Отиди на
Форум "Наука"

Boiko Borisov - agent na BSP


Recommended Posts

  • Потребител

MNOGO SE IZVINQVAM 4E PI6A NA LATINICA NO SAM V NQKAKAV ZABUTAN KLUB V CAREVO , I SE PRIBIRIM SLED 10-TINA DNI V SOFIQ :( OBE6TAVAM PYRVATA MI RAOTA KATO SE VYRNA 6TE BYDE DA GO OPRAVQ :vertag:

Kakvo pravi BSP ot godini na sam , vadi nqkoi ot tehnite i toi tvardo se obqvqvq protiv komunistite i se obqvqva za centrist . Sega slu4aqt e sy6tiqt s Boiko Borisov

Toi tvyrdo se obqvqva sre6tu komunistite daje moje i da potkrepi desnite NO NE GO NAPRAVI . Posle obvinqva Kostov za pove4eto ne6ta . Syzdava si imidj kato kmet na Sofiq kato obvinqva nqkoi Ob6tinski firmi vodeni ot mafioti no i te sa ot Komunisti4eskiqt svqt i prosto sega izgyrmqha drebni agneta v golqmoto SOCIALISTI4ESKO STADO , i opravq ulicite za da kaje "gledaite kakav idiot be6e Sofianski" .

Suzdava svoq partiq koqto 6te byde systavena 100% ot mafiotski i komunisti4eski hora. Bylgarite 6te glasuvat za nego vav izborite za evro komisiq i toi 6te se prisyedini kam KOALICIQ ZA BYLGARIQ

Tova ne vi li napomnq za Simeon , toi sy6to napravi mafiotska partiq sastavena ot komunisti4eski sin4eta .

A neka si pripomnim i kakav be6e Borisov predi 98 godina . Be6e OHRANA NA TODOR JIVKOV . Se6tate se 4e za bodigardove ne se izbirat slu4aini .

Moje bi 6te kajete v negova za6tita 4e ba6ta mu e bil usyden na smyrt ot Naoden syd . Ami i Simeon be6e progonen ot Bylgariq zaradi komunqgite ama sega i toi e ot tqh ;)

P.S. Molq ne go triite vednaga 6tom se vyrna v Sofiq 6te go upravq

P.S.2. Za6toto sam v net-klub sigurno nqma da moga da u4astvam aktivno v razgovori

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Хм, аз имам зад себе си едно примитивно политическо минало.

Винаги съм се учудвал на неспирният хъс на народа.

Кой бил агент на БСП, кой на БКП. Кой на СДС. А дали някой не е и на ЦРУ?

И всички се хранят от това. Щом някой е "агент", значи е лош, трябва да го обесим, аутодафе за него.

Тук следва да питам и що е то агент.

Хайде, аз най - чистосърдечно ще си призная.

Бил съм член на БСП, партиен секретар и други постове, дори имам зад гърба си успешни инициативи.

Сега в днешната ми месторабота аз агент на БСП ли съм? Че ми е интересно да науча.

Е та може и да съм бил проста и глупава пионка и затова да не са ме посветили като агент...

Вместо да се гледа кой какво върши, какво взема и какво дава, всеки гледа къде е бил, с коя се е е..л, в комсомола членувал ли е като е бил ученик. Никога няма да мога да влезна в разбирателство с обществената психология - вероятно просто аз не съм нормален.

Ту ке мястото да кажа, че аз съм твърдо против Бойката. Той е Мен и се святка на джурналистите, но всъщност май разчисти едни силови групировки само за да сложи други. Моето впечатление е че по негово време мутрите станаха по - силни, и то няма много за чудене. На запад го викат колегиалност.

Всички лелички го обичат, значи има политически талант.

Към БСП съм по - скоро неутрален. Пари там се правят, както и във всяка партия, но не от кражби и не от агенти. Поне докъдето аз съм видял.

Всъщност причината е проста, май...

Българинът обича да намира виновен за собствената си несрета. Да обвини някой и да го осъди по лесния начин.

Бил той номенклатура, агентура, прокуратура или каквато още щете да тура.

А за работа или за собствената си вина не помисля. Ако наплюе някого, това ще оправи бъдещето. Да ухапем всичките "агенти" един по един по гъза и те ще престанат да смучат България, ще прокапе мед и масло.

Дачо, сорка бате, но според мен темата ти не отговаря на нивото на тоя форум не само защото е на латиница.

И плаче за заключване.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Грозна темичка... и аз не толерирам теми на съвременно политическа тематика особено придружени със солидно количество плюнки, но в този раздел по принцип е позволено да се коментират и няма точно установени забрани за това. Сърбят ме пръстите да я затворя, но първо ще има кратка консултация ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Бе той тоя сайт си има модератори, но на мен ми се струва, че заключването и повикът за "ниво" са патент на други сайтове. :vertag:

Тука досега не съм видял един участник да не е на ниво.

А по темата - qiu bono, qui bono, qui bono. Не е като да не се случват тия работи, за които пише Дачо в нашта политическа действителност. Майката му е да се покрие по-голямата част от политическото пространство с подставени лица...

Сега за конкретния случай не знам, пък и ми писна от тия всичките вкупом. Обаче, Дзвер, да ти кажа, че "агент" не следва автоматично от бивш или настоящ партиен секретар. Това не е задължително да е лошо, казвам го кат добре запознато с диалектиката и многозначността на нещата субект. Виж, активната политика и резултатите от нея - туй едруго нещо .....

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

КГ, сега ще спя спокойно :) Все пак се оказва, че не съм агент.

