Отиди на
Форум "Наука"

За кухите глави и 'високите микровълонви честоти на ХААРП в комбинация с кемтрейлите'


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Чудех се къде да го пусна това шедьовърче на постнеандерталската мисъл... Ама нали уж това е разделът за паранауки, така че и този шизоиден пасквил ще хване дикиш тук:

Поразрових се да видя дали точно високите микровълонви честоти на ХААРП в комбинация с кемтрейлите правят едрите парчета при градушката - да, така е, защото днес беше 3-тия ден от както имам усещането, че ни пекат в микровълнова печка...!!! Дори споменах наскоро, че след потопите от дъждовете започват да ни пекат...да, пекат ни като пилета на грил в микровълнова печка !!! По-долу можете да видите защо сте чувствали по странен начин, защо сте имали проблеми със сърцето и мускулите и т.н., и т.н.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Пекат ни като...йоносферата, Земята и нейните обитатели продължително се бомбардират с високочестотни микровълни.
---------------------------------
Напоследък все по-полулярно (в лошият смисъл на думата) става явлението chemtrails, което буквално се превежда като “химически следи”, но според мен не е много благозвучно, затова нека го наричаме “следите в небето”.

Малко предистория и цел - Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан “Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове.

По време на войната в Сърбия очевидци разказват как черни облаци буквално се материализирали от синьото небе и само след минути започвала буря с невиждани гръмотевици и градушка, колкото кокоше яйце. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата. Озоновата дупка, както и глобалното затопляне, са също тяхно дело. Това е така да се каже екологичен тероризъм. Извършен от Илюминати.

Изсипването на тонове специални вещества от самолети, модифицира атмосферата, като я превръща в силно заредена електрическо-проводима плазма употребима (полезна) за военни проекти. Въздухът които дишаме е препълнен с азбесто-синтетични фибри и токсични материали, бариеви соли, алуминий, и според някои слухове радиоактивен торий. Тези материали играят ролята на елекролити за повишаването на електропроводимостта на военните радари и радио вълните. Отровни от части, с доказано наличие на арсеник и с доказано подтискане на имунната система.

Атмосфернят барий отслабва мускулатурата, включително и тази на сърцето. Погълнатият алуминий отива директно в мозъка и специалистите-медици потвърждават, че той окислява мозъчната тъкан, което води до алцхаймеровите нервни заплитания. Радиоактивният торий е познат като причинител на левкимия и други видове рак. Само малък процент от военните атмосферни проекти и модификации са видими и очебийни. Това, което не виждаме е също еднакво опасно. Йоносферата, Земята и нейните обитатели продължително се бомбардират с високочестотни микровълни. Те са използвани за манипулиране на атмосферата, метеорологични изменения, събиране на информация както и производство на тектонични оръжия (изкуствено създаване на земетресения).

Независимият изследовател на Chemtrails (Химичните следи в небето) Clifford Carnicom потвърждава, че ние непрекъснато и всекидневно сме облъчвани и с ужасяващо ниски електро-магнитни честоти пулсиращи с разновидности около 4 херца – честоти, които дълбоко увреждат човешката биология и менталното функциониране. Съществуват добре документирани биологически компоненти за непрекъснато нарастване на атмосферното (следи се атмосферата на всяка нация и регион) скрито "ваксиниране" на вируси и зарази в тези райони, със специално създадени системи. Заразяване с вируси, бактерии, гъбички, микроплазма, изсушени кръвни клетки и екзотични "маркери" които предизвикват съответни реакции в човешкият, животинският и растителният организми. Също изкуствено предизвикване на алергии чрез генно-модифицирани гъбични форми, които мутирайки, често могат и да се превърнат в опасни и смъртоносни вируси.

Какво представляват и каква е скритата им цел? - следите могат да се появяват навсякъде – над цяла Европа, САЩ, Канада, дори над Тихият океан. Искам да ви уверя, че те не са измислица, нито пък плод на украсени наблюдения. Снимковият и видео материал (който е твърде голям, за да бъде прикачен, но който има желание, ще му бъде пратен на пощата. Представлява заснето минаване на самолет, който пуска химически следи, които после се превръщат в облаци, на забързан кадър, защото процесът е дълъг...) ще ви докажат това. И така - как действат и защо се правят химичните следи от самолеите. Когато елитът иска да предизвика буря, заметресние, наводнение или рязки климатични промени (всички тях ги наблюдаваме вече доста начесто Sad), те пускат HAARP (на схемата долу, можете да видите точният метод, по който това се извършва).

