Отиди на
Форум "Наука"

Владимир Буковски: Педерасти и феминистки превзеха властта!


Recommended Posts

  • Мнения 3,5k
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

  • Потребител

В България въобще решението да се отглеждат и възпитават деца и трудът положен за това не се оценява от държавата по никакъв начин.Дискриминирани са всички,които вземат решение ,единият от родителите да посвети част от времето си за отглеждане на дете .На Запад това далеч не е така.

Държавата вече има интерес да ни взема сутрин децата от 4г. възраст и да ни ги връща вечер, с промити мозъчета, броейки и псувайки на цигански и припавящи турски маанета.

Справка -Закон за училищното и предучилищно образование.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Напоследък все по-често се чуват гласове в България да бъдат разрешени еднополовите бракове.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Е те това вече че разрЕши не само икономическата криза, ами и последиците от националните катастрофи. Се Мара втасала са па и тия дивотии, от които няма да се възползва повече от 0.001% от евентуалните кандидати.

Те нормалните двойки живеят без брак поради ред причини, в т.ч. от правно и стопанско естество, остава пред гражданското да се наредят и хомо-такива...

А па що не разрешат и полигамията?? За пълна демократичност, дето се вика.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор антропология

Еми дето сите турци, там и гол Хасан. Да ги разрешават (браковете). Съвсем ще цъфнем. Има само един проблем - в България няма чак толкова много хомосексуалисти, така че браковете няма да се популяризират кой знае колко много, поради липса на кадри.

Първо кадри трябва да създадат, тогава и браковете, освен ако няколко хетеросексуални не решат да се прежалят, та да сме в крак с времето.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор антропология

Освен това трябва да разрешат и браковете между близки роднини, има вече доста такива гласове в прогресивния Запад, редица стати, изледвания в полза на браковете м/у близки роднини , особена полза имат потомството което е масово с деформации, но - всичко в името на прогреса, дет се вика, щом трябва, трябва и това е. Върви много забавна пропаганда в полза на кръвосмесителните бракове, м/у впрочем. Ще кажеш, че с машина на времето сме се върнали 3000 години назад и то насред близкия изток. :) Междувпрочем, в близкия изток тези бракове са си все така разрежени, популярни и желателни, те за това са така цъфнали и вързали, хората.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

А, ето таз демократическа новост не я бях чул. Полет към свободата, дето се вика.

Авторите на тия идейки що ли не им уредят някъде малко повече сексуани приключения, на фона на демократичността, така де. Идеи имат самите те, така, че .... ;)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Мода за мъже. Модна линия 2013.

Бельото от нежни материи, щедро гарнирано с дантели, панделки и красиви щампи се възприемаше като приоритет на жените.

Една модна марка обаче са решили тотално да променят това възприятие.


HommeMystere са пуснали колекция специално посветена на мъже и включващи дантелени бодита на сърца, потничета с бикини и дори прашки и сутиени за господата.

Компанията производител твърди, че всички модели са изключително удобни и предоставят комфорт през целия ден на господата, които са с тях.

Остава само въпросът защо избраните цветове са розово, а дантелите и панделките преобладават във всички мъжки модели и с какво подпомагат те на удобството от бельото.

Производителите твърдят, че техните продукти са насочени към мъжете като цяло, без значение сексуална ориентация или нещо друго.

"Ние правим бельо за мъжете като цяло.

Не ни интересува кой е гей, хетеро, вегетарианец, републиканец, марсианец или някакъв друг по възгледи и убеждения", казват от HommeMystere.

По народност фирмата е австралийска, но артикулите им се предлагат онлайн (доставката е 5 долара за целия свят), както и в магазини Великобритания и САЩ и твърдят, че всички доставки са в дискретни пакети, за да не се разбира какво има в тях.

article-2313384-1970E20D000005DC-514_634

article-2313384-1970E205000005DC-634_634

article-2313384-1970E211000005DC-431_634

Колеги съфорумци ! Нека разчупим оковите и сме в крак с времето! Нека си поръчаме и носим с мъжка гордост новата мъжка модна линия 2013.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

ЕС иска да забрани книгите за традиционните семейства.

