Отиди на
Форум "Наука"

Древен кладенец?


Recommended Posts

  • Потребител

Здравейте, надявам се да съм в правилния раздел, искам да споделя нещо със вас което в нашето семейство не се споделя, на кратко тай като е забранено! Прес 1978 г при строеж на къща при около 2 метра дълбочина от нивото ма земята е открит Кладенец със 3 стъпала, кладенеца преставлява зидан дялан камък четвъртита форма и вътрешен размер 80х80. при интерес от кладенеца дядо ми реши още да копае но с всяка дълбочина ставало все по страшно и  нямоло достатачно въздох и дядо реши да закрие като забеани исцяло прекопаването му отново! та въпроса ми е следния някой знае ли прес кое време ги имали тези гладенци снтакава форма?

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Това което на мен ми се струва най-страшно е правописа на темата.

Иначе той не е задължително да е някакъв ултра древен кладенец, спокойно може да си е и на 150 години примерно. Просто е пресъхнал.

А в която и дупка 80/80 да се навреш да копаш, все някога ще ти свърши въздуха

  • Харесва ми! 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...