Отиди на
Форум "Наука"

Форум "Българска наука" формира партия, печели изборите и съставя кабинет!


Recommended Posts

 • Потребител

Отчаяни от развитието на Б-я, форум БГН, решава да вземе нещата в собствените си ръце. Бързо се формират партийни структури, където най-голямо участие имаме - аз - десните, либералите и либерастите, Фружин - левите, псевдопатриотарите, бедните, не обичащите циганите, ангел - структорите на левите, смятащи, че сегашната лява партия не е баш лява, Глишев, протестиращите по всякакъв повод, разбира се Галахад, който има важна роля, да възпира и ако може да превербува, ДС агентите, ако не да ги унищожи, политически рабира се ;). Разчита се разбира се на местните кадри по вилаети. Софийския - имаме много, Русчукския - Михов, Плевен - Ресавки, Бургас - Дендро (Галахад е затрупан от бачкане), Търговище, активираме стоедин, Перник - алвата, Пловдив изкарваме на амбразурата ангел, ама Историк върши работата, да зареже там това дето е подкрепял. Бърбъна отговаря за наличие на бърбън или хайде ракия във всеки момент в която е нужна, където не успеем да съдадем структури, те преливат от съседните. Админите отказват участие, но подкрепят принципно. Пазиме Романа и Набора за после, кат вземем властта.

И взимаме я и формираме кабинет ;)!

Разбира се министър-председателите са двама (стария римски принцип ;)) Романа и Глишев (той за да не протестира ;). Сменят се всеки ден ;).

Заместници дал Господ, Галахад, Фружин и Набора.

Финансите са гадни, залагам на бушони от рода на Невси и....други такива бушони, кво да се прави, нямме читави финансисти във форума :(.

Външни работи, това е за Спандьо, той е за таз работа, а и трябва да му намерим бачкане!

Образование - тове таман за Глишев.

Правосъдие - Галахад не би го искал, остават Набора, или Дендро, или Ресавски, ама той по-добре ген. прокурор ;).

Отбрана, те тука Фружин ще се развихри. Хмм им и други, ама а сега така.

Икономика, туризъм и енергетика! Тук ще назним ники, и ще го чакаме да се издъни, ма може да не се издъни ;).

Труд и социална политика, Фружин определено!

Земеделие и храни - тук не виждам кой, трябва външен консултант, някой да се предложи?

Регионално развитие и технологии - това е ресора на Жоро!

Транспорт,информационни технологии, и съобщениния, нямаме кадри там, така, че Галахад да се заеме.

Околна среда и води - ангел разбира се ;).

Здравеопване! Много важен сектор и Романа трябва да се заеме с това.

Култура - Спандьо

Спорт, ми кой друг, освен аз ;).

Пприемат се и други алтернативи ;).

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Други алтернативи (правителство в сянка):

- Министерство на науката и образованието - ISTORIK (да, моя прескромност)

- Министерство на културата - Glishev

- Министерство на икономиката - Bridget (модератор на раздела по икономика)

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Земеделие и храни, ще го запазите за ДПС, понеже от време на време ще ви трябва тяхната подкрепа, нищо че правят заменки и секат горите. Ще трябва и някоя харизматична личност за пиар, връзки с общественоста или пропаганда :) Бойко ще ви дава мъдри съвети и ще обеснява, че ако не го слушате ще настане апокалипсис. Миков ще ви се присмива, докато не спечелите изборите, когато ще пусне неуморимите Корнелия и Мая. Последните ще ви захапят от първия ден. Първата задача ще бъде нещо належащо. Каквото и да е то, след дълго драпане и битки, ще стане ясно че никаква реформа не може да бъде фактически прекарана, през бариерата на бойкота, осъществен от кадрите-парашутисти, на миналите правителства. Междувременно КНСБ ще е направила вече десетина протеста, срещу реформата, която се мъчите да прекарате. Бойко и БСП я анатемосват, а ДПС заплашва да мине в техният лагер, ако не разрешите дърводобив в някой резерват. Бюрека, ще изкара документи, че сте резервни кадри и дълбока резерва на БКП и ДС от 56-та година, които документи ще са подкрепени от записи и снимки (предоставени от Яне Янев) на които се вижда Глишев в пияна прегръдка с Доган и Местан. Така, започва новия цирк. Стои въпросът, какво следва? Ще започне ли кадрова промяна или ще опитате да плувате още малко срещу течението?