Пускат и самолет, който да разпръсне тези субстанции във въздуха. Те действат като един вид “огледало”, които по-точно насочват влиянието на HAARP в точното място. Всичко е ставало досега и без тези химични “огледала”, но доколкото разбирам, методът е сравнително нов (появява се през 1999 година ако си спомням правилно) и повишава процента на ефективност на HAARP, а оттам и на желаният краен резултат. Първоначално хората били силно смутени от ставащото. Те наблюдавали самолетите, които минават и следите оставяни от тях. Изглеждали като нормален пушек оставян от самолетното гориво.

След малко обаче, вместо да се разсеят, те ставали все по-големи и по-големи. Превръщали се в облак, а по-късно направо (да го кажем) в пелена, която покрива небето. Долу можете да видите сателитна снимка на пелена образувана от самолет над Германия. Става въпрос за нещо много сериозно по мащаб. Нещо, което не може да бъде пренебрегнато. Има и други видове chemetrails.

Има такива, които са като мрежа (в буквалния смисъл на думата - виж картинките по-долу). Ако не наблюдаваме явлението от самото начало, спокойно бихме могли да кажем, че това, което виждаме, е обикновен облак. За жалост това не е нищо друго, освен поредният смъртоносен пъклен план на елита. Може да се използва и с цел mind control. По местата, над които е наблюдавано явлението се наблюдава еуфория, необичайна радост и задовленост. Т.е. – хората не изглеждат много “мислещи”, а по-скоро реагиращи на нещо. На някакво вмешателство. Всичко е с цел по-лесен контрол.

В същото време може да се случва нещо важно в общочовешки смисъл и точно по този начин то се прикрива. Хората просто не обръщат внимание, защото са щастливи и просто “не са тук”...
Доста често chemetrails, се използват и без HAARP. Когато “играят” самостоятелно те имат друга функция. Да разпространяват зарази, болести, епидемии и да отслабват енергийният баланс на човека. Това осигурява няколко “плюса” на елита.

Първо - хората стават по-нещастни. Страх ги е. Знаем кои форми на живот се хранят с тези енергии. Второ – хората се разболяват. На енергийно и физическо ниво. Оттам печелят фармацевтични компании. Знам, че няма нужда да споменавам кой притежава фармацевтиката и че тя е най-печелившата “законна” индустрия. Така чрез тези химични следи в небето и HAARP, методите на mind control-а се увеличават с още един. Ставаме свидетели на все по-зловещи планове за контрол над човечеството по най-мерзки начини, извършено от хора без всякакъв морал и вяра в доброто. Единственото, което остава е да се борим. По правилният начин.

parallelreality-bg.com


особено това осмисли вечерта:

Атмосфернят барий отслабва мускулатурата, включително и тази на сърцето. Погълнатият алуминий отива директно в мозъка и специалистите-медици потвърждават, че той окислява мозъчната тъкан, което води до алцхаймеровите нервни заплитания. Радиоактивният торий е познат като причинител на левкимия и други видове рак. Само малък процент от военните атмосферни проекти и модификации са видими и очебийни. Това, което не виждаме е също еднакво опасно. Йоносферата, Земята и нейните обитатели продължително се бомбардират с високочестотни микровълни. Те са използвани за манипулиране на атмосферата, метеорологични изменения, събиране на информация както и производство на тектонични оръжия (изкуствено създаване на земетресения).

Редактирано от Last roman
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Аааааа такааааааа!

Така е, я. Топло му е станало на човека и задушно преди буря. Ми да! Нормално ли е това? Не! Значи са американците или руснаците, толкова е просто.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

пекат ни на микровълнова печка, друже!!!

Само това е вярно!

Животът се потребява във фон от ЕМП - трябва да е "средно" от слънце-греене, земна еманация и космически лъчи.

За да не създава "рязкост" - увеличена динамика на процесите, от които зависи и климата.

Високите честоти увеличават скоростта на обмен на информацията - засилват динамиката. Стават големи и малки отклонения, които са извън правилата на средното. :fool:

Човеци ... е причината!

...

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

изкуствено предизвикване на алергии чрез генно-модифицирани гъбични форми, които мутирайки, често могат и да се превърнат в опасни и смъртоносни вируси.

:grin:

Източник?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 седмици по-късно...
  • Потребител

пекат ни на микровълнова печка, друже!!!

Аз даже току що ся след задълбочен анализ стигнах до революционното откритие, че планетата Земя е микровълнова печка!

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...