/блог/форум в интернет. Без да се интересувам, че не знаеш за какво става дума, интересува ли те това и така нататък.

Ако толкова държиш да рекламираш този блог, сложи адреса му - http://apollon.blog.bg/ - като свой "подпис", като текст, който ще излиза под всеки твой постинг.

Taкa, кактo го прави Glishev.

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • 3 седмици по-късно...
  • Потребител

Не съм се замислял- благодаря за ноухауто, но това в духа на стриктен модератор можеще да се каже на лични -съгласен съм и с този маниер и едва сега чета тези проникновени слова. Линкът веднъж дава цялата инфомация за моето мнение, но щом трябва да бъдем третирани като ученици по навика на вашето модераторство, ще изтърпим и такъв назидателен тон - иначе идеята за лого е оригинална но не искам да се възползвам от нея - повтарящото се лого създава алюзията за папагалщина. Давайки линк мога да бъда упрекнат в мързел, но не и в непредоставяне на нужното за дискусия мнение.

Редактирано от didukaimos
Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
  • Create New...