Отиди на
Форум "Наука"

Готвят ни "компютърен концлагер"!


Recommended Posts

Как ще го коментирате това, публикувано в днешния вестник "Стандарт" ("Стандарт" е масонски вестник!):

От септември

Нови лични карти

Чип пази пръстов отпечатък, родословно дърво и осигуровки

Нови лични карти ще имаме от септември. Те ще са с уникален чип. В него ще са кодирани отпечатъци от пръстите ни и родословното ни дърво. Документът ще съдържа данни за социалните ни осигуровки, както и информация за родителите, децата, съпрузите, братята и сестрите. Това съобщи за "Стандарт" източник от МВР. Цената на новите лични карти ще е между 10 и 15 евро. Сега те струват 10 лв. Документите с чип трябваше да се издават чак от 2010 г. Вътрешният министър Румен Петков обаче e предложил новите лични карти да влязат в сила от есента.

Данни от ириса на окото ни най-вероятно също ще влизат в чипа. МВР шефът настоявал за това, за да отговаря България възможно най-добре не само на европейските, но и на американските изисквания към документите за самоличност.

Все още експертите във вътрешното ведомство спорят дали в личната карта да влизат данни за религия и кръвна група. Ирисовият отпечатък и кръвната група влизат в личните карти на гърците, обясниха от МВР. Кампания по смяна на документите ни за самоличност няма да има. Подмяната ще стане плавно. Но през 2010 г. изтича срокът на първата вълна лични карти, издадени у нас при смяната на зелените паспорти.

От септември паспортите също ще са чип, съдържащ биометрични данни, напомниха от вътрешното ведомство. Според експертите това ще помогне на българите за облекчаване на визите за САЩ. Това е един от въпросите, които министър Румен Петков ще обсъжда от днес в Америка.

-----------------------------

(Вече знам каква ще е следващата тема на Националната кръгла маса на партиотичните организации; тези отвратителни гадости нарушаващи основните човешки права на гражданите и Конституцията трябва да се пресекат веднъж за винаги и осъдени от цялото ни общество иначе ни чака унищожение!)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Май има още да помислим кой е загубил студената война и кой я е спечелил.

БСП прие частната собственост, но добрата стара демокрация май взе да бере душа.

Link to comment
Share on other sites

Джордж Оруел май наистина ще излезе пророк за това което се случва в момента! Мисля си обаче, че цялата система на глобалното зло и антихриста, които искат да завладеят света, в един хубав слънчев ден просто ще рухнат в небитието! Този светъл ден наближава и всички трябва да се стремим към това!..... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

/ нов световен ред /

МИКРОЧИПОВЕТЕ, ЕЛЕКТРОННИТЕ КАРТИ И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Кой слага печатите на Антихриста в компютърния концлагер?!?

д-р Дориян В. Александров

През 2000 година в България тихомълком бяха въведени като нещо нормално новите документи за самоличност. Това беше направено от управляващите марионетки с подозрително трескава бързина, заплахи за глоби и липса на обществен дебат по някои тревожно възникнали въпроси. Почти никой не разбра, че в новите паспорти и лични карти са вложени микрочипове от ново поколение, способни да носят личните данни и досие за лицето до няколкостотин /или повече страници/, както и възможности за проследяване на приносителя им с помоща на сателит или чрез други средства. Документите бяха изработени без конкурс от американската фирма “Хюлед Пакард”. Дори и досега в МВР много служители не са съвсем наясно какво точно представлява тази система и какви възможности /съответно и за злоупотреби!/ дава микрочипа в документите. За да се подтисне обществения интерес към тази промяна, беше обяснено, че това е изискване на ЕС и то само ще улесни живота на хората, както въвеждането на ЕГН /единен граждански номер/ преди време, и както и въвеждането на някои други подобни ограничаващи свободата на гражданите неща , които предстоят. Маркирането на хората обаче като животни с номера и кодове, не мина безпроблемно в някои други държави, а в някои страни беше и направо отхвърлено, като застрашаващо личната свобода и неприкосновеност на човека. Австралия още през 1987 г. отхвърли въвеждането на електронни лични карти чрез референдум! Осъдено беше също и накърняването на религиозните чувства и убеждения на гражданите чрез умишленото въвеждане в кодовете на упоменатото в “Библията” омразно число на антихриста – “666”! Това число или “Знак на звяра” се поставя целенасочено от определини сили не само в документите за самоличност, но също и в баркодовете на стоките /UPS/, компютрите, номерата на кредитните карти, фонокарти, мобилни телефони, рекламни брошури, формулярите в данъчното управление на САЩ, “666” е телефонният номер за повикване на бърза помощ в Ню Йорк, кодът на Международната банка е “666” и много др. По този начин сякаш се сбъдва и предначертаното в “Библията” пророчество за пришествието на антихриста, който навсякъде ще поставя своите печати на злото, опитвайки се да зароби хората и да ги принуди да се отрекат от Бога и вярата си /виж в “Новия завет”, “Откровение” на Св. Йоан Богослов, гл. 13/.