Специално за всички членове. Посредством онлайн конвертор превеждам на кирилица цялата истина.

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ чЕ ПИшА НА ЛАТИНИЦА НО САМ В НЯКАКАВ ЗАБУТАН КЛУБ В ЦАРЕВО , И СЕ ПРИБИРИМ СЛЕД 10-ТИНА ДНИ В СОФИЯ ОБЕЩАВАМ ПЪРВАТА МИ РАОТА КАТО СЕ ВЪРНА ЩЕ БЪДЕ ДА ГО ОПРАВЯ

Какво прави БСП от години на сам , вади някои от техните и тои твардо се обявявя против комунистите и се обявява за центрист . Сега случаят е същият с Боико Борисов

Тои твърдо се обявява срещу комунистите даже може и да поткрепи десните НО НЕ ГО НАПРАВИ . После обвинява Костов за повечето неща . Създава си имидж като кмет на София като обвинява някои Общински фирми водени от мафиоти но и те са от Комунистическият свят и просто сега изгърмяха дребни агнета в голямото СОЦИАЛИСТИчЕСКО СТАДО , и оправя улиците за да каже "гледаите какав идиот беше Софиански" .

Суздава своя партия която ще бъде съставена 100% от мафиотски и комунистически хора. Българите ще гласуват за него вав изборите за евро комисия и тои ще се присъедини кам КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

Това не ви ли напомня за Симеон , тои също направи мафиотска партия саставена от комунистически синчета .

А нека си припомним и какав беше Борисов преди 98 година . Беше ОХРАНА НА ТОДОР ЖИВКОВ . Сещате се че за бодигардове не се избират случаини .

Може би ще кажете в негова защита че баща му е бил усъден на смърт от Наоден съд . Ами и Симеон беше прогонен от България заради комунягите ама сега и тои е от тях

П.С. Моля не го триите веднага щом се върна в София ще го управя

П.С.2. Защото сам в нет-клуб сигурно няма да мога да участвам активно в разговори

Понеже не подкрепил "ДЕСНИТЕ" е комунист.

Комунист е Иван Костов. Партиец и преподавател по комунизъм в университета.

Както и много други десняци, но тях няма кой да ги обвини.

БСП прави от години следното нещо:

Вади кандидат като независим и го подкрепя.

Причината? Законът не допускаше повече от два поредни политически мандата. Пък и се оказва, че в българия победителят е партията на негласуващите.

Въобще е щуро да говорим на тая тема. Като изключим емоционалната безсмислица на изложената позиция, мога само да добавя, че политическите пристрастия са храна за маймуни. Това са остаряващи хватки, за да привлича политическият елит интереса на хората върху себе си.

В един аспект сте прав, но много грешно го тълкувате.

Те са едно цяло. Така е. Заедно стопанисват от дискотеки до предприятия. Едни на други си дават. Лично съм бил свидетел, че всъщност неофициално, но реално си помагат.

Но това не е защото са комунисти или баптисти.

Това е, защото въртят пари в политиката и имат полза да ги въртят заедно. Пред камерите се плюят, но инае хич не им пука. Вчера са били комунисти, утре ако трябва ще са свидетели на Йехова. Но не са нито едното от двете, просто са егоисти, свикнали да живеят на чужд груб и да хранят хората с убеждения. Поне на сриозните играчи. Хем те отвличат от реалните проблеми, хем необезпокоявано въртят например безмитен внос и т.н. хем накрая жънат и плитически позитиви и който и да спечели, все ще е някой от тях.

Само едно не разбирам, уважаеми антикомунисти. Против какво ревете? Че тоя режим вие си го избрахте и вие се най - върлите им радетели. Какво се очакваше? Като дойде "демокрацията"(на гърба на бялата лястовица) всеки, който се е омазал да вземе и да раздаде всичко на народа?

Всичко, което се постига с такива неовладани предубеждения е разединение.

Мисля, че не се нуждае от повече коментар. Сорка, че човекът е писал, че няма да отговори - затова, ако темата няма да се заключи, аз мисля да я откажа вече :) Ако ти имаш какво да добавиш, КГ, заповядай

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Tъ-ъй. Наистина не ми се говори за явлението българска днешна политика, но две-тридуми ще кажа.

1/ Викаш му на този и онзи комунист. Това в твоята преценка с положителен или с отрицателн знак е?

2/ Викаш му така, че бил преподавател по комунизъм. Първо, не е бил и второ, и да е бил чудо голямо, точно както и ти като си бил, нищо лошо. Ама бил член на БКП. Че то що народ беше......

Номерът е КОЙ КАКВО ПРАВИ СЛЕД 1989. Проста работа.

Вторият номер е КАКВА ВРЕДА СИ НАНЕСЪЛ ПРЕДИ 1989 Г. Останалото са глупости, по простата причина, че системата не предоставяше избор. Дай сега да изтрепем цяла Германия, че я управлявал Хитлер или цяла България, че била комунистическа.

Другата проста работа е, че да, днес много хора са в кюпа на мафията. Но ВСЕ НЯКОЙ НЕ Е. Политиката, колкото и да е оцапана, е относително самостоятелна дейност по същността си, не може цялата да е под влияние.

Тия мантри "всички са маскари" и "разединяват народа" /когато опонират на нещо/ разказаха играта на политическия процес в България през 90-тте, не без участието на високоинтелигентния български средностатистически избирател, но вече са изтъркани като грамофонна плоча.

Айде стига наистина, че прав ще е Warlorda да я затвори, за резил :w00t: .

А иначе атворът на темата се интересува от политика и поставя въпроси, нищо лошо.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...