П.с. Понеже не сте се сетили за моята скромна милост и няма значими постове за мен, ставам независим и фактически минавам в опозиция :)

Редактирано от В.Павлов
Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Митак, само си вкарваш беля в гащите. Нали се сещаш, че първият ми декрет ще е за съдаването на Балканска Римска Империя /БРИ/, която веднага ще предяви претенции към повечето европейски и близкоизточни държави /От Шотландия до Ирак и от Белгия до Алжир - римляните сме нашир/. :elvis:


Иначе викам близнаците админи да ги направим президент и вицепрезидент - тъкмо ще си прехвърлят топката, ако някой се омаскари с изказване;)

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Романе след подобен акт Бойко веднага иска оставката ти с прословутата фраза: "Притеснявам се Романа да не обяви война на някой" :)

Редактирано от В.Павлов
Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

По това време Бойко ще е по-притеснен от факта, че копае в урановите мини край Сливен, барабар с разни други тарикати от последните 20-тина години.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

И взимаме я и формираме кабинет ;)!

Да бъде ! .......аз си харесах Морска администрация че ми е на чалъм, и ви обещавам калкан за всеки Никулден :secret:

Редактирано от JImBeam
Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Хм доста безпринципна коалиция ми се види бъдещия БГН кабинет - тъкмо като за България. Ама човек да го нема онлайн няколко часа и вече разпределили и разграбили всичките постове! :mad:

Я сформирайте някое ново безсмислено министерство от връзкари-драпнитопковци да го оглавя и да пополитикствувам малко и аз :)

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Даам, за админите мислех такво нещо, ама първо трябва да сменим президента, ма нищо ще му спретнем импийчмънт. И те на . Лорде, тебе те мислех, ма те забравих накрая ;(. Фружин ще сдаде Министерството на Войната, и без това има много, ти си баш за там! Внимавай със сделките с оръжие (ного много не вярвай на премиерите, че с гладиуси и пачи пера ще възстановим БГ на трите планети) и ако ще се побратимяваме със сърбите веднага ще стана опозиция ;).

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Лорда ще го правим министър на младежта и спорта:)))

Митак, ти ще си без портфейл, за да няма фейл:))))

Редактирано от Last roman
Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Еееее, забравихте КГ, да вземем да го турнем за шеф на КГБ, че и без това ми навява такива асоциации

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

КГ ще е говорител на правителството. Бива го да внушава неподправен оптимизъм и мотивация.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Лорда ще го правим министър на младежта и спорта :)))

Митак, ти ще си без портфейл, за да няма фейл :))))

Брей! Таман да направя Левски Шампион и взеха, че ме уволниха! Ма нищо де, като съм без портфейл, ма Министър ще мога да си вра гагата навсякъде, пък за пачките портфейл не ми требе ;).

Еееее, забравихте КГ, да вземем да го турнем за шеф на КГБ, че и без това ми навява такива асоциации

Набора за Правосъдието го гласех, Ресавски главен Прокурор, дендро, главен съдия или там как се нарича ;).

КГ ще е говорител на правителството. Бива го да внушава неподправен оптимизъм и мотивация.

Да по съвместителство може ;).

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Направихте такова преразпределение на властите, че ако имаше как, дори диадохите на Александър Велики щяха да ви завидят... Прощавайте, за момент духът от бутилката ме пренесе от Пруса в Опсикий, та чак във Вавилон през 323 г. пр. Христа ;)

Глишев е фашизоид, и то дърт фашизоид! Трябва да му измислите ново досие или да го елиминирате елегантно, когато се утвърдите на власт. Тогава вече ще бъде ненужен. За целта, Романа и КГБ-то трябва да създадат черна каса при тайните служби, та поглеж ролките на кънките на Глишеций отказали и той (един ден случайно) се размазал в паметника на СА, пукнал ребро, размислил, а след това решил да не се занимава повече с политика. За него би било най-добре да напише към 4-5 000 странична монография за византийската икономика и налозите на населението в ИРИ.

На мен ми дайте Главното интенданство при армията, или пък ме направете оберпрокурор към Църквата, та с Мартин Карбовски да я изчистим от хомосексуалистите ...

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Айде поне неам нерви и за това, от мене да мине - оставям ти го спорта да си уреждаш както искаш мачовете ;) таз кочина наречена Министерство на Отбраната обаче за да я оправя ще са ми нужни доста финанси. Каквито няма да получа ако мин. на Икономиката е Невски, щото той веднага ще предложи за по-икономично направо да разпуснем цялото МО и да се разберем турците или гърците да ни пазят.

