Отиди на
Форум "Наука"

Истината за Царичина


Recommended Posts

  • Модератор Военно дело

Специално представям тази статия на вниманието на Римлянина. Виж това, и отново ме обвинявай че фантазирам за палеолитните ловци на леда.

Чиновническа небрежност и наследена от бившата структура „Металхим” документация изкараха на бял свят секретния доклад на военните за Царичина. „ШОУ” единствен се добра до неговите притежатели в момента – това са шефовете на Националния институт по ултрасензорна мултимедиаторика и феноменология /НИУМФ/ към Международна асоциация „Феномени”. За достоверност на фактите се обърнахме към организационния секретар на НИУМФ Елен Николов.

.................................

- Г-н Николов, вярно ли е, че притежавате т.нар. Секретен доклад за Царичина?

- Да. Някои наричат Царичинската мистерия „Българският Розуел”. Аз бих я нарекъл „Българският резил”. Т.нар. дупка в Царичина е затворена от години, а се води истинска война на тая тема. Доколкото знам, съществува Варненска група от 6 човека с говорител Ваня Ангелова, които твърдят, че работят там и спекулират с близки връзки с премиера Бойко Борисов. Ели Логинова пък продължава да провежда семинари по темата и да показва картинки. Феноменът по земетръси Валентин Хаджимитов ходи да се зарежда на Царичина, но никога не е говорил глупости, за разлика от другите. Така че картината от кандидат-изследователи е пъстра и нееднородна.

За краткост „войната за Царичина” може да се характеризира като „Варненската срещу Софийската група и всички срещу Логинова”. Истината е, че реално в момента никой не може да работи там по друг начин, освен ментален. Но ако познавате фактите около Царичина, ще видите, че всичко това е една мистерия и подигравка над обикновените граждани, глътнала много пари на държавата. Мястото наистина е заредено с невероятна енергия, обругана от насилствени и неразумни действия на военните, които са били буквално подведени да работят за фалшива чужда доктрина.

Покрай истерията с Царичина се дадоха и много човешки жертви.

- Баба Ванга казваше за там, че ни правят на „жути маймуни”, но никой не разбираше какво иска да каже...

- За жалост наистина станахме за смях като „жълти маймуни”, и то благодарение на Генералния щаб на българската армия. Превърнаха ни в пример как една държава и нейната отбранителна система може да бъде ликвидирана безкръвно. Царичина бе военен експеримент и това е известно на всички.

- Кой стои в дъното на експеримента?

- И това е известно - руските секретни служби и научни военни институти още преди половин век разработиха свръхминиатюрни радиоприемници и предаватели, които лесно да бъдат „вживени” в човешкото тяло. Същевременно се разработиха космически спътникови комуникации от типа „глобал позишънс системс” – американски, японски, руски, китайски, тайвански, индийски – много на вид.

- Как се „вживяват” в човешкото тяло?

- На практика се свързват с важни нерви в човешкия организъм – слухови, зрителни и дори на зъбите, и по този начин контролират отделния човешки индивид. Това научно постижение е било използвано за манипулиране на важни персони, заемащи отговорни постове. Обект на имплантиране тип „комуникационни чипове ин витро” са били няколко министри, техни заместници, генерали и полковници от МО и МВР.

Някои от тях вече не са живи.

- Има ли отношение по въпроса напливът на съветски емисари у нас в периода 1988-1991 година?

- Абсолютно! Имало е и много други чужди шпиони. Така са създадени свързващи звена между нашите тайни служби с КГБ и МОСАД. Оттам, със службите в Пентагона, МИ 6 във Великобритания, с френски и немски разузнавателни служби, с други от арабския свят – по статистика са били с около 200 страни в света.

- Говореше се още по времето на Елцин за връзки на КГБ – т. нар. Група АЛФА, с МОСАД. Упражнявали ли са контрол върху отделните страни от бившия соцблок?

- Разбира се! През 1989-а у нас се появи супервълна, която нарекохме „цунами от извънземни”. И оня ден една телевизия показа снимки от любителски кадри на летящи чинии над България. Стратегическата схема е била следната: първо, избират се ръководни кадри от МВР, от МО, от научни среди от БАН, от Военна академия и институтите към “Метал Хим Холдинг” АД, „Арсенал” АД, „Електрон прогрес”, и се подвключват към програмата „ИнтерКосмос”. Тези хора са били често командировани в централите на КГБ в днешна Русия. Там, след добри пиянски изпълнения и запои,

на тези наши отговорни лица им се губят от 5 до 8 безсъзнателни часа, в което време са им били имплантирани чиповете.

- С каква цел?

- Да станат „послушни”.

- Как се е провеждал контролът над тях?

- От близкия Космос, на орбитални височини от около 900 км над земната повърхност в спътници се монтират специални секретни устройства, които осъществяват телекомуникация с наземен команден компютърен център за глобално позициониране и изпращане на база данни. Въведена е и една новост – гигахерцови радарни устройства, които преобразуват слънчевата енергия от галиево-арсенидните батерии на фотосоларен принцип в електричество. Така към определена точка от земната повърхност се насочва комбинация от зелени лазерни лъчи и радарни излъчвания, създаващи т.нар. „лехерова система”. При резонанс с природна среда – скали, дървета, треви и пр., в района на Царичината дупка се появяваха образи на летящи чинии, а хора като Елена Логинова, полк. Наплатанов и дъщеря му бяха вкарани в тотален психогенен стрес. Военните екипи, участващи в копането на спираловидното трасе,

буквално са полудели.

