Отиди на
Форум "Наука"

Национална кръгла маса на патриотичните организации в България


Recommended Posts

НАЦИОНАЛНА КРЪГЛА МАСА НА ПАТРИОТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

На 22.02.2008 г. от 11 до 15 ч. в зала № 2 на НТС на ул. „Георги С. Раковски" № 108 (гр. София) се организира Национална кръгла маса на патриотични и националистически организации (неправителствени организации и политически партии, както и неформални организации и личности)!

Сред поканените до сега са:

1. Партия „Народ" (д-р Георги Георгиев)

2. Независимия депутат Георги Георгиев

3. Български Национален съюз (Боян Расате)

4. Кръгът „Онгъл"

5. „Българска Орда - 1938" (д-р Дориян Александров)

6. „България без граници" (Веселин Стоянов)

7. Партия „Целокупна България" (проф. Григор Велев)

8. Съвет на патриотичните организации в България (СПОБ)

9. Сдружение „Стари, възрожденски и поборнически родове" (инж. Здравчо Здравчев)

10. Българска Национално Радикална партия (д-р Иван Георгиев)

11. ДНЕС (Георги Челебиев)

12. Българска родна партия и „Родово имение" (Атанас Панчев)

13. Академичен форум (Дочо Шипковенски)

14. Дружество "Зиези Каназ" (Христо Танев) и др.

Ще бъдат обсъждание въпроси от национално значение и такива, касаещи бъдещето на България! Всички истински националисти, интересуващи се от проблемите на настоящето, са добре дошли! :good::bg::good:

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Виж ти, това е интересно. :bg: Значи може да присъстват и външни хора? Възможно е да отида, ако нямам други ангажименти тогава, познавам някои от тези хора с които отдавна не съм се виждал :)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Да, би било чудесно и БГ-Наука да изпрати свой представител,Уорлорд,ако искаш можем да гласуваме за теб.

Абе, Докторе ,знаеш ли на кого ми приличаше от доста време ,на д-р Иван Георгиев,не знам ,може на сайта да си пуснал и снимка от преди доста време.Междувпрочем той беше се позагубил доста време.Само не знам ,какво правят там езическите "Гвардия" ,тия момчета не могат да бъдат представители на българския народ,могат да бъдат щурмоваци на Хитлер

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Здравей, докторе!

Може ли един въпрос:

Какво е мнението ти /или на националистите - като цяло/ за християнството - ролята му за България, ролята му в историята й, наследството му за България...? :)

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Относно кръга "Онгъл", в интернет попаднах на това:

Асоциация за антропология, етнология и фолклористика "Онгъл"

http://www.ongal.net/index.html

В този ход на мисли, да попитам: За една и съща организация ли става дума?

Link to comment
Share on other sites

Относно кръга "Онгъл", в интернет попаднах на това:

Асоциация за антропология, етнология и фолклористика "Онгъл"

http://www.ongal.net/index.html

В този ход на мисли, да попитам: За една и съща организация ли става дума?

Не, това са различни организации с общо име (съвпадение на имена), но нашият "Онгъл" е неформална организация! Преди няколко години се бяхме събрали на Мадара и там го учредихме (150 човека; после се присъединиха още 600 души!), но отказаха да го регистрират като партия, поради грешки в устава и наличието на две учредителни събрания (абе май нещо се уплашиха магистратите или така им наредиха българофобите отгоре!)! За това сега е неформална организация, но пък и така не могат да ни атакуват по никакъв начин - просто не съществуваме!..... :biggrin::whistling::crazy_pilot:

Имаме си великолепно знаме обаче; до сега се е развявало само два пъти - на Мадара под Конника и на един грандиозен митинг на "Атака", когато лидерите се заклеха пред паметника на Апостола, но май си престъпиха после клетвата или поне на мен така ми се струва! Надявам се да го развееем пак като вземем окончателно властта! :post-70473-1124971712::vertag:

Link to comment
Share on other sites

Здравей, докторе!

Може ли един въпрос:

Какво е мнението ти /или на националистите - като цяло/ за християнството - ролята му за България, ролята му в историята й, наследството му за България...? :)

Като цяло повечето са наясно че ако не беше християнството и Българската Православна Църква, след 500 турско робство просто нямаше да съществуваме като народ и като нация, но благодарение на него и на дебелите ни кратуни сме оцеляли! Това е положението! Сега, има 2-3 организации като БНС, "Дуло" и "Воините на Тангра", където на почит е старата българска религия (макар, че не всички членове го споделят!), но това си е тяхно право на избор! По-важното е че всички сме българи от тези организации, с изключение на "националистическата" организация "Гранит", чийто лидер Румен Леонидов е с еврейски произход! Жена му Вивиана Асса е член на Управителния съвет на еврейската организация "Шалом"! Явно е нечия чужда поръчка, за да ръчкат и да провокират, но никой не им се лови на въдиците!.... :tooth::whistling:

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители
Като цяло повечето са наясно че ако не беше християнството и Българската Православна Църква, след 500 турско робство просто нямаше да съществуваме като народ и като нация, но благодарение на него и на дебелите ни кратуни сме оцеляли! Това е положението! Сега, има 2-3 организации като БНС, "Дуло" и "Воините на Тангра", където на почит е старата българска религия (макар, че не всички членове го споделят!), но това си е тяхно право на избор!