Въвеждането на ЕГН /на руски ИНН – идентификационен номер/, магнитните ленти /предшевствуващи микрочиповете/ и манипулацията с религиозните убеждения в новите паспорти беше посрещнато много остро в някои православни страни като Гърция, Украйна, Кипър, Русия, Беларус, Сърбия и др. Другите граждани възприеха като оскърбление на личното достойнство узаконяването наред с името на човека да стои бездушен номер при това пожизнен, личен. У хората възниква аналогия с клеймата жигосвани на добитъка и татуирането на номер на концлагеристите през Втората Световна война! Обръщаше се внимание на откровено сатанински послания в документите и заробващият им смисъл не само в духовен план, но и чисто практически, като се подчертаваха опасностите и възможностите за възникване на една нова световна диктатура, която очевидно е цел на глобалистите! В тази насока бяха и обръщенията на митрополита на Минското и Слуцкото Патриаршество и Екзарх на Белорусия Филарет до президента на Беларусия; изявленията на известния в Русия дякон Андрей Кураев, съобщенията на Светия Синод на Еладската Църква / от 09.03.1993 г./ и книгата “Залезът на свободата” /1997 г./ на Йеромонах Христодул Светогорец; придружени от многобройни тревожни публикации в чужбина и “Интернет”. В. Петров в една публикация “ИНН и плановете на “Княза на тъмнината”/ “Русский Вестник” бр.7, 2001 г./, директно посочи силите, които стоят зад опитите светът да се превърне в компютърен концлагер: “Идеята за въвеждане на ИНН /кодове/ за тотален контрол отвън за населението на Русия се е родило като резултат от съгласуваните усилия на специалните служби на САЩ, членовете на сатанински организации и международните ционистки финансови групи”. От своя страна известният автор Олег Платонов в книгата си “Защо ще загине Америка”/2001 г./ посочва и поименно състава на т.нар. “Тайно световно правителство” виновно не само за тази идея; състоящо се от сектанти, масони и дегенерати /главно юдеи/. Този самоизбрал се “елит” /на брой около 4000 души/ счита останалото човечество за свои роби, говеда за заколение /гои/ и овча тор и действията му почиват изцяло на тази талмудистка /антихристиянска/, човеконенавистна и расистка философия!

В Гърция гражданите възроптаха срещу наличието на магнитна лента в паспортите и личните им карти, която може да носи скрита информация /до 1000 страници/ за съответното лице, и чрез която може хората да бъдат шпионирани и да се увреждат техните интереси по всякакъв начин! Реакциите там по този повод и срещу тайните съглашения от “Шенген” бяха изключително остри и критични и имаше за какво. Още през 1994 г. бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър /сега част от “Тайното световно правителство”/ каза следното: “Гръцкият народ е трудно управляем и затова трябва да го поразим дълбоко в народностните му корени. Тогава може би ще се вразуми. Имам предвид да поразим езика, религията, духовното и историческото му наследство, така че да неутрализираме всяка възможност да се развива, да завладява, за да не ни досажда на Балканите, за да не ни досажда в Средиземноморието, Близкия изток; в целия този конфликтен регион с голямо стратегическо значение за нас и за политиката на САЩ”.

Тази разрушителна политика се провежда сега и срещу България и срещу останалите страни от региона /особенно православните/ и тук просто е излишно да коментираме – фактите говорят сами!....

Очевидно е , че с инвазията на новия световен ред /Pax Americana/ и въвеждането на модерни технологии за тотален контрол, вече не сме далеч от “компютърния концлагер”, за който говореше навремето Джордж Оруел. “Големият брат” започва да наднича не само под юргана, но да ви бърка и в мозъка по всякакъв начин. Популярните телевизионни шоута с аналогично име са само опит да се отклони вниманието от действителността и да се осмее и омаловажи “теорията на конспирацията” /една любима формула на дегенератите/! Последиците от това манипулиране и злоупотреба с личните данни трудно могат да бъдат предвидени дори от специалистите. Освен Оруел , пръв беше обхванат от основателен страх бащата на кибернетиката Норбърт Винер и някои други изтъкнати учени и на изток и на запад. Те бяха сериозно разтревожени от ставащото с науката и техниката, които бяха впрегнати да работят за тъмните сили.