Продължаваме да изучаваме променящите се нравствени норми на ултралибералното европейско общество, които с всеки изминал ден е все по-сложно да ги наричаме “норми” и които се опитват от всички страни да ги натрапят постепенно и на нашето общество, на нашата държава, прикривайки идиотската идея за вълшебните перспективи от влизането в ЕС.

“Традиционните детски приказки могат да нанесат вреда на възможностите за кариера на жените в Европа, и поради това те трябва да се забранят”, – счита авторът на доклад на ЕС.

Книгите, които изобразяват традиционната майка, която се грижи за своите деца, или бащи, които ходят на работа, могат да бъдат забранени във всички училища в Европа, ако това предложение получи одобрение от страна на Брюксел. Докладът на ЕС твърди, че половите стереотипи в училище влияят на възприятието на това, как момчетата и момичетата трябва да се държат че това е вредно за възможното кариерно развитие на жените в бъдеще.

Питър Пан представлява огромна заплаха за европейските феминистки, – пише в доклада на ЕС.

Ако такова предложение бъде възприето позитивно от Европарламента и получи законодателен статус в Европа, то този феминистки дневен ред ще означава, че класическите детски книги и филми, такива като Питър Пан и други любими класически истории на децата напълно ще изчезнат от училищата и ще бъдат забранени за обучение в Европа.

Този доклад е бил подготвен от Комитетът към Европейския парламент по правата на жените и половото равенство. Същият този комитет е създал законопроект за това, как жените трябва да се изобразяват по детските телевизионни предавания. По-нататък в този доклад се прави констатацията, че има прекалено малко жени в парламента на ЕС, и същият този Комитет направи предложение да се създаде фиксирана квота за жени-депутати.

В доклада на феминистките-депутатки в частност се казва: “Децата се сблъскват с половите стереотипи в една много млада възраст чрез телевизионните шоута, рекламни клипове, учебни материали и програми”. И именно тези стереотип трябва да се заменят с други.

Целта на този доклад е да се измени възприятието на това, как момичетата и момчетата ще разбират своята идентичност. С тази цел всички издатели в ЕС ще получат инструкция за това, че “новата идентичност” трябва да бъде въведена в “специални образователни програми и учебни материали, които трябва да се използват в класовете.Задачата за промяна на идентичността на момичетата и момчетата е повече да не се показват в книгите и по телевизията традиционни семейства, където мъжът храни семейството, а жената се грижи за децата”.

Негативните полови стереотипи (традиционните) могат да окажат значително негативно въздействие на младите жени, да подкопаят тяхната увереност в себе си и чувството им за собствено достойнство, особено при момичетата в подрастващата възраст. В резултат това ще доведе до проблеми при избора на бъдещата кариера”.

Докладът призовава ЕС законодателно да се “справи с проблема” и за това Комитетът препоръчва следното:

“Независимо от привързаността на ЕС към равенството между мъжете и жените, все още съществува голяма празнота в законодателството за предотвратяване на дискриминацията по отношение на жените. Истинското равенство е особено необходимо в такива области като политиката, социалното осигуряване, образованието и СМИ. В доклада специално се подчертава, че съществува крайна необходимост от приемането на ново законодателство в областта на детската литература.

Докладът призовава Европейската комисия да води политика на равенство във всички социални сектори (които не са само традиционни). И се конкретизира, че такава алтернативна детска литература като “Крал и крал” (на съответната рисунка двамата крале се целуват) учи малките деца за истинското сексуално многообразие на обществото.

В Норвегия – една от първите страни в Европа – правителството вече е одобрило и въвело “алтернативното” обучение в детските градини, напълно съответстващо на сексуалното многообразие на норвежкото общество.