Благодаря за отговора! Разбрал си за какво те питам :bigwink:

Link to comment
Share on other sites

Националната кръгла маса беше проведена успешно! Освен споменатите организации и лидери, присъстваха още:

1. Отечествена партия на труда (Пламен Ковачев; Георги Д. Коцев)

2. Движение за Национално Едиство и Социална Справедливост (ДНЕСС; Иван Татарчев - бивш главен прокурор на РБ)

3. Съюз "Защита" (д-р Петър Берон; зам. пр-л на Народното събрание)

4. Киряк Цонев - бивш посланник на Република България в Сирия; сътрудник на сп. "Авитохол" и "Българска Орда -1938".

Бяха поканени, но не успяха да дойдат:

5. Български Демократически Форум (проф. д-р Стефан Карастоянов, геополитик)

6. Съюз "Истина" (проф. Георги Марков; Дянко Марков)

7. Сдружение "Българи" (о.з. ген. м-р дин Георги Г. Димитров)

8. доц. Димитрина Нанева - СУ "Св. Климент Охридски" (политолог и внучка на поета-писател Пейо Яворов)

Основна тема беше обявяване независимостта на областта Косово. Обсъдени бяха историята на Косово, където по начало албанците са пришълци и натрапници. Взаимоотношенията между Сърбия и България, особенно в негативен план и войните които са водени; както и принципни положения на международното право по отношение на нарушаване документите на ООН подписани след Втората Световна война за ненарушимост на установените граници в Европа! След бурни дебати общо се оформиха две становища:

1. Запазване на неутрална позиция по отношение на Косово, с оглед на враждебното отношение на Сърбия и сръбските шовинисти спрямо България, с принципна позиция срещу независимостта на Косово и против юдомасонските сили и престъпни организации (включително - и на мафиотското албанско правителство в областта Косово), стоящи зад този акт. В допълнение на това, беше изказана интересна теза за договаряне между България и Сърбия непризнаването на независимостта на Косово срещу даване на автономия на Западните покрайнини, населени с българи и отнети несправедливо в полза на Югославия с Ньойският договор!

2. Осъждане на сепаратистките действия на Косово и подписване на декларация срещу признаването на някаква независимост на областта, въпреки негативите в отношенията между Сърбия и България. Изтъкване на общи интереси в случая и изграждането на провославна ос срещу ислямската експанзия и сепаратизма, насаждан главно от САЩ, с оглед на специфични геополитически интереси, насочени срещу България! Разглеждане на спорния въпрос като принципен, а не - от емоционална гледна точка (предишни негативни взаимоотношения България - Сърбия; подтискане на българите в Западните покрайнини и репресиите срещу българи от сръбските власти в Македония от времето на Югославия).

Повечето участници подкрепиха втората позиция. Парламентаристите изнесоха пресни данни за усилен строеж на американска военна база в Косово - най-голямата в Европа! При една бъдеща война между САЩ и трета страна - ядрена сила (Русия, Иран, Китай, Индия и др.), тази база ще бъде подложена на ядрен удар, а тя се намира само на 60-80 км. от българската граница, което значи, че България също ще бъде поразена от радиацията и други разрушения!

:dwarf:10x

Бяха изнесени също данни за заселване на етнически албанци на територията на България в момента в Кюстендил (закупени над 300 къщи от албанци) и в села по границата със Сърбия, очевидно с по-далечна стратегическа цел за изграждане на анклави, нещо изключително опасно и вредно за българските интереси и териториална цялост. Осъдено бе безконтролното даване на български паспорти на македонски граждани, от което се възползват главно етнически албанци трафиканти на дрога, оръжие, стоки и проститутки. Бяха дискутирани аналогични процеси и у нас в областите населени компактно с българи мюсулмани и контролирани от сепаратистката престъпна организация ДПС, служеща си с мафиотски структури и методи и действаща под външна диктовка срещу интересите на България!

Д-р Петър Берон изнесе вътрешна информация за това как на българският външен министър Ивайло Калфин при посещението му в САЩ лично от държавния секретар на САЩ - Кондолиза Райс му е било връчено "становището на българското правителство" по въпроса за признаване независимостта на Косово и точно кога то да бъде обявено официално. Подобни слугинажи и робско поведение България имаше по времето на Георги Димитров, Антов Югов, Вълко Червенков и Тодор Живков от времето на Съветския Съюз (Се-Се-Се Сере!..... :biggrin: )! Сега сме обаче XXI век и подобно идиотско ибрикчийско поведение е недопустимо и е срам и позор за българската държава, която, на всичкото отгоре, е и член на Европейския съюз! Отвратително и престъпно отношение (тия неща се крият от обществеността, както например - и договора за закриването на АЕЦ "Козлодуй", подписан от националната предателка и сегашен еврокомисар Меглена Кунева-Пръмова)!... :!!!:

Договорено беше периодичното провеждане на месечни кръгли маси в този формат до края на годината по различни въпроси от национално значение, както - и обсъжданoто изграждане на Единен Националистически Блок, който да има свое представителство в парламента!

:bg::bg::bg:

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

Ето някои отзиви по темата за Косово: http://www.segabg.com

Следващата Национална кръгла маса ще обсъжда темата за ГЕНОЦИДЪТ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И Т.Н. "ЗДРАВНА РЕФОРМА"!!!...... :help::vertag::hmmm:

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...