За щастие обаче той неблагоразумно самонапусна непосредствено преди да започнем да редим новият кабинет, така че спокойно мога да заема и неговото място докато му намерим удачен заместник ;)

И след като глобя, уволня, осъдя и разстрелям около 90% от личния състав на министерството за бездействие, корупция и финансови манипулации и направя и същото с пагонестите дришльовци дето разпродадоха МО ще имам предостатъчно средства да го посъживя :)

Като начало започвам да поръчвам ескадрили от ПАК-ФА, тъкмо руснаците ще са ми благодарни че има откъде да вземат пари за пускането му в серийно производство и ще дадат и бонуси ;)

танковите бригади ще ги попълним с Леопард-и и Т-95-ци. В никнещите като гъби след дъжд оръжейни заводи и ракети ще се произвеждат, айде до среден обсег - максимум до Анкара и Атина.

Ще възстановим подводния флот, фрегатите Вилинген няма да бързаме да ги пращаме за скрап, но ще се помисли за по-адекватно и съвременно решение.

Със солидна част от бюджета на МО ще се финансира киноиндустрията за ежегодни военни кинопродукции - като в Русия за всеки 9 май, както и Китай започна или както бившите югославци, само че нашите ше са по-яки и реалистични ;).

Излизаме от НАТО, изритваме американците от Безмер и Бургас директно в морето.

Пъпчивите напушени тийнове, разбира се, от дискотечките директно ще бъдат вкарани в поделенията за по 2 г. служба. Непрекъснати патрули по всички граници, стрелящи на месо по подскачащи из храстите сирийци и африканци.

На първо време е това, по-нататък - според ситуацията. И така до края на петилетката, когато без съмнение хората ще се тълпят (под строй) пред урните да гласуват за нас :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Направихте такова преразпределение на властите, че ако имаше как, дори диадохите на Александър Велики щяха да ви завидят... Прощавайте, за момент духът от бутилката ме пренесе от Пруса в Опсикий, та чак във Вавилон през 323 г. пр. Христа ;)

Глишев е фашизоид, и то дърт фашизоид! Трябва да му измислите ново досие или да го елиминирате елегантно, когато се утвърдите на власт. Тогава вече ще бъде ненужен. За целта, Романа и КГБ-то трябва да създадат черна каса при тайните служби, та поглеж ролките на кънките на Глишеций отказали и той (един ден случайно) се размазал в паметника на СА, пукнал ребро, размислил, а след това решил да не се занимава повече с политика. За него би било най-добре да напише към 4-5 000 странична монография за византийската икономика и налозите на населението в ИРИ.

На мен ми дайте Главното интенданство при армията, или пък ме направете оберпрокурор към Църквата, та с Мартин Карбовски да я изчистим от хомосексуалистите ...

Ти немой така! Глишев ще е във влстта, за да не протестира с/у нея. Тайните служби са към Галахад, не замесвай Премиера и КГБ-то. А черната каса е при мен, не случайно съм си харесал спорта. Коко Динев ще бъде заточен на о-в св. Анастасия, кто ще има свиждане веднъж месечно с различна пайнерка.

А за интендантството рабери се с Лорда, гледам яки реформи се замислят в БА-я, тка че бачкане ще има ;)!

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Отчаяни от развитието на Б-я, форум БГН, решава да вземе нещата в собствените си ръце.

.........................

Външни работи, това е за Спандьо, той е за таз работа, а и трябва да му намерим бачкане!

..............

Култура - Спандьо

Абе чак толкова не съм отчаян. Обаче ще си запазя правото да си задържа външната политика, а на Алвата с удоволствие преостъпвам културното министерство. :happy:

Митак, само си вкарваш беля в гащите. Нали се сещаш, че първият ми декрет ще е за съдаването на Балканска Римска Империя /БРИ/... ;)

От БРИ до БРИКС е само една крачка... :harhar:

Напрамо да те гласим за вице на Путин или за генерал-губернатор на Задунайская. :harhar:

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Алвата ще го цаним дисидент и да води шоу по ТВ 7 за борба с алкохолната напаст.:)))

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Земеделие и храни, ще го запазите за ДПС........

П.с. Понеже не сте се сетили за моята скромна милост и няма значими постове за мен, ставам независим и фактически минавам в опозиция :)

Ресора ще го дадем на Stinka (Rom). Той е ром толкова, колкото съм аз, но след като му е такъв прякорът тук, огря го земеделието.