Норвежките власти отрито заявиха, че всячески ще противодействат на “старите” полови роли и вече са въвели обучение на децата в Норвегия в училищата и детските градини което е полово-неутрално (отменили са традиционните момичета и момчета, а също и традиционните майка и татко).

На служителите в детските градини в Норвегия вече е предложено да използват илюстрирани детски книги с абсолютно други приключения, в сравнение с традиционните стереотипи. Примерите включват в себе си книги по темите, където принцовете се влюбват в принцове или където принцесите смело спасяват принцове от големи опасности. Друг пример за детска книга от нов тип е крал, който вместо да управлява своето кралство, ще прекарва времето си с децата по един особен начин.

Правителството на Норвегия изцяло поддържа такова преустройство на преподаването в норвежките училища, и между другото, оказват подкрепа на фонда за реформи и Ресурсния център на мъжете, който беше създаден от бившия министър по въпросите на децата Lysbakken и изследователят на отношенията между половете Йорген Лоренцен. Наскоро след като Lysbakken напусна министерския пост, той внесе в този фонд 13,5 милиона крони за реализиране на новата сексуално многообразна програма за образование в детските градини и училища в Норвегия.

С тези пари в пълно съответствие с реформата бяха отпечатани първите 1500 екземпляра от новите учебни материали, които бяха представени на децата в детските градини из цялата страна и показаха на малчуганите в Норвегия “едно по-широко и подробно сексуално разнообразие” в норвежкото общество.Правителството на Норвегия изцяло подкрепя сексуалната реформа в обучението в детските градини и училища, заделяйки за това още 150 000 хиляди крони. Освен това, фондът за пропаганда на сексуално разнообразие сред децата ще получат още четири милиона крони ежегодно от Министерството по въпросите на децата и защитата на равноправието на всички видове сексуално многообразие в Норвегия (това е едно министерство).

Бившият министър по въпросите на децата и равноправието на сексуалните форми – Audun Lysbakken не скрива своята ориентация и това, че иска да формира децата в Норвегия по свой образ и подобие (снимка на линка).

Целта на доклада, подготвен от Комитета на Европейския парламент по правата на жените и равенството между половете, е разширяване при децата на понятието “полова идентичност”. Норвежките проекти за пропаганда на сексуалното разнообразие в детските градини имат аналогични цели. Хомосексуализмът трябва да се преподава в детската градина като форма на опит и знание. ”Сексуалното разнообразие» трябва да бъде видимо за децата. Децата трябва да узнаят, че това е “нормално”, когато твоите родители са гейове и лесбийки…

В качеството на специални обучаващи книги за децата в детските градини и училищата вместо класическите се препоръчват нови книги за гейове и лесбийки…

Критиците предупреждават, че ако “ЕС ще осъществява своите намерения сериозно, то милиони деца ще бъдат лишени от удоволствието да четат книги от класическата детска литература, защото там се показват майки и бащи в традиционната им роля”…

В заключителната част на статията се казва, че целта на Норвежкото Министерство по въпросите на децата и сексуалното многообразие е да се сплоти норвежкото общество.

http://infobalkani.wordpress.com/2013/01/31/ес-иска-да-забрани-книгите-за-традицио/

Редактирано от Last roman
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

разбире се че хомо браковете трябва да се разрешат. говорим за равни правй пък ако ще никой да не се възползва от тях. има го само в най развитите страни. най агресивни хомофоби пък има в примитивните недоразвити общества на черна африка и южните щати на сащ. правете си изводите.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Модератор антропология

Aлва, сигурно пиша наивно, не ми е близка активистката проблематика, ама те нямат ли и сега равни права хомосексуалисти и хетеросексуални? И двете групи имат право на брак - с отсрещният пол, и нямат право на брак със същия пол. С различни права щяха да бъдат, ако примерно хетеросексуалните имаха право на еднополови бракове, примерно, а хомосексуалните - не? Нещо не схващам. Както правата, така и ограниченията на двете групи са абсолютно еднакви. Ама сигурно пропускам някоя тънкост от борбата за прогрес, де.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

ЕС иска да забрани книгите за традиционните семейства.

