Отиди на
Форум "Наука"

ЧРД На Bathory и cracking


Recommended Posts

  • Потребител

Честит 18-ти рожден ден и на двама ви ! Желая ви всичко най-хубаво както вече написах в форума на линкбг тук само ще напиша ,че можете да постигнете всичко ако го желаете достатъчно много и ако се борите за него ! Мисля ,че го доказвате като правите всичко това ! Желая ви много професионални успехи и много успехи в личния живот и искам да знаете ,че много държа на вас прители ! А ... и щях да ви пожелая успех на кандидат студентските испити ,но мисля че и без това вие ще ги вземете тей че... :)

:cake::balloons::079:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Ехей, нашите любими администратори станаха пълнолетни :)):

Айде честито и от мен. Радвам се, че се срещнахме, макар и само виртуално, а вярвам, че някой път ше има възможност да му пийнеме като хората и на живо :)

Пожелавам ви всичко най-хубаво квото се сетите.

:bounce8::clap::clap3::dance::drinks_drunk::drinks_cheers:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Да сте живи и здрави ,момчета! Всички мечти да ви се сбъднат и да вървите смело напред с горно вдигнати глави! Успех на изпитите и да сте все така добри хора!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Преди няколко дена честитих рожденния ден на сайта, а днес на неговите администратори. Честит :079::balloons::band::band1::cake: рожден дена Batory и Cracking ! Бъдете здрави, весели и щастливи. :drinks_cheers: :drunk: Аз също ви пожелавам успешно издържани изпити на лято :book: Още веднъш чесито! :party::thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
:balloons: Един по-специален рожден ден :079: Вече сте пълнолетни граждани, с повече права :)): , но и с повече задължения. :mad: . И в такъв случай да пожелая правата да са много понече от задълженията. ;):clap3:
Link to comment
Share on other sites

  • Администратор

Благодаря на всички!

Благодаря за пожеланията и се надявам следващите си рождени дни да празнуваме заедно...

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Ха честито и от мен. Да сте живи и здрави, това е най важното, за останалото съм сигурен че имате енергията и желанието да се справите. :balloons::079::band::beer::cake::partytime2::party:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Естествено аз ако не чиститя на патерица , няма да съм аз .

Честит Рожден Ден и на двама ви , и се извинявам че закъснях с един ден :) Да сте живи и здрави и дано винаги правите такива успехи каквито направихте с този сайт . И м/у другото ако ставате на 18 май ви предстои да кандидатствате за Университет , ако е така ви пожелавам да влезете там където искате със специалността която искате :)

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...