Ти ако искаш пък вземи екологията. Да ти запушим устата на опозицията с тлъст корупционно-потенциален кокал.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Ресора ще го дадем на Stinka (Rom). Той е ром толкова, колкото съм аз, но след като му е такъв прякорът тук, огря го земеделието.

Ти ако искаш пък вземи екологията. Да ти запушим устата на опозицията с тлъст корупционно-потенциален кокал.

Тешек!

Аз си мислех, че ще го играя Георги Жеков по някоя кабеларка ама и Нихат Кабил става, в името на родината и вярата давам!

А на теб ти се пада Булбанк или Всяка Неделя, което си избереш, но неможе и двете!

Редактирано от stinka (Rom)
Link to comment
Share on other sites

 • Потребители

Какво обаче се случва с форум БГН докато нашите държавни мъже от екипа „оправят” държавата. Форумът е оставен на произвола и ето какво става:

В историческия раздел д-р Войников си регистрира 5-6 профила и започва кръстосан огън срещу проф. Добрев за произхода на прабългарите, до момента в който във форума не цъфва Спароток, който превръща раздела в собствен блог и доказва, че българите са потомци на неолитното население на Балканите на възраст 6 хил. г. Тези претенции обаче предизвикват възмущението на бюрмовците, които твърдят, че македонците са най-стария народ на Балканите, започва остро противоборство последвало от дипломатически скандал.

Раздел Археология се превръща в интернет клуб на иманяри, които търгуват с антики, а в раздел Нумизматика се организират покупко-продажби на монети.

В раздел Физика се доказва, че Айнщайн е най-глупавият човек във Вселената, а в раздел Астономия Люмиер прави хороскопи.

Раздел Химия е окупиран от клон на Ал-Кайда който публикува рецепти за правене на бомби.

В раздел Биология еволюционната теория е разгромена от креационистите, в раздел Медицина е царството на лекуването от разстояние и на хомеопатията, в раздел Гъбно Царство се продават халюценогенни гъби, а в раздел Сексология се публикуват обяви за масажи.

В раздел Религии нови пророци поставят началото на няколко нови религии.

Link to comment
Share on other sites

 • Потребител

Лелей, Елемаг аз се вързах, прочитайки първия абзац и до средата на втория ;). Серионо, че се случва сега ;).

А сега господа другари, кадрувайте, кадрувайте. Има толко места да се заемат, шеф на митниците, БНБ, главен секретар на МВР, посланници - Спандьо. Министрите да се захващат за работа и да пишат какво обещават да извършат и какво никога не биха допуснали. Е го Лорда даже беше забравен в началото, а веднага реагира. Предлагам да утвърдим Рома за Министър на емеделието, той поне нЕма да върне ТКЗС-тата, Павлов за Екологията, да прави каквото иска, ма не 10%, 20% за партийната каса, която държа аз рабира се ;). Викайте ми мистър 20% ;). Прупуснах да разясня за Партията на ФБГН, щото влстта е по-вжна от борбата а нея. Като най- 'политически' от екипа на форума, Партията аз съм я съдл и всички от екипа и всеки даже един единствен път да сте влели, но сте регистрирани сте членове на Партията. Имената, ЕГН-тат са ви надлежно проучени и взети ;) (ей това е мйтап да не си помисли някой нещо!), заедно с всички възможни компромати, включително снимки как пеете в банята (или правите други работи ;)). Устава сте го подписали разбира се и не знаете не само последните точки, а и всички точки, що ви е да ги знаете ;). Които иска да е дисидент, да казва в коя сфера ще дисидентсва, за да му се спуснат задачи, или сам да предложи такива. Трябва да се замислим за медиен Бос, както и за медийна опозиция, разбира се наша. Абе въобще контролирана опозиция трябва да има на всички нив, така, че вижте и за тези назначения ;).

Н прима виста ми идва Фружин като контрольор на жълтата преса ;).


А, и Историк го забравих, той поема Министерството на Образованието, Глишев ще вземе да въведе вероучение, освен това се назначава за пожизнен почетен директор на всичи гимназии в страната ;).

Link to comment
Share on other sites

 • Глобален Модератор

Какво обаче се случва с форум БГН докато нашите държавни мъже от екипа „оправят” държавата. Форумът е оставен на произвола и ето какво става...

Ти се бъзикаш, ма така 'наеш кви пари могат да се направят! ;)

За съжаление в сегашния нАучен формат на форума сме обречени да мизерстваме вовеки. Което само по себе си говори за това колко е сбъркана таа скапана държава и колко крещяща е нуждата да се "оправи" ;)

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
 • Create New...