Продължаваме да изучаваме променящите се нравствени норми на ултралибералното европейско общество, които с всеки изминал ден е все по-сложно да ги наричаме “норми” и които се опитват от всички страни да ги натрапят постепенно и на нашето общество, на нашата държава, прикривайки идиотската идея за вълшебните перспективи от влизането в ЕС.

“Традиционните детски приказки могат да нанесат вреда на възможностите за кариера на жените в Европа, и поради това те трябва да се забранят”, – счита авторът на доклад на ЕС.

Книгите, които изобразяват традиционната майка, която се грижи за своите деца, или бащи, които ходят на работа, могат да бъдат забранени във всички училища в Европа, ако това предложение получи одобрение от страна на Брюксел. Докладът на ЕС твърди, че половите стереотипи в училище влияят на възприятието на това, как момчетата и момичетата трябва да се държат че това е вредно за възможното кариерно развитие на жените в бъдеще.

Питър Пан представлява огромна заплаха за европейските феминистки, – пише в доклада на ЕС.

Ако такова предложение бъде възприето позитивно от Европарламента и получи законодателен статус в Европа, то този феминистки дневен ред ще означава, че класическите детски книги и филми, такива като Питър Пан и други любими класически истории на децата напълно ще изчезнат от училищата и ще бъдат забранени за обучение в Европа.

Този доклад е бил подготвен от Комитетът към Европейския парламент по правата на жените и половото равенство. Същият този комитет е създал законопроект за това, как жените трябва да се изобразяват по детските телевизионни предавания. По-нататък в този доклад се прави констатацията, че има прекалено малко жени в парламента на ЕС, и същият този Комитет направи предложение да се създаде фиксирана квота за жени-депутати.

В доклада на феминистките-депутатки в частност се казва: “Децата се сблъскват с половите стереотипи в една много млада възраст чрез телевизионните шоута, рекламни клипове, учебни материали и програми”. И именно тези стереотип трябва да се заменят с други.

Целта на този доклад е да се измени възприятието на това, как момичетата и момчетата ще разбират своята идентичност. С тази цел всички издатели в ЕС ще получат инструкция за това, че “новата идентичност” трябва да бъде въведена в “специални образователни програми и учебни материали, които трябва да се използват в класовете.Задачата за промяна на идентичността на момичетата и момчетата е повече да не се показват в книгите и по телевизията традиционни семейства, където мъжът храни семейството, а жената се грижи за децата”.

Негативните полови стереотипи (традиционните) могат да окажат значително негативно въздействие на младите жени, да подкопаят тяхната увереност в себе си и чувството им за собствено достойнство, особено при момичетата в подрастващата възраст. В резултат това ще доведе до проблеми при избора на бъдещата кариера”.

Докладът призовава ЕС законодателно да се “справи с проблема” и за това Комитетът препоръчва следното:

“Независимо от привързаността на ЕС към равенството между мъжете и жените, все още съществува голяма празнота в законодателството за предотвратяване на дискриминацията по отношение на жените. Истинското равенство е особено необходимо в такива области като политиката, социалното осигуряване, образованието и СМИ. В доклада специално се подчертава, че съществува крайна необходимост от приемането на ново законодателство в областта на детската литература.

Докладът призовава Европейската комисия да води политика на равенство във всички социални сектори (които не са само традиционни). И се конкретизира, че такава алтернативна детска литература като “Крал и крал” (на съответната рисунка двамата крале се целуват) учи малките деца за истинското сексуално многообразие на обществото.

В Норвегия – една от първите страни в Европа – правителството вече е одобрило и въвело “алтернативното” обучение в детските градини, напълно съответстващо на сексуалното многообразие на норвежкото общество.