Наскоро стана ясно , че през 2007-2008 г. България ще започне да издава паспорти, в които освен дигитална снимка и микрочип ще бъдат вградени и биометрични данни /пръстови отпечатъци, овал на лицето, ръст, тегло, кръвна група, ДНК маркери и др.; общо 52 биометрични елемента/. Вероятно в безконтактния чип /за четене от разстояние!/ на документите ще се съдържа / и непрекъснато допълва/ и друга поверителна информация за лицето /етническа принадлежност, изповядвана религия, политически убеждения, членство в профсъюзи и неправителствени организации, съдебно досие, сексуална ориентация, банкови сметки, застраховки, здравословно състояние [медицинско досие], притежавани имоти, както и всевъзможни компромати за разработка!/. Все още не е ясно по какъв начин ще бъде въвеждана тази информация и кой ще има право да я чете; дали това въобще е законно /според нас е грубо нарушение на Конституцията на РБ/ и кой и на какво ниво го е решил вместо нас?!?......

Приетият през 2000 г. Закон за защита на личните данни /ЗЗЛД/ е още една “врата у поле” и с нищо не гарантира сигурността на гражданите; напротив – улеснява манипулирането и заробването им. Тогавашен главен преговарящ с ЕС, включително и по въпросите за личните данни беше лицето Александър Божков /по майка Бакиш/ - човек, който отдавна би трябвало да е в затвора! През 2005 г. тихомълком бяха приети от Народното събрание промени в този закон /ЗЗЛД/, които са направо опасни за населението. Има например вмъкнат текст, че забраните за разкриване на информация не важат, ако тя се използва за “задачи, свързани с обществения интерес”, но не е уточнено кои са тези случаи! Тези диктаторски директиви идват направо от ЕС и следват безропотно моделите и законите от “Шенген” и “Маастрихт”, където обичайното юридическо право е грубо потъпкано с наличието на неясни и секретни клаузи /тълкувани кой както му е изгодно!/ в договореностите.

В контекста на казаното тук , отново става актуална темата за досиетата, но в един друг смисъл, много по-страшен и опасен отпреди. Очевидно, с въвеждането на новите документи за самоличност в България, от 2000 година насам вече всички българи имат полицейски и всякакви други секретни досиета, без дори да знаят за това. На всичкото отгоре хората трябва да мъкнат тези невидими досиета навсякъде със себе си /в личните си документи без да могат да прочетат написаното/, маркирани и жигосани подобно на добитък /гои/ за заколение!....Ха сега идете да си намерите свястна работа, да се оплаквате от правителството и мафията с “белите якички”, да теглите заем или да пътувате в чужбина.

Още през 2004 г. се очакваше ЕС да приеме обща директива за паспортите и личните карти свързано с въвеждането на биометричните данни в тях. Европа бързаше, защото САЩ заплашиха, че в края на 2005 г. ще прекратят безвизовото влизане на гражданите им ако нямат паспорти с биометрични данни. Директивата ще бъде валидна и за България от 1 януари 2007 г. При въвеждането у нас на визите със снимки /за първи път в света!/ още през 2001 г. е показателно, че много активно в процеса участвуваше тогавашния външен министър лицето Соломон Паси /според публикации в пресата бивш агент на ДС и масон/, както и някои други хора от правителството на НДСВ/ДПС от небългарски произход и агенти на чужди държави! Бившите зам. министри на МВР Бойко Коцев и Румен Стоилов споменаха в пресата, “под сурдинка”, че имало някакъв дебат за вграждане на биометричните данни в документите за самоличност. Очевидно е обаче, че този “дебат” е бил само вътрешен, както е очевидно, че заповедите за новите документи идват отвън /даже не е ясно дали от ЕС ?!?/, а истинските цели остават скрити и неясни за обществото. Темата просто не се дискутира и сякаш няма никакъв проблем.