Изписаха тонове информация, която де факто е била дезинформация от КГБ – с някакви нови типове сигли и йероглифи. Тези хора, чрез чиповете, са били използвани да пишат в тетрадките си глупости, които генералите Минчев и Андреев са считали за „извънземни”. За съжаление, така е бил подлъган и известният наш физик Стригачев.

- А къде е отивала истинската информация?

- Не е ли ясно?! Я вижте резултатите: една 200-хилядна регионална армия като нашата бе извадена от строя със задачи за развлечение на КГБ и МОСАД, и бе буквално хвърлена за подигравка в дупката.

- Продължава ли експериментът и днес?

- От време на време светват радарни лъчения около Царичина и това е доказателство, че се провеждат спорадични тестове.

- А какво става с хората, у които чиповете стоят?

- Сигурно от време на време им тестват чиповете - дали работят, и тези хора са в постоянен здравословен дискомфорт. Питайте Ели Логинова за това – мисля, че нейният си е вече част от тялото й.

Ваня Миланова – бивш журналист от "Свободна Европа": И В МЕН Е ИМПЛАНТИРАН ЧИП,

СТРАХУВАМ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ!

Наш репортер се свърза с бившия журналист от радио „Свободна Европа” Ваня Миланова, която се намира в Цюрих с надеждата да бъде изследван имплант, открит в тялото й. Българката е работила в радиото в продължение на 8 години. Неразположенията й тръгват от завръщането й в България и сега отново бяга оттук в чужбина. Ето какви шокиращи тайни разкри Миланова пред „ШОУ”:

„Осъществяват такъв контрол над тялото ти, че изпитваш физическа болка. Никакви изследвания обаче не могат да установят от какво. Същевременно, ако споделяш за „тока” в себе си, хората започват да те отбягват. Дори най-близките ти започват да те мислят за луд. Очевидно такава е и целта – да бъдеш изолиран, т.е. по-слаб и удобен за манипулация. Аз не живея пълноценно, постоянно пътувам и бягам. Разбрах, че Владо Костов по тази причина не носи никога джиесем – очевидно, за да не знаят къде е. Румяна Узунова за мен умря скоропостижно – доста бързо, след като беше в България. Същото стана и с друг колега от радиото – Калчев. Аз твърдя, че тайните служби ползват някакво свръхчестотно психотронно оръжие срещу набелязани обекти и цели масиви от хора.

Докато бях в България, непрекъснато се чувствах зле. И тук, в Цюрих, имам кризи, но не толкова остри. В България на моменти изпитвах буквално физическа болка от бученето в ушите. Крайниците ми се изопваха като електрически жици и не можех да помръдна. Купих апартамент в „Манастирски ливади”, в който живеех в абсолютен стрес. Така и не разбрах имам ли съседи над себе си – някакви мистериозни собственици слагаха антени и не обитаваха апартамента. Един ден прочетох интервю с проф. Василев, който от години тръби за някакъв генератор, който разболявал хората в столичния квартал „Емил Марков”. И той като мен буквално бил обявен за луд. Всички, които дръзват да говорят открито по въпроса, са обявявани за луди, а смъртта им заличава всичко. Страхувам се за физическото си оцеляване. Мислех си, че като се пенсионирам, ще живея спокойно, а в момента бягам с пътуване. Страхувам се какво ли ще се случи с мен, когато извадят импланта.”

Еми МАРИЯНСКА

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

200 страни.... и сега са под цифрата, за земята.

200 хиляди армия...... тогава максимума ни беше 60 к

Иначе да Жълти маймуни, тя си познава жената искаме не искаме, зависи от тълкуването.

И интересно руснаците най са и фенове, повече от нас.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

потресен съм до дъното на бездънната си душа и отивам да се 'вживявам'. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Знаех си, знаех си, знаех си !!!!!

Ето това е цялата работа: ултрасензорна мултимедиаторика и феноменология

Само тая работа е в дъното на всичко! Копали са в Царичина, за да вживят в България национален нервен сензор за общонародно послушание! Обаче вънлите са се объркалЕ, оти около София има концентрация на нервноенергични смущения, наречени с тайнстеното име "шопи"!

Редактирано от КГ125
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Е как може така да се излагат братушките, толкова ли не намериха по-удачно място да си вдянат чиповете :tooth:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хайде сега, признавайте си, кой е с чип и го контролират извънземните?

който е чипонос:)))

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Значи ти си бил Римлянино !!! Подозирах аз, подозирах. Как не те е срам бе !!! Тая твоя вина към човечеството може да се измие само с големи количества водка и други високоградосови алкохолни напитки. Не стой така и ме гледай засрамено, ами бързай в най близкия магазин за качествена водка. Аз отивам за мезе. Иначе няма спасение за теб от извънземните.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Значи ти си бил Римлянино !!! Подозирах аз, подозирах. Как не те е срам бе !!! Тая твоя вина към човечеството може да се измие само с големи количества водка и други високоградосови алкохолни напитки. Не стой така и ме гледай засрамено, ами бързай в най близкия магазин за качествена водка. Аз отивам за мезе. Иначе няма спасение за теб от извънземните.

Чипът явно е заседнал доста дълбоко, щом досега погълнатото количество водка не може да го изкара навън:)))

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...