Норвежките власти отрито заявиха, че всячески ще противодействат на “старите” полови роли и вече са въвели обучение на децата в Норвегия в училищата и детските градини което е полово-неутрално (отменили са традиционните момичета и момчета, а също и традиционните майка и татко).

На служителите в детските градини в Норвегия вече е предложено да използват илюстрирани детски книги с абсолютно други приключения, в сравнение с традиционните стереотипи. Примерите включват в себе си книги по темите, където принцовете се влюбват в принцове или където принцесите смело спасяват принцове от големи опасности. Друг пример за детска книга от нов тип е крал, който вместо да управлява своето кралство, ще прекарва времето си с децата по един особен начин.

Правителството на Норвегия изцяло поддържа такова преустройство на преподаването в норвежките училища, и между другото, оказват подкрепа на фонда за реформи и Ресурсния център на мъжете, който беше създаден от бившия министър по въпросите на децата Lysbakken и изследователят на отношенията между половете Йорген Лоренцен. Наскоро след като Lysbakken напусна министерския пост, той внесе в този фонд 13,5 милиона крони за реализиране на новата сексуално многообразна програма за образование в детските градини и училища в Норвегия.

С тези пари в пълно съответствие с реформата бяха отпечатани първите 1500 екземпляра от новите учебни материали, които бяха представени на децата в детските градини из цялата страна и показаха на малчуганите в Норвегия “едно по-широко и подробно сексуално разнообразие” в норвежкото общество.Правителството на Норвегия изцяло подкрепя сексуалната реформа в обучението в детските градини и училища, заделяйки за това още 150 000 хиляди крони. Освен това, фондът за пропаганда на сексуално разнообразие сред децата ще получат още четири милиона крони ежегодно от Министерството по въпросите на децата и защитата на равноправието на всички видове сексуално многообразие в Норвегия (това е едно министерство).

Бившият министър по въпросите на децата и равноправието на сексуалните форми – Audun Lysbakken не скрива своята ориентация и това, че иска да формира децата в Норвегия по свой образ и подобие (снимка на линка).

Целта на доклада, подготвен от Комитета на Европейския парламент по правата на жените и равенството между половете, е разширяване при децата на понятието “полова идентичност”. Норвежките проекти за пропаганда на сексуалното разнообразие в детските градини имат аналогични цели. Хомосексуализмът трябва да се преподава в детската градина като форма на опит и знание. ”Сексуалното разнообразие» трябва да бъде видимо за децата. Децата трябва да узнаят, че това е “нормално”, когато твоите родители са гейове и лесбийки…

В качеството на специални обучаващи книги за децата в детските градини и училищата вместо класическите се препоръчват нови книги за гейове и лесбийки…

Критиците предупреждават, че ако “ЕС ще осъществява своите намерения сериозно, то милиони деца ще бъдат лишени от удоволствието да четат книги от класическата детска литература, защото там се показват майки и бащи в традиционната им роля”…

В заключителната част на статията се казва, че целта на Норвежкото Министерство по въпросите на децата и сексуалното многообразие е да се сплоти норвежкото общество.

http://infobalkani.wordpress.com/2013/01/31/ес-иска-да-забрани-книгите-за-традицио/

Такова общество е труп, тези гореописаните са убийците му. Хубаво си опичайте акъла, оглеждайте се за такива в зародиш и ако ги видите във вашата страна, действайте според обстановката.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Ако хомосексуалността не е неаконна и не е болестно с-яние, правата не са равни. Защото хомосексуалните нямат право на брак със собствения си пол. Я да си представим едно общество, което е доминирано от хомосексуални (зачатието е изкуствено), където правилото е всеки пол има прво н брак само със собствения си пол и всеки пол няма право на брак с противоположния. На теория двата пола имат равни права, както и хомосексуалните и хетероексуалните, но на практик хетеросексуалните са дескриминирни, както сега хомосексуалните желаещи да сключат брак помежду си.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

хубаво, ама защо трябва да се натрапва извратената логика на хомосексуалистите на нормалните деца?

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Не става въпрос за децата, а за брака, като някакъв вид институция. Той не бива да бъде право само на хетеросексуалните, които май не само тук, а в голяма част от света не го ценят много много. По отношение на децата, доколкото разбрах, става въпрос за алтернативна ф-ма на обучение, която не изключва и стандартната. Ако пък се изключи или забрани стандартната, това вече е грубо посегателство върху правата на онези родители, които желаят 'стандартното' обучение, даже те да са малцинство, нещо в което силно се съмнявам даже в 'генетично обременена' (според някои) Норвегия.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

именно. В статията става въпрос за забрана на нормални книги, защото те не пропагандирали хомосексуализма. Подобна промивка на мозъка ми намирисва на тоталитаризъм. Само че сега той е с гейски знак.

Иначе за браковете - има си много алтернативни сектички и църквички, които могат да предложат да сключиш брак дори и с козата си. Доколкото това ще важи пред закона е друг въпрос. Но и в края на краищата брак се сключва с определена цел - създаване на семейство и деца. Нещо, което хомосексуалистите по дифолт не могат. Така че напъните им за узаконяване на подобен род бракове са безсмислени.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

разбире се че хомо браковете трябва да се разрешат. говорим за равни правй пък ако ще никой да не се възползва от тях. има го само в най развитите страни. най агресивни хомофоби пък има в примитивните недоразвити общества на черна африка и южните щати на сащ. правете си изводите.

Получи плюс от мен,само защото сравни черна Африка и южните щати на САЩ като едва ли не еднакво примитивни и недоразвити. :laugh:

Редактирано от Gloster
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор
Поддръжниците на еднополовите бракове изтъкват редица причини, поради които е наложително правото на законно обвързване да бъде гарантирано и на не-хетеросексуалните двойки.
- Първата и основна причина е дискриминацията. Фактът, че определени права (в случая правото на брак и произтичащите от него права) се дават или отказват само на една категория граждани е проява на дискриминация. Това довежда до неравностойно положение на някои хора, основано единствено на тяхната сексуалност.
В САЩ, например, се посочват 1 049 законови норми, които дават определени права, правомощия и привилегии въз основа на брачния статус. Сред тях са (изброяването е неизчерпателно):
- право на болнични посещения на член от семейството
- право на решение за медицински интервенции спрямо партньора
- право на предявяване на граждански искове за увреждане или смърт на партньора
- право на социални осигуровки, право на обезщетения при смърт на партньора
- право на здравна застраховка и застраховка живот от и за партньора
- право на прехвърляне на имущество между партньори, без да се плаща данък
право на обща собственост
- право на законно пребиваване в страната на партньора
- право на семейни намаления за клубни и организационни такси, промоционални цени на стоки и др.
- съвместни родителски права и задължения спрямо децата — на издръжка, на училищен контрол и пр.
- Други права
---
В някои държави еднополовите бракове са разрешени и се практикуват, в други са разрешени, но не се практикуват, в някои държави се практикуват други видове партньорство (без брак).
В друга група държави текат дебати по темата.
В трета група държави, където еднополовите бракове се забранени (или не са разрешени) се практикува по различен начин:
- не се преследват
- налагат се тежки наказания
- налага се доживотен затвор
- налага се смъртно наказание.
Link to comment
Share on other sites

Някои неща нямат нужда от дебатиране и обсъждане, те са ясни по подразбиране, поне за нормалните. А е ясно, че либералите не са нормални. Как пък преди 1000 години е трябвало да търсиш под дърво и камък за да намериш либерал, а днес толкова много се навъдиха - пропаганда. Тоест нормално е това, което е природно. Преди 1000 години народите са били нормални.

Либерализъм, хомосексуализъм, феминизъм и подобни разложителни идеи са създадени само и единствено за да унищожат хомогенната европеидна раса.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...