Тази полицейщина, целяща да превърне ЕС във федерална супердържава /тип тоталитарна диктатура/ подобно на САЩ не е от вчера. След като през 1957 г. в Рим беше създадена ЕИО /Европейска икономическа общност/ присъединявайки 15 държави; нещата се задълбочиха когато през февруари 1992 г. в гр. Маастрихт, Холандия беше подписано прословутото съглашение и ЕИО беше преобразувано в Европейски съюз /ЕС/. Показателно е , че дълго време клаузите на съглашението бяха държани в тайна от обществеността, а и до сега някои от тях са секретни. Гръцкият министър на правосъдието Евангелос Янопулос през 1992 г. каза следното за всички съглашения от типа “Маастрихт”, “Шенген” и др.:”Тези съглашения и съпътстващите ги международни споразумения се знае откъде започват, но никой не знае техния курс, нито техния край”.

Като най-голямо престъпление вследствие на тези тайни съглашения бяха натрапените промени в националните конституции в частта за международните договорености. В българската конституция тази промяна подло и противозаконно беше направена така: “Чл.5 /4/ Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат”.

Приемайки това безумие, от депутатите беше извършено най-голямото предателство спрямо българския народ и беше накърнен и ограничен недопустимо суверенитета на България. Сега по закон европейското юридическо право прехвърля и надминава всеки български държавен закон и конституция! При това , забележете това важи и за още неприети закони и съглашения, което е абсолютен правен парадокс. Наясно ли сме обаче какви ще са последствията за нашата свобода и сигурност? Преждевременното прехвърляне на властта от националните органи на международни, при неясни правила и принципи крие в себе си огромни опасности. Не случайно до момента Европейската конституция все още не е приета и гласувана / в някои страни членове на ЕС направо е отхвърлена!/ поради отказа на демократичната общественост да се подчини на този глобалистки диктат. Тъмните сили обаче продължават да работят усърдно по предначертаните си тайни програми и да осъществяват постепенно /използвайки принципа на “сварената жаба”/ престъпните си цели.

След въвеждането на новите документи за самоличност с микрочип, маркиране на колите с такъв /със система за проследяване GPS/, експериментиране с психогенератори и нерволингвистично програмиране /включително и влагането на скрити кадри по телевизия, кино и DVD/ идват нови методи за зомбиране на хората. Следващата стъпка на глобалистите е да убеждават населението, че най-добрият вариант е да се мине на безпарична електронна система за разплащания /след като доларът очевидно се срива/ , в която вече няма да се използват кредитни карти , а микрочип имплантиран подкожно на ръката или челото на индивида /”....И той [Звяра] ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободници и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му [666]”, “Откровение”, гл.13/. Това ще се направи за улеснение на тези, които се страхуват да не си загубят картата или да не бъдат окрадени. Микрочипът с големина на оризово зърно ще позволява чрез сателит /GPS/ да се локализира с точност до метри индивида /евентуално ако се загуби или е отвлечен/ за да може по-лесно да бъде открит. Това , което не се споменава обаче е, че в микрочипа ще се съдържат и пълни данни за лицето и той също ще може да въздейства чрез хипоталамуса директно на мозъка на човека, може би за да го “лекуват” от разстояние. Схващате нали?!?.....

Чиповете за имплантиране са разработени от американски и израелски фирми и с тях вече са правени мащабни експерименти върху хора и животни. В САЩ са прилагани върху затворници , а в Швеция върху 6000 доброволци. Уж за медицински цели вече е обявено, че учените експериментатори са успели да установят връзката чип-мозък, чрез директно въздействие на невроните. Оттук до безмозъчните биороботи управлявани с клавиши има само една крачка! Сега разбираме колко прав беше Джордж Оруел в своите прогнози преди повече от половин век.

Още през 1974 г. на специална среща на страните от Общия пазар /сега ЕС/, техният съветник и учен д-р Хенрих Елдеман /с еврейски произход/, официално открива гигантски суперкомпютър с името “Звяра”, който има възможността безпогрешно да сложи номер на всеки човек в Европа и по света. Компютърът е част от “Шенгенската” система за контрол, но него кой го контролира не се знае; може само да се предполага и дали името му е случайно. Към днешна дата компютрите от този тип са суперусъвършенствани /от ново поколение/ и представляват едно “тихо оръжие за водене на безшумни войни”. За тези антихуманни методи на дегенератите писа навремето Бил Купър на базата на секретни документи разработвани от службите. Фактите , които той изнесе бяха ужасяващи. Обществото, в това число и българското трябва да знае какви престъпления се извършват срещу него и да се взимат незабавно ответни мерки те да се пресекат и виновниците да бъдат наказани! Само така ще запазим своя суверенитет и свещена свобода, която е извоювана с кръвта на дедите ни, а също и ще съхраним своето достойнство като християни!

(публикувано във в. "Атака", 2006 